|
|
Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Çünkü bir film hakkında bu kadar kötü yorum görmemiştim desem yeridir. Her yerde aynı yorumlar yapılıyor. Hani bazısı beğenmez kötü der bazısı çıkar iyi der böylede değil yorumlar komple kötü
, bazı kısımlarda var, bazı kısımlarda yok. Filmin konusuna hiç değinmiyorum bile, nerede bizim izlediğimiz çizgi film, nerede bu. Harry Potter'ı beğenmezdim kitaba bağlı kalınmıyor diye, ama bu filmi izledikten sonra Harry Potter'ın bunun yanında hiçbirşey olduğunu anladım. 

bir daha aptal olmayan hiçbir şirket artık m.shyamalan'a hem senaryo hem de yönetmelik verip bir de 100Milyon$ vermez herhalde, bu sene gişede batan vasat ve vasat altı yüz milyon$'lık uyarlama yapımlardan ders alır umarım hollywood, böyle saçma insanlara verilerek harcanan kaliteli yapımları daha az görmek dileğiyle
Hızlı