Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cloud35
    Demek o derece kötü bir film olmuş. Filmden çok umutluydum ve izlemeyi düşünüyordum. Artık hiç hevesim kalmadı. Bu arada film 3D değilmiydi nasıl 3D effect yoktu onu anlamadım yoksa sonradan 3D ye mi çevrilmişti?
    Eğer 3D olarakta kötüyse hiç gidip izlemeyim daha iyi. Bu arada dublajın kötü olduğuna inanırım filmlerde dublaj kalitesini baya düşürdük.

gerçekten o kadar kötü.ben de yorumları okuduktan sonra umudumu kaybetmiştim.çok film izledim hayatımda.bu filmi en kötü 5 film arasına koyabilirim.sakın gitmeyin.
  • ben özellikle filmde zukoya sinir oldum. Bu kadar mı kötü oyuncu seçilir. Dizide zukonun bir karizması var, ancak filmde ne zukonun karizması var ne de başka bir şeyi. Oynayan adam ne oyunculuk yapabiliyor ne de o rolü gerçekleştiriyor. Yara izini bile adam gibi yapamamışlar Dizide zukoyu ne kadar çok seviyorsam filmde o kadar çok nefret ettim. Diğer başka şeyleri hiç saymıyorum bile. Yönetmeni böyle bir filmi batırdığı için tebrik etmek lazım
  • heralde çizgi filmden filme uyarlama kitaptan oyundan filme uyarlamalar yapılırken izleyiciyi memnun etmek gerçekten zor.prince of perciayı izledim bana göre gerçekten çok güzel bir filmdi.ama donanımhaberde konusuna bir girdim.millet demediğini bırakmamış filme.yok oyundan çok alakasızmış öyleymiş böyleymiş.ben oyununu oynamadığım için belki hoşuma gitti.

mesela harry potterın bütün kitaplarını okudum.okuduktan sonra filmlerinide izledim.hiç bir filmi beni tatmin etmedi.sanırım sizin durumda öyle gibi geliyor bana.

dün akşamdan biletimi aldım.öğlen ikide filmim var.biraz erken gitmişim.dedim az nette takılayım.film güzeldir ama genede yorumlara bakayım dedim.resmen moralim bozuldu.sonra filme girdim.o kadarda berbat değildi.ilk 1 saat nasıl geçti anlamadım.sürekli bir şeyler bekledim o sabırla zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.ama genede fena değildi.sıkılmadım.yalnız 3 boyut olayı gerçekten yoktu.ben filmden önce fragmanını izlemiştim.özellikle su taş gibi şeylerin üç boyutta kullanıldığında izleyiciyi çok heyecanlandırabilirsin.öyle olur çok zevk alırım diyordum ama öyle bir şey yoktu.bir arkadaş fake 3d diye bir link vermiş.bundan sonra orda fake 3d olanları sinemada izlemeyeceğim.hem fazladan para veriyoruz hemde hiç bir anlamı olmuyor.sanırım izleyicilerden daha çok para alabilmek için yeni bir taktik

• Karakterlerin çoğu çizgi film ile alakasızdı. Esmer katara bile kireçle yıkanmış gibiydi.
  • Şimdi şunu biri tam olarak açıklayabilirse sevineceğim film gerçek 3D mi yoksa değil mi? İzleyenler Real 3D mi yoksa Xpand 3D mi izledi ve memnun kalmadı? Bu film 3D olarak çekildi diye biliyorum. Yani Clash of the Titans gibi sonradan 3D değil.
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • Tüh ya o kadar beklemiştik bu filmi şimdi okuduğum yorumlar neticesinde hiç gidip de sinemada izleme hevesim kalmadı. Artık elime geçerse boş bir vaktimde evde izlerim.
  • Ben film boyunca hiç 3D bir görüntü göremedim. (Varsa bile göremedim) Filmden önceki fragmanlarda bile daha çok 3D vardı.
  • Uzun zamandır bekliyordum, eskiden de çizgi filmini günü gününe takip ederdim. Hastasıydım avatarın falan ama yorumlar gitme şevkimi yıktı gerçekten berbatsa gitmem sanırım en azından çizgi filme olan aşkımı bitirmesin.

Orijinalden alıntı: PHI

Önce Dragon Ball ile Songoku, şimdi de Last Airbender ile Aang. Yazık ettiler resmen yani.

İçine ettiler şimdide sıvazlıyorlar ne yazık ki

Orijinalden alıntı: PaRaNoRMaLL

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Önce Dragon Ball ile Songoku, şimdi de Last Airbender ile Aang. Yazık ettiler resmen yani.

İçine ettiler şimdide sıvazlıyorlar ne yazık ki

aynen .ben zaten dragon ball' u da izlemiştim avatarında aynı şekilde rezalet olacağını söylemiştim daha film yapılırken..

böle çizgi filmleri hiç uyarlamasınlar orijinali kalsın insanların akıllarında...

Önceki sayfadada yazmıştım kötü yorumlara rağmen izledim.Uzun süredir sinemada bir filme verdiğim paraya acıdım.Hikaye dağı,taşı gösterirken hooop Kuzey Su Kabilesine atlıyor, ordan başka bir yere öyle gidiyor.Film sözde 3D.Gözlükleri süs olsun diye taktık bir tane mi adam gibi 3D sahne olmaz.Madem 3D değil, 3D diye insanları kandırmasalar.Yazık gerçekten her yönden...

• Son yılların en çarpıcı animasyon serisi Avatar: The Last Airbender'ın sinema uyarlamasının yapılması, serinin müdavimlerini heyecanlandırmıştı. 3 boyutlu yaratılması, Altıncı His'sin ödüllü yönetmeni M.Night Shalayaman'ın patron koltuğuna oturması, Dev Patel ve Jackson Rathbone gibi tanınmış oyuncularla çalışılması beklentiyi iyice artırdı. Ne var ki sonuç, şimdilik hayal kırıklığı.

Geliştirme maliyeti 150, reklam giderleri 130 milyon dolar olmak üzere toplam maliyeti 280 milyon doları bulan yapım, Amerika, Avrupa ve Uzak Doğu'da 1 Temmuz'da gösterime girmesine rağmen, şimdilik 130 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Bu değer beklentilerin çok altında. IMDB üyelerinden 4.3, Metacritic'te ise 100 üzerinden 7, Rotten Tomatoes'dan 100 üzerinden 8 alabilen Last Airbender, pek çok otorite tarafından "en başarısız gişe avcısı film" olarak nitelendiriliyor. Çocuk oyuncuların yetersizliği, gülünç sayılabilecek diyaloglar, efsanevi animasyonun en güzel öğelerinin çöp gibi atılması, giriş olmadan gelişmeye geçilmesi ve karakter gelişimin olmaması, eleştirmenlerin sivri oklarının Shalayam'a yönelmesine sebep oldu.

• Cok kotulediler filmi, resmen yerden yere vuruldu! Yuzlerce insan ayni karara vardiysa, film gercekten kotu bir uyarlama.

Orijinalden alıntı: Moribito

Cok kotulediler filmi, resmen yerden yere vuruldu! Yuzlerce insan ayni karara vardiysa, film gercekten kotu bir uyarlama.

Kötümü? Ne kötüsü ya ortada kötü bişey yokki nie abartıosn ki..Rsmen rezalet ötesi.Hayatımda izledğim en berbat filmdir sanırım.Kötü bunun yanında gerçekten çook değerli çook iyi kalıyor bu berbat ötesi rezalet rüsva bişey ya.Bana verilse yönetmenlik daha iyi yaprm walla ztn bi film çekiorm şuan...

Bu sene 3 film bekliodum biride buydu ama rezaletinde ötesinde oldgu için büyk hayal kırklığna uğradım... bide sinemaya 3 kişi için 40.5 tl werdik ona yanıorm

• film o kadar kötü mü yaw? merakla bekledik o kadar. Türkçe dublajı nasıl olmuş? çizgi dizideki isimler seslendirmemiştir herhalde.
  • Sanırım hem 3d'yi becerememiş hem filmi.Shamayalan mıdır nedir bir daha ona film yaptırmasınlar.Bıraksın hollywood'u memleketi bollywood'a gitsin. 3D'de bu sene animasyonların dışında Tron Legacy iyi olucak gibime geliyor en başından beri Imax 3D çünkü bu film.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.