Şimdi Ara

The Last Airbender (2010) | 4.3 /10 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
0
Favori
22.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • James Cameron çekseydi şu filmi efsane olacaktı belki de şu anda...

Orijinalden alıntı: Razer

James Cameron çekseydi şu filmi efsane olacaktı belki de şu anda...

kesinlikle. çok doğru bir tespit.

Çekip efsane falan olamazdı şu anda, en erken 2012'de gösterimde olurdu, belki de 2016 ya da daha ileri bir tarih...

Orijinalden alıntı: OnuR
    J.Cameron ne alaka?

Çekip efsane falan olamazdı şu anda, en erken 2012'de gösterimde olurdu, belki de 2016 ya da daha ileri bir tarih...

hehe! adam çok titiz yok kıl yok tüy derken rahat 4 sene atardı orası doğru.Gene de taktire şayan bir hırs var herifte yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım işinde çok hamarat herif, oda biz sinema severlere yarıyor.(Burda da Cameron her yerde Cameron neyse konu sapmasın):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 31 Ağustos 2010; 1:00:21 >
  • Arkadaşlar yüzünden inception yerine gitmiştik geçen.Bu yorumlar ne yahu LOTR falan mı bekliyordunuz?
    Konusuna özgün kalınmasada ne iyi ne kötü diyebiliriz izlenebilir bir film.

inemaseverlere Çifte Müjde!
    Sinemaya uyarlanacağı açıklandığında büyük ses getiren bir animasyon fenomeni, ikinci yapımıyla beyaz perdeye geri dönüyor. Hem de harika bir haber eşliğinde!
    21/09/2010 19:00
    The Last Airbender... Ülkemizde tanınan ismiyle Avatar: Son Havabükücü... Dünyanın en çok seyredilen animasyonu ünvanını elde edip, bunu, onlarca ödül ile taçlandıran The Last Airbender'ın beyaz perde uyarlaması ise, yerden yere vuruldu. Sinema eleştirmenlerce gülünç bulunan yapımın, bu denli dile düşmesinde, en büyük suç, elbette yönetmen M.Night Shyalaman'ın idi. Shyalaman, eleştirileri saçma bulmuş ve "sanat yaptığını" iddia etmişti.

Ne var ki yapımcı şirket Paramount Pictures da, çoğu kişi gibi, yapılan sanatı(!) anlayamadı. Defalarca kez "ikinci filmi, uyarlamayı çok istediğini" ifade etse de, yapımcı firma, Shyalaman'a onay vermedi. 250 milyon dolar bütçeyle zarar etmekten son anda kurtulan The Last Airbender'ın devamı, 2012 yılında ortaya çıkacak ve Shyalaman bu filmde, kesinlikle yönetmen olmayacak. Tepkilerin odağındaki kişiyse, "Gerilim filmlerime yoğunlaşmak istiyorum. Serinin devamında, bu nedenle yer alamayacağım." açıklamasını yapsa da, pek inandırıcı bulunmadı.

haberin devamı alttaki linkte
    http://shiftdelete.net/sinemaseverlere-cifte-mujde-23724.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 21 Eylül 2010; 22:29:17 >

• Filme gidememiştim, yorumları okuyunca iyiki gidememişim diyorum. N.Shyalaman için de her filminde dibi gördü yükselişe geçer diye bekliyorum ama her film ile yeni bir dip görüyor.
  • Devamına el atmaması iyi olmuş sevdiğim bir yönetmen bu tip filmlerin adamı değil pek gerilim türünde daha iyi şeyler yapabilir.Yeni bir filmi geliyor sanırsam,bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan insanların başından geçen doğa üstü olayları anlatan bir film adını unuttum.Tv de treaser i vardı, adı geçiyordu
  • oyuncu seçimi bu kadar mı kötü olur yaaaaav
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • dvdrip çıkmasını beklediğim için yeni izledim filmi,açıkcası ben dizisini hiç izlemediğim için filmi fena gelmedi,ama bu kadar derinliği olan bir konudan çok daha güzel bir film çıkabilirdi elbette.filmi sıkılmadan izledim ve aslında keyifliydi de ama dediğim gibi insana birşeyler eksikmiş daha iyi olabilirmiş gibi geliyor.
  • Dizisindeki bütün bölümleri en az 2 kere izlemiş biri olarak filmi rezil yazık oldu bu konu derinliğini heba ettiler oyuncu seçimleri berbat yönetmen berbat efekler berbat fazla efekt olmasın diye baya uğraşmışlar.

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Dizisindeki bütün bölümleri en az 2 kere izlemiş biri olarak filmi rezil yazık oldu bu konu derinliğini heba ettiler oyuncu seçimleri berbat yönetmen berbat efekler berbat fazla efekt olmasın diye baya uğraşmışlar.

en iyi divx bluray medya oynatıcı kmplayer

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Dizisindeki bütün bölümleri en az 2 kere izlemiş biri olarak filmi rezil yazık oldu bu konu derinliğini heba ettiler oyuncu seçimleri berbat yönetmen berbat efekler berbat fazla efekt olmasın diye baya uğraşmışlar.

@isk0rpit. @Bluepower pek bi alakası yok gibi alıntınla ama sana da katılıyorum(gülmekten dermişim). Ama Kmplayer iyi playerdir, gerçek...

• 4.3 nedir yau!!

Sanırım tam bir fiyasko olmuş. Resident Evil: Afterlife bile 6.5 aldıysa bu filme zaman harcamam sanırım.

Orijinalden alıntı: @RİF_D

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

@isk0rpit. @Bluepower pek bi alakası yok gibi alıntınla ama sana da katılıyorum(gülmekten dermişim). Ama Kmplayer iyi playerdir, gerçek...

imzasına cevap olarak yazdım

• Dün indirip izledim.Oyunculuk berbat,oyuncular berbat,senaryoyu mafetmişler.Birtek görselliğini sevdim efektler harika diyebilirim.10/4 te benden.
    Lost - Supernatural - Smallville - The Vampire Diaries - Dexter - Spartacus - Glee - Chuck - True Blood - Fringe - FlashForward
    The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother

"I will not die at the hand of a fucking slave."
    "I am a free man!"

Je suis etudiant a Hacettepe University
  • Bu filmde jet li'nin oynamasını isterdim.adam tam dövüş sanatları ustası.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.