Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
100.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mybilet kullanabilirsiniz ya da şansınız varsa arayarak rezerve ettirin ben de öyle gidip izlerim ne olacak diye gittim ilk iki gün yer bulamadım.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Hocam arayıp rezerve yapabiliriz. Fakat gittiğimizde birşey olurda filme giremezsek kötü olur. Kartal'dan gideceğiz çünkü, baya uzak En iyisi netten bilet alıp öyle gitmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala izlemedim şu filmi çok mu şey kaçırıyorum acaba.

• kesinlikle dublaj izlemeyin berbat antepte altyazılı yok diye mecbur izledik
  • Hayatımda izlediğim en güzel görsel effect lere sahip filmdi. Gandalf vs. Sauron sahnesindeki effectlerde dudağım uçukladı.

İlk filmden 2 kat iyiydi.

Ejderin ihtişamı muazzamın üstündeydi.

3D beğenmeyen arkadaşlar varmış ama ben Cinemax'ta izledim gayet iyiydi 3D.

Ejderhanın altına battıktan sonraki haline "Ohaaaaaa !" diye bağırdım sinemada.

Silkroad Online oynayanlar bilir. Gold Dragon Flag efsanesi meğer gerçekmiş :)))

Gitmeyen varsa kesinlikle gitsin. Verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bugün gittim izmir forum bornova cinemaximum yine çöp 3d de izledim, turkcell sarı kutu kampanyası vardıda iyi oldu yoksa para verilmez bu ülkede sinemeya, film falan izlemek yerine işkence çekiyorsun resmen görüntü karanlık zaten onu falan geçtim titremeden düşük fps den gözlerim pert oldu hareketli sahnelerde birde miğde bulandırıcı bir sarılık var bunların sinemalarında neyse, ne biliyim bir tek bende mi dert ediyorum bunu kimse farkında değilmi anlamıyorum.

hfr 3d mı izledin ben salon 4te normal 3d izledim b2 de oturuyordum önde olmasına rağmen beğendim

bende salon 4 de izledim d8 deydim önde, hfr değil heralde normal 3d bu, diğeri hfr galiba sitesinde öyle yazıyor ordaki afişlerde hfr yazmıyordu, neyse bir bilet hakkım daha var sarı kutudan daha sonra da hfr izlerim, ama paramla hayatta normal 3d ye gitmem işkence resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: xxxsmaugxxx

adamlar çok güzel yapmış tam bi başyapıt olmuş ayrıca 3d olarakta izlemenizi tavsiye ederim ben kısmet olursa bu hafta sonu 2. gidicem o derece güzel

3D fena değildi gerçekten. Legolas bir ok atmıştı kafamı geri çektin biran. Ardından 2 saniye sonra aynı şey bir daha oldu.

O ok sahnesinde ben de kafamı kenara çektim reflex :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Hala izlemedim şu filmi çok mu şey kaçırıyorum acaba.

Maalesef kaçırmıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

şunu demeden geçemeyeceğim:yav arkadaş bir büyücünün asası bu kadar mı kırılır. gandalf'ın asası bir kere lotr serisinde nazgül tarafından kırıldı şimdi de sauron tarafından kırıldı bir büyücü bu kadar aşağılanmamalı o büyücü birde gandalf ise

Witch King'in kırdığını extended izlememiş olanlar bilemez hocam.

Peter Jacksonun yaptığı en büyük hatadır belki de.En affedilmez olanı.

• İlk filmi IMAX'te izlemiştim. Bugün 14:40 seansına HFR 3D aldım bakalım.
  • filmin çıktığı günü gidip teknik sorunlar nedeniyle izleyememek (filmi salona yükleyemediler ) , ardından iyi hadi sorun düzelir pazartesi izlerim derken bir baktım ki HFR 3d izmirde piyasadan silinmiş .tüm hobbit oynatan salonlar realD oluvermiş.

Neyse bahaneyle teknik sorundan dolayı 1 tane bedava bilet kazanmıştım şimdi de HFR 3D yok diye bir bilet daha kazandım iyi oldu iyi bedava 2 orta boy popcorn da cabası oldu

Filmi pazartesi günü izledim yoksa cuma günü ilk izleyenlerden olacaktım ; ) ona rağmen salon hınca hınç doluydu.

Smaug'un o heybetine ,asaletine hayran kaldım . o konumasından sonra öyle bir his oluştu ki Smaug haklı smaug masum dedim altınını koruyor tabiki de dedim

Dağın içinde olan yıkılmalardan dolayı devasa kralık perdelerinin (veya flama artık ne diyorsanız :) ) yere düşmesi ve düşerkenki kıvrılıp Bilbo'nun altında kaldığı sahneler çok yapay geldi. Hele ki o perdenin aşağı düşerken ve kıvrılırkenki hali . ilk önce perde kumaştan değil betondan yapılma zannettim ama kırılmayıp kıvrılınca yanıldığımı anladım. fiziği iyi verememişler demek ki .

RealD olmasına rağmen karanlık görüntü çok azdı , öyle ki en karanlık yerlerden olan
    kötülerin gizli mezarlığında Gandalf'ın karanlık mezara girdiği
    sahnede karanlık gerçekten olması gereken şekilde karanlıktı. sanki o karanlığa biz girmişiz gibi oldu önce içeri belirgin değildi ama elindeki ışıkla birlikte biz de görebilir hale geldik içerisini.

Filme hayran kaldım çoğu yerde kendimi kaptırdım . Çok güzel bir maceraydı

• Şunu eklemeyi unuttum : bazı sahnelerde gerçekten ama gerçekten 48 fps eksikliğini hissettim ( 48 fps geliştirilmemiş olsaydı 24 fps yeterli değil bu görüntüler için derdim artık adı miktarı ne olacaksa ) .şöyle ki yakın dövüşlerin çok olduğu malum sahnelerde görüntü özellikle soldan sağa doğru hızlı bi şekilde aktığı yerlerde bariz görüntü yakalayamama oluştu . 2D olsa bile o sahnelerde yine o bulanıklık flulaşma blur oluşurdu diye düşünüyorum.

Bu iş yavaş yavaş yönetmenlerin de film şirketlerine baskısıyla evlere sinema sistemlerimize geçecek , göreceksiniz. 48 fps blurayler yakında :)

Fragmanlarda Türk yapımı bir kaç film ve Ronin 47 3d gösterildi. Özellikle 47 ronin fragmanındaki 3 boyut derinliği güzeldi.
    Cinemaximumların genelinde aynı reklamlar ve fragmanlar yayınlanıyor galiba .Digitürk reklamı da çok orijinaldi ama 3 boyutlu göstermediler o reklamı bu sefer. 3 boyutlusunu denk gelirseniz izleyin dışarı doğru 3 boyut hissi güzel verilmiş . Şu cinemaximum içeriğe biraz daha odaklansa güzel introlar daha güzel spotlar yaparlar .

Eskiden Çiğli kipa cinecity'de izlerdim filmleri .Her filmden önce Dolby dijital theatres reklamı çıktı mı keyiften koltuğa yapışırdım Yıllar sonra cinemaximum'un o hayvani perdesiyle (biliyorum IMAX'iniz var sizin ; ) onunkinin yanında bizimki hiç kalır ama malum izmir IMAX yok ok ; ) ) tanışalı artık hiç cinecity'e gitmiyorum. Çiğli cinecity en son Scwheeps sponsoru aldığından beri biraz güzelleşti sinema girişi ama salonlar koltuklar hala yıpranmış içler acısı halde. artık eskimiş kullanılmaktan kazık gibi olmuştu :X Oraya yeni gidenler bilgi verirse sevinirim perdelerini koltuklarını yenilediler mi bilmek isterim .

Hobbit filmleri sinema sektörünün geldiği son nokta ; ve daha nereye gider düşünemiyorum bile .

Henüz gitmemiş olanlara iyi seyirler ...
    ; )

• Çok gereksiz sahneler vardı ama orta dünya için her şeye değer.3'te show bekliyoruz artık.
  • olay tamamen endüstri ye dönmüş, dizi gibi film izletiyorlar , açlık oyunları 2 de aynı durumda. 2. film 3. film 5. film.
    nerde o eski başyapıtlar.
    biz koyunlar bir sefer süt verince film endüstrisi doymamaya başladı galiba

cinemaximum da sağolsun bir de orda sağdırdık. 30 dk girişte 15 dk arada reklam izledik topluca. içerde çay kahve diskodan pahalı zaten
    bu konuda biraz tepki olmalı bence. adamlar abartmış . 45 dk reklam izletilirmi ya 20 tl adam başı bilete para verilen yerde. zaten 3d olayı iyi değildi yukarıda arkadaşların dediği gibi .

Filme gelirsek , adamlar birkaç sahnede çok uzatmış zaman gecirmek için, 1 . örümcek 2. ejderha
    e tabi yüzüklerin efendisinde o kadar sahneden sonra örümcek miş , dragonla muhabbetmiş kesmiyor.

baya bir geçiş filmi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 18 Aralık 2013; 11:50:59 >

• Dol Guldur sahnesinden beklediğimi tam anlamıyla aldığı söyleyemem kitapta ne kadar geçiyor bilmiyorum ama beni memnun etti genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Aralık 2013; 11:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Dol Guldur sahnesinden beklediğimi tam anlamıyla aldığı söyleyemem kitapta ne kadar geçiyor bilmiyorum ama beni memnun etti genel olarak.

Aldığınızla yetinmek zorundasınız, belki extended versiyonunda da birşeyler daha çıkar ama fazlası zaten yok! Ha tabi bir de serinin son bölümünde olacak.

Dol Guldur kitapta geçmiyor, dolaylı olarak kronolojik olaylar olarak kitapların sonunda geçmekte!

• Ankara'da en kaliteli hangi sinema salonunda izlenmeli beyler tavsiye istiyorum

Hobbit : Smaug'un Çorak Toprakları HFR 3D

Hobbit : Smaug'un Çorak Toprakları LG IMAX 3D Deneyimi

Hobbit : Smaug'un Çorak Toprakları 3D

Hangi versiyonuna gitmek gerek ?

Birde şöyle bir uyarı var ,,,

"Sinemamıza gelirken 3D filmleri izleyebilmeniz için 3D gözlüğünüzü yanınızda getirmeyi lütfen unutmayınız. Eğer 3D gözlüğünüz yoksa, gözlüğünüzü sinemamızdan ücret karşılığında temin edebilirsiniz. Gözlüğünüz yıpranmış ya da zarar görmüşse, filmden alacağınız 3D zevkinizi olumsuz etkileyebileceği için, yeni bir tane temin etmenizi tavsiye ederiz."

Bu ne yahu kendi gözlüğümüzü kendimiz mi getireceğiz ? ne kadar saçma bir uygulamaymış bileti satıyorsan onuda vereceksin yanında izlemek için hayret !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Aralık 2013; 13:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Ankara'da en kaliteli hangi sinema salonunda izlenmeli beyler tavsiye istiyorum

"Sinemamıza gelirken 3D filmleri izleyebilmeniz için 3D gözlüğünüzü yanınızda getirmeyi lütfen unutmayınız. Eğer 3D gözlüğünüz yoksa, gözlüğünüzü sinemamızdan ücret karşılığında temin edebilirsiniz. Gözlüğünüz yıpranmış ya da zarar görmüşse, filmden alacağınız 3D zevkinizi olumsuz etkileyebileceği için, yeni bir tane temin etmenizi tavsiye ederiz."

Bu ne yahu kendi gözlüğümüzü kendimiz mi getireceğiz ? ne kadar saçma bir uygulamaymış bileti satıyorsan onuda vereceksin yanında izlemek için hayret !!!

al kardo gözlükleri büfeden parayla çıkarken de bırakma "ben kendim getirdim gözlüklerimi de" bundan sonra ki 3d deneyimlerinde de o gözlükleri götür yanında

• Muazzam bir filmdi. Süperdi. Bir daha gideceğim kesin. Hatta 2-3 defa.

Kili ile Tauriel'in ilişkisi çok şaşırttı beni. Bombur'un ise herkesten hızlı koştuğu sahnede gülmekten yere yıkıldı salon :D Harbiden mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Ankara'da en kaliteli hangi sinema salonunda izlenmeli beyler tavsiye istiyorum

al kardo gözlükleri büfeden parayla çıkarken de bırakma "ben kendim getirdim gözlüklerimi de" bundan sonra ki 3d deneyimlerinde de o gözlükleri götür yanında

gözlük kaç para peki ?

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.