Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spoiler ı diğer filmin sonucu bilenler açsın
    Smaug ölecek, thorin ölecek, 3 ordular bilmem ne savaşı olacak cüceler elfler insanlar birleşecek gandalf kurtulacak bla bla bla bunlar ne ara olacak 3. film kaç saat olur ki ama isteriz yani 3.5 saat olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 14 Aralık 2013; 1:40:14 >
  • Güzel bir inceleme.

    http://www.sinematopya.com/2013/12/hobbit-smaugun-corak-topraklari-hobbit-desolation-smaug.html

    Unutmadan ekleyelim, senarist ekibin üçüncü Hobbit filminin son (yaklaşık) yirmi dakikasını bu üçlemeyi Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ile bağlamak için ayırdığı haberi açıklandı. Legolas karakterine hayat veren Orlando Bloom’un açıklaması ise bu bağlantının kendi karakteri vesilesiyle yapılacağı yönünde.

    Bunu bilmiyordum.




  • PJ, Eru bin cezanı versin senin. ilk filme göre oldukça vasattı. sonra editliyicem.
  • PJ nin her filmde kendini göstermesi beni çok güldürüyor

    Bu yeni nesil sinema, iyi hoş da görüntüler yağ gibi akıyor ama efektler, dekorlar çok belli oluyor eskiden bu kadar belli değildi.

    İzlerken çok belliydi tüm dekorlar, makyajlar rahatsız oldum açıkcası. Tam anlamıyla veremedim kendimi.
  • Bu gece HFR 3D versiyonunu İstinye parkta seyrettim,

    Mars grup bu online bilet işini becerememiş gişelerde işkence çektik daha sonra imax in girişi yürüyen merdivenin dibine yerleştirildiği ve de insalar orada içeri girerken kuyruk olduğu için merdivenden inenlerin ciddi sıkışma tehlikesi atlatması ve yere düşmeside ayrı bir rezaletti.Allahtan akıl edip merdivenin alttaki stop düğmesine bastım!Her hangi bir görevli filan hak getire.Online bilet alımına gözlük fiyatını katmayı unutukkları için!Ayrıca bir para da verdim.Verdikleri gözlüğün sol kısmıda boydan boya çizikti!Bir daha gözlüğü takmadan kontrol ediceğim (Bundan önce defalarca orada sinemaya gittim her gittiğimde kalitenin daha da düşütüğünü gözlemiliyorum)

    Filmi beğendim,3 lemenin ilk bölümüne oran ile herşey daha hızlı gelişiyor baştan sona neredeyse aksiyon diyebilirim.Dövüş sahnelerine güzel espriler de serpiştirilmişti.Ejderha ise bu güne kadar gördüğüm en iyisiydi kesinlik ile beklediğime deydi.

    Neyse gelelim HFR 3D versiyonuna.Bu benim HFR ile ilgili ilk deneyimimdi ve genel olarak memnun kaldım.Evet doğal olarak perde ve çözünürlük imax gibi değil ama gördüğüm en akıcı ve gözümü rahatsız etmiyen 3D deneyimini bu film ile yaşadım ve bu açıdan da oldukça memunum (Filmin uzunluğunu da düşünürsek oldukça başarılı olmuşlar/ki ben bu konuda biraz hassasım sanırım zira gözüm çabuk 'yoruluyor' 3D filmlerde) Normal bir sinema 3D sine göre (real 3D vb) daha fazla çözünürlük sunuyormuş gibi duruyor.
    Renkler genelde doğal bana göre negatif yanları : Siyah sahnelerdeki koyu alan tonlamaları ve kontrast bir parça gri ye yakın diyebilirim.Bu da nasıl desem bezetsem ? : LCD (HFR) ve plasma arasındaki görüntü farkına benziyor.Aksiyon sahnelerinde çok başarılı fakat gariptirki Legolasın dövüş sahnelerinin çoğunda sanki bir yavaşlama varmış gibi (Daha doğrusu LOTR deki doğa üstü süper insan hızı burada gözlemlenmiyor) daha amatör bir hava da çekilmiş gibi durmasına sebep olmuş.Hobitlerinde makyaj detayları fazla dikkat çekici olmuş yine benzetmem gerekir ise : Sinemaya gittiğimizde gönüllü olarak kandırılmak istediğimiz sahnelerdeki inandırıcılık ile 'mistik atmosfer'bir parça daha az gibime geldi.
    Ama yinede beğendim,özel/bilgisayar efektleri ise çok hoştu.Ses imax deki kadar etkileyici değil.Sanırım İMAX HFR versiyonu (ülkemizde yayınlanmayan) bu işin zirvesidir.




  • Film tam bir geçiş filmiydi ama havasını solumak bile yetiyor orta dünyanın.
    Bu arada istinye park gece 1 seansına gittim millet hobbit yazısını görünce alkışlamaya felan başladı. Önümde de merve büyüksaraç oturuyordu survivordaki
    Bu arada öyle beklediğim gibi karanlık değildi IMAX gayet güzeldi zaten deprem gibi sallayan hoparlörler birkaç sahnede baya işe yaradı.
  • Dün izledim filmi.

    Spoiler vermeden yorumlamak gerekirse film berbattı. Konu olarak içi boş, gereksiz uzatılmış aksiyon sahneleri ile geçen kitaptan alakasız bir film olmuş.

    tauriel ve legolas karakterleri
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak?
    1.Filme hdr 3d mi gidilmeli imax 3d mi?Ankara dayım Ankamall da izlemeyi planlıyorum.
    2.3d nin iyi olmadığını söyleyenler var diğer sinema sürümleri ile bir fark yoksa 3d siz altyazılı Armada da filan da gidebilirim?
    3.Ankamall da ki fiyatı nedir?Hem haftaiçi hem de haftasonu fiyatını yazarsanız sevinirim.Bir de şu figürlerin fiyatını öğrenmek istiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    silmarillion diye bi kitap daha var tüm bu olayların öncesini anlatıyor. Belki onu da 10 sene sonra film yapar PJ reis.
  • 14:30da bende izliyorum filmi, inşAllah ilk filmden iyidir. kitabı okudum beklentim büyük.
  • Ben beğendim izlerken zevk aldım.
  • lan ne diye spoiler veriyorsun.. nasıl adamsın sen... yeminle konuyu okumaya korkuyorum.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    konu da filmle ilgili olmayan şeyler mi paylaşılma mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

    konu da filmle ilgili olmayan şeyler mi paylaşılma mı?

    dostum hiçbirşey anlamadım dediğinden.

    filmin içeriğiyle ilgili yazıları spoiler içinde verilmesi lazım. demek istediğim bu.


    ben ejdarhanın konuşabildiğini ve uzun süre konuşulduğunu filmi izlerken görmek isterdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

    konu da filmle ilgili olmayan şeyler mi paylaşılma mı?

    dostum hiçbirşey anlamadım dediğinden.

    filmin içeriğiyle ilgili yazıları spoiler içinde verilmesi lazım. demek istediğim bu.


    ben ejdarhanın konuşabildiğini ve uzun süre konuşulduğunu filmi izlerken görmek isterdim.


    bak bunda haklısın spoiler vereceksen spoiler butonu içinde ver.. ben yanlış anladım seni ..




  • Filme giden varmı nasıldı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.film herhalde rahat 180-190 dk olur ilk seri ile bağlayacakları da açıklanmış.
  • Arkadaşlar filmin dublajı nasıl. İlla altyazılı mı gideyim yoksa dublaj da iyi mi?
  • Yaşadığım şehre türkçe dublajlı gelmiş...ayrıca sınavlardan dolayı IMAX'e de gidemiyorum.
    Sanırım en erken haftaya izleyebileceğim, dayanıp meraktan ölmezsem tabi...
  • Türkçe dublajlı nasıl giden var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.