Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byabancı

Film muazzamdı hfr 3d izledim.Görseller harikaydı(animasyon gibi olmuş diyenlere kapak niteliğinde) ,küçük çaplı savaşlar özellikle legolas'ın muhteşem sahneleri var.
    Kitabı okumadığım için büyük bir savaş olacağını sanıyordum ama olmadı ama bütün savaşları 3.filme bırakmış peter,ben iki kuledeki gibi en azından şöyle büyük bir savaş olur diye umuyordum.

Kitapta zaten tek büyük savaş var yani ikinci filmde kitabı okuyanlar savaş beklemiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Forumda Tolkien'in evreninde bahsettiğinden daha fazla Troll görmek mümkün.

Aynen.

Bu arada sanki filmi kötülemek için izleyenler var gibi forum'da şaşırıp kalıyorum.
    Henüz izlemedim ama bu filmin fragmanı bile ilk filmden iyiydi.
    Tinúviel gibi filmi hakkıyla yorumlayacak gerçek orta dünya hayranlarının yorumlarının dışındakileri ise sadece gülerek okuyup geçiyorum zaten.
    Bu filmde aşk olurmuymuş gibisinden yorumlara ise diyecek bir şey bulamıyorum.

Ayrıca "filmi küfrederek izledim" diyen şahıslar, yazık etmişsiniz bilet paranıza.

• Burada okudugunuz kotu yorumlarin tamami eksideki elemanlardan kaynaklaniyor aslinda. O arkadaslarin cogunun yasi yetmez aslinda ama, Godfather izlediklerinde de iyy bu ne ya igrenc .s demislerdi. Hicbirseyi begenmeyen tipler onlar, okumayin.

Filme dun gittim, bugun tekrar gidecegim. IMAX 3D izledim. Oncelikle sunu soyleyeyim, gitmeden once dayanamadim ve eksideki ilk izleyenlerden tum yorumlari okudum 1 tane begenen yoktu. Sevkim kirildi ama yine de gittim. Film hakkinda yorum yapayim birazda,

Film nerdeyse mukemmele yakindi. Ben oyle cok elestiri yapan biri degilim, milyon dolarlik projeler bunlar, bizim sordugumuz sorularin tamamini o adamlarda sormuslardir kendilerine. Filmde begenmedigim 2 sey vardi sadece,

1- Tauriel-cuce-legolas ask ucgeni. Legolas i itici gostermis biraz bu durum, eger lotr izlemeyip ilk olarak hobbit izleyen biri olsaydim legolas i lotr da da sevemezdim.

2- Legolas in gozleri lotr serisinde gri gibiydi, burda bildigin sibel can olmus. Hikayeyle bi alakasi var mi yok mu bilmiyorum ama gozum hic alismadi.

Bunlar haricinde film bildigimiz PJ calismasiydi, kesinlikle cok keyifli 3 saat gecirdim. Tahmin ediyorum ki filmin efekt calismasi cekimlerinden uzun surmustur, ejderha son 15 yilin en iyi ejderhasiydi, erebor harika otesiydi, mirkwood cok kaliteliydi. Seyir zevki cok yuksek bir filmdi, burdaki yorumlara takilmadan gidin izleyin.

• PJ ilk defa hevesimi kursağımda bıraktı. Yazacak çok şey var fakat bir tanesi beni çileden çıkarttı.

Kaba etinden Elf uydurup onu cüceyle aşk yaşatmak nasıl bir denyoluktur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Aynen.

Bu arada sanki filmi kötülemek için izleyenler var gibi forum'da şaşırıp kalıyorum.
    Tinúviel gibi filmi hakkıyla yorumlayacak gerçek orta dünya hayranlarının yorumlarının dışındakileri ise sadece gülerek okuyup geçiyorum zaten.

Ayrıca "filmi küfrederek izledim" diyen şahıslar, yazık etmişsiniz bilet paranıza.

Herkes filmi beğenmek zorunda sanki, o beğenmiş, ben de beğenmemişim.Bu filmdeki beklentilerimizden kaynaklanıyor, ben hikayeye daha yakın bir şeyler beklerken, beğenenlerin beklentileri daha farklıymış demekki.Ben olayların aşırı değiştirilmesinden dolayı beğenmedim.PJ'nin tasarımları çok çok iyi olmasına rağmen hikayeye karışmıcaktı işte.Şimdi bunu diyince troll mü oluyoruz.Ne yani gelip sadece konuya film güzeldi dememizi mi bekliyorsunuz?Filmi beğenenler mi sadece Orta Dünya hayranı oluyor ve filmi hakkıyla yorumluyor.Beğenene saygı duyarım ama benim için çok kötüydü film.

Not:Ağır Orta Dünya fanıyım.

• Bir sey sorucam film.1 filmin.devami degilmiydi niye prequel of first hobbit diye geciyo izledim.ama anlamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Aynen.

Bugüne kadar PJ'nin yaptığı değişiklikler hep tadındaydı. Keza ilk filmde de öyleydi. Bu sefer harbiden olmamış, fazla abartmış.
    İzlemediğin için söyleyemiyorum bazı sahnelerde oha dedim artık. çok beğendiğim sahnelerde yok muydu? oldukça çok vardı.
    Harbi Middle Earth kitlesi bunları yemez. filmden çıktıktan sonra kendimi kandırılmış gibi hissettim. oldukça da moralim bozuldu.
    İlk film en azından istenilen duyguyu verebiliyordu bu çok yavan kaldı.

• aksam filme gitmeyi dusunuyorum.ama berabee gidecegim ar
    kadasim lotr serisini izlememis:/ arkadasim icin soruyorum bir engel olur mu kurgusal olarak onun acisindan ben kitabini okumadigim ve spoiler olmasin die konuya bakmadigimdan yorum yapamiyorum:)degisik bir soru oldu farkindayim saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfc

aksam filme gitmeyi dusunuyorum.ama berabee gidecegim ar
    kadasim lotr serisini izlememis:/ arkadasim icin soruyorum bir engel olur mu kurgusal olarak onun acisindan ben kitabini okumadigim ve spoiler olmasin die konuya bakmadigimdan yorum yapamiyorum:)degisik bir soru oldu farkindayim saygilar

Hobbitin 1. filmini izlese yeter.
  • Filmi beğenmeyenlere bu saldırı nedir anlamıyorum. Herkesin beklentileri farklıydı filmle ilgili. Bazıları aradığını buldu, bazıları bulamadı.
  • Eklemeyi unutmusum, cok ilginc bir ayrinti var.

Marmarapark IMAX 3D salonda izledik arkadasla, Necromancer sahnelerinde soguk hava uflendi salona, Ereborda sicak hava uflendi. Muazzamdi.

• Filme dün gittim ve hayran kaldım.

PJ Oyunlarda bile görmeyeceğiniz kadar güzel bir ejder yapacağım demişti ve dediğini yaptı.

Filmin sonunu hiç beğenmedim.Legolas Bolg un peşinden nereye gidiyo ve ne olacak bi cevap yok
    Gandalf'a noldu cevap yok Radagast Galadriel e gittimi cevap yok.
    Ama yinede mükemmeldi.Sonu dizi gibi oldu ama bekliyceğiz artık 368 gün kaldı.
  • Bu sefer müzikler kötüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

Filme dün gittim ve hayran kaldım.

PJ Oyunlarda bile görmeyeceğiniz kadar güzel bir ejder yapacağım demişti ve dediğini yaptı.

Filmin sonunu hiç beğenmedim.Legolas Bolg un peşinden nereye gidiyo ve ne olacak bi cevap yok
    Gandalf'a noldu cevap yok Radagast Galadriel e gittimi cevap yok.
    Ama yinede mükemmeldi.Sonu dizi gibi oldu ama bekliyceğiz artık 368 gün kaldı.

Son film temmuz-ağustos ayında çıkacak deniliyordu ?
  • İstinyede Imax izlemiş miydiniz, kıyaslama imkanı var mı acaba ? Yoksa imax salonlarının hepsi aynı mı oluyor
  • Marmarapark da seyreden var mı arkadaşlar dil seçenekleri nasıl hfr nin türkçe dublaj seçeneği var mı ?
  • Yarın 6'da ben de izlemeye gidiyorum.

• Son kararınız nedir arkadaşlar? HFR mı Imax mi?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Temmuzda çıkacaktı ama PJ Aralığa çekti
  • yüzüklerin efendisi serisinde her kitaba 1 film çek hobbit için aynı kalınlıkta bir kitaba 3 film çek, 1 film yapsalardı Hobbit'i efsane olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.