Yüzbaşı
23 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
.
Konu yanlış yerdeyse adminler taşırsa sevinirim.
Laptop soğutucum var bilgisayara bağladığım kablonun 2 tarafıda bildiğimiz usb girişi ve kablosunu kaybettim. Dün bimekse gittim ama böyle bi kablo yok orada, internetten baktım bulamadım, herhangi bi önerisi olan var mı nasıl halledebilirim? Bu aralar havalar da çok sıcak zaten soğutucu çok lazım oluyor yardımcı olan olursa sevinirim.

Edit:İmla
2. Sahibiyim önceki sahibi iyi kullanmıştı ben de alalı 1.5 ay oldu fena kullanmadım. Yaz geldi memlekete döneceğim için satıyorum. 18 inç kadro boyu var, 600 liraya satıyorum. İsterseniz internetten özelliklerine bakabilirsiniz. Yanında M beden sedona kaskım var onu da verebilirim, üstündeki kilit de dahil.
Steelseries 3Hv2 kulaklığı teknosa ile arasında 30 lira fark ediyor diye ordan alayım dedim, yakınımdaki mağazasında olmayınca sitesinden sipariş ettim 5 iş günü oldu hala kargoya bile vermediler, ne rezil bi site ya. 12 sinde verdim siparişi daha haftasonu da vermezler sanırım, bi ürün için 10 günden fazla beklemek nedir? Yurtdışından sipariş etsem gelirdi belki

Edit: İmla

Edit 2 : Az önce müşteri hizmetlerini aradım aptal firma kargoya 3 gün önce vermiş ama ne sitede güncelleme yapılmış ne de mail felan atılmış dolayısıyla haberim olmadığından takip edemedim şimdi gidip kargo şirketinden almam gerekiyor
Salonda spor yapmaya pek hevesli değilim,zor geliyor biraz. Günlük sadece şınav çekerek formda kalabilir miyim? Yani sadece şınav çekip öyle kaslı elemanlar gibi olamayacağımı biliyorum ama hiç değilse gücüm az yerinde olsun istiyorum mümkün müdür?
İzlemek istediğim Fransızca bi film var adı Tomorrow (Demain), Türkçe sitelerde bulamadım yabancı sitelerden bulabilecek bi yiğit varsa çok makbule geçer
Windows 10 u kısa bi süre önce yükledim ve şimdi önceki sürüme dönmek istiyorum. Ama Windows 10 u yükledikten sonra yaklaşık 25 GB civarı bi boyutu olan Battlefield 4'ü yüklemiştim ve eğer şimdi geri alırsam oyun silincek. Oyunun silinmemesi için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Daha önceden 2 defa boğulma tehlikesi geçirdim. Birinde ayağım kaydı ve havuza düştüm çok derin olmamasına rağmen nerdeyse boğulacaktım. Diğeri ise, hani şu 2 tabanlı havuzlar olur biri yüksek diğeri alçak, arkadaşımın teki bana öğretebilmek için beni ayağımızın değdiği kısmın ortalarına doğru yavaşça çekerken ayrımı fark edemeyip düştük derin kısma, şaka olduğunu beni kurtaracaklarını düşünüp panik yapmayı kesince rahatça çıkardılar ama nerdeyse gidiciydik. Yüzme öğrenmeyi çok istiyorum 3 4 günlüğüne havuzlu yazlık tarzı yerlere gidiyoruz bazen arkadaşlarımla. Bu kadar sürede öğrenebilmem için tüyolarınız var mıdır merak ediyorum.
quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyApoclypto

Sırf üniversite için bölüm tercihini değiştirmek çok yanlış olur ileride üzülebilirsin ayrıca bilişim sistemleri dediğin bölümde bilgisayar mühendislerinin bilgisinin %30'unu ancak öğrenirsin yani sadece programcılığı.Bölüm hedefin bilgisayar mühendisliği ise kesinlikle itüyü yaz yok işletmeye de merakım var diyorsan dediğin bölümü seçebilirsin ama belki de hayatının hatasını yapmış olursun.Son olarak buranın mezununun kendisini bilgisayar alanında geliştirmesi halinde bile ancak vasat bir bilgisayar mühendisi seviyesine gelebileceğini ben değil bölümün öğretim üyeleri söylüyor tanıtım günleri videosunu izlersen görebilirsin.

Teşekkürler yorumunuz için listenin altına doğru yazdım ybsyi, büyük ihtimalle itü bilgisayar gelicek sadece bi arkadaşım oraya gidicek ben de gitsem mi diye düşündüğüm için açtım konuyu. ama itü bilgisayarı heba etmek de yanlış olur sanırım tutuyoken sonuçta dediğiniz gibi ybsden mezun olan biri asla bi mühendis seviyesine gelemez o yüzden bi işi yapıcaksam tam yapmalıyım diye düşünüyorum
İtü bilgisayar tutuyoken boğaziçi yönetim bilişim yazılır mı, bide boğaziçinde giden yaklaşık bi 15 arkadaşım olcak ama itü de kimse yok sizce ne yapmalıyım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.776
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.146 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.235 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.