Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gösterimine saatler kaldı yüzüklerin efendisine gittiğim zamanki heyecanı yaşıyorum şuanda .

çok önceden ilk seansa aldım biletimi cinebonus optimum realD altyazılı 14:30 seansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 14 Aralık 2012; 1:42:55 >
  • biletim hafta başından beri hazır kitabı okumuş olmama rağmen eminim bendeki heycan kitabı okumayanlardan fazladır çünkü olabilcek sahneleri biliyorum ve bana daha fazla heycan katıyor.
    shire-rivendell düşündükte çok iyi oluyorum şuan tüylerim diken diken oldu 1.5-2 yıldır bu filmi bekliyorum trailer ın sözlerini ezberledim misty mountains şarkısı ezberimde thorin ve cücelerle birlikte eşlik edicem yarın biletim saat 18.00 seansı İZMİR OPTİMUM 3D+ORJINAL yarını sabırsızlıkla bekliyorum sizin için yarın akşam spoiler vermeden hissettiklerimi size aktarıcam eminim hayal kırıklığına uğramıcam.PJ a güvenim tam sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roberazo

dublajlımı seyretsem acaba yoksa 3 saatdaha beklesem altyazımı seyretsem sizce ?

Altyazılı kesinlikle.
  • Nedense gidesim yok . ayni god of war gibi oldu . Bitsin hersey sonra basinia don

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde filmi nerde izlesem acaba Forum bornova - Park bornova - Optimum
  • My bilet sitesinde 57 kart şifrenizi giriniz gibi bir hata alıyorum. İşlemimi onaylamıyor. Bilgisi olan var mı ?
  • 3 yıllık bekleyiş bitti şükür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Dublaj nasıl olur beyler?Sanırım dublajlı izlemek zorunda kalacağız.

sakın haaaa

• 3 e bölmüşler ama inşallah 3 de güzel olmuştur.Kitabın sonunda 5 ordu savaşı ardı onu çok merak ediyorum baya bi uzun sürede bekliyicem sanırım
  • Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte maratona katılacağız yer kapmak lazım şimdiden
  • 14 aralık
  • 4 gün önceden aldım belki yer kalmaz diye

O-15 sırasındayım belki de yanımdaki kişi sizden biri olabilir

http://www.mybilet.com/stage/?placeid=957&date=14.12.2012&eventid=12744&showtimeid=130527&serverid=586&sectionid=2872

• 14 Aralık
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Of of of :D

Şimdi sinemadan geldim.. Almanca dublaj olmasın diye ingilizce izledim anlamadığım yerler oldu ama kitabı falan okuduğum içim problem olmadı..

Gerçekten mükemmel olmuş.. Tek kelimeyle harika. Beklediğimize kesinlikle değdi.. Beklentim çok fazla olmasına rağmen.

Filmin içeriyle ilgili birşey yazmıyorum nasıl olsa kimse okumayacak filmi izlemeden önce

Film yüzük kardeşliğine benziyor biraz.. (Shire ve yollarda, kovalamacayla geçiyor film) Ama (yeni izlemiş olmanın etkisimi bilmem) Yüzük Kardeşliğinden daha fazla sevdim diyebilirim.. Seri olarak Yüzüklerin efendisini yaklaşamaz diyorduk ama seri bu şekilde veya daha iyiye giderse LOTR'u geçebilir

Efektlerde sorun yok.. Tam olması gerektiği gibi (3D izledim) Tam Hobbit'in masalsı havasına uygun..

Karakterler falan süper olmuş.. Thorin filmin yeni Aragornu Espriler falanda harika, bütün salon kaç kere güldü filmde..

Ayrıca fragmandaki şarkıyı 1000 kere dinlemiş olmama rağmen filmin içinde tekrar tüylerimi diken diken etti

Yorumunu okuduğumda mutlu oldum ve heyecanlandım.

(bir iki tane olsa da bazı eleştirmenlerin eksi not vermesi moralimi bozmuştu)

• Ya 3d olmayan ve türkçe altyazılı seçeneği olmayacakmı bu filmde? Deli gibi doldurmuşlar her salona 3dyi. Nefret ediyorum şu 3d saçmalığını bulan insandan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 14 Aralık 2012; 3:56:58 >
  • Arkadaşlar Mybiletten ilk kez bilet alıcam.Ama izleyeceğim yerde Mybilet kiosku yok.Bileti tam olarak nasıl temin edebilirim ?
  • türkçe dublajı kimler seslendiriyor arkadaşlarr?
  • Arkadaşlar 3dİmax ve 3d seçenekleri var hangisine gitmeliyim? Birde benim 3d gözlüğüm yok sinemalar ne kadar fiyat biçiyor gözlüğe anka.mall?
  • Gollum uyuzu umarım filmde yine tuhaflıklar yapmıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.