Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten bilet alicaktik sorun cikti,cumartesi gunu gitsem bilet bulabilirmiyim acaba ? Izmirde oturuyorum

Edit:Hallettim,beklemedeyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 14 Aralık 2012; 19:03:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

Aslında haftasonuna dh olarak birlikte izlemeye gidersek güzel olur . İstanbulda oturan arkadaşlar için yani
    Bu gece nasıl geçicek.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Bu gece nasıl geçicek.....

Alıntıları Göster
    Dublaj nasıl olur beyler?Sanırım dublajlı izlemek zorunda kalacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bora.

Dublaj nasıl olur beyler?Sanırım dublajlı izlemek zorunda kalacağız.

Alıntıları Göster
    24 saatten az kaldı izlememe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

internetten bilet alicaktik sorun cikti,cumartesi gunu gitsem bilet bulabilirmiyim acaba ? Izmirde oturuyorum

Edit:Hallettim,beklemedeyiz..
    bizde arkadaşlarla cumartesi gideceğiz filme yarın the hobbit forumuna girmesem iyi olacak giden arkadaşlarda baya bi spoiler gelecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

bizde arkadaşlarla cumartesi gideceğiz filme yarın the hobbit forumuna girmesem iyi olacak giden arkadaşlarda baya bi spoiler gelecek gibi

Alıntıları Göster
    Oh sonunda bugün biletlerimi aldım. Yarın 3d orijinal, 21.30 seansında olacağım. Film arasında spoiler vermeden film hakkındaki görüşlerimi yazmaya çalışacağım, ama filmi izlemeyenlere benden tavsiye yine de konuya girmemeye çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Oh sonunda bugün biletlerimi aldım. Yarın 3d orijinal, 21.30 seansında olacağım. Film arasında spoiler vermeden film hakkındaki görüşlerimi yazmaya çalışacağım, ama filmi izlemeyenlere benden tavsiye yine de konuya girmemeye çalışın.

Alıntıları Göster
    ben pazartesi gideceğim sanırım büyük ihtimal artık izleyene kadar buralara uğrafamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

ben pazartesi gideceğim sanırım büyük ihtimal artık izleyene kadar buralara uğrafamam

Alıntıları Göster
    Salı günü izliycezde erken izleyenler filmle alakalı her türlü yorumu spoiler içinde yazarsa güzel olur gerçi ben 4gün boyunca yokum buralarda
    Söz konusu Hobbit ve ilk kez imax deneyimim olacak bu sebeplerden ötürü beklentim biraz yüksek umarım beklediğimden de güzel olur.Şu ilk fragmanda şarkı söylüyorlardı ya, filmde de söylüyolardır dimi yani öylesine koymamışlardır onu fragamana.Başka filmleri sinemada izlerken hobbitin o fragmanını geçiyolardı ben o şarkıyı söyledikleri yerde gidiyodum valla çok güzel yapmış adamlar Bide imax ortamında o ses sistemiyle o şarkıyı dinlersem heralde bi 40 yıl boyunca unutamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Alıntıları Göster
    Cumartesi günü İstinye Park'ta 17:30'a 2 biletim var.Bu seansa biletleri olanlar varsa birlikte filme gidebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Cumartesi günü İstinye Park'ta 17:30'a 2 biletim var.Bu seansa biletleri olanlar varsa birlikte filme gidebiliriz.

Alıntıları Göster
    Pazar günü gidicem bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3B427E7B

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cinemaximum sitesinde perşembe gününden sonrasına bilet alınmıyor. İstinye parkı arasam bu cumartesi değilde, önümüzdeki hafta cumartesine bilet ayırtabilirmiyim ?
  • cuma akşam 21:05 seansı biletler alındı merakla beklemekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkenar

cuma akşam 21:05 seansı biletler alındı merakla beklemekteyim
    Yarın gidecek olan arkadaşlar! lütfen burada nasıl bir duygu olduğunu anlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

Yarın gidecek olan arkadaşlar! lütfen burada nasıl bir duygu olduğunu anlatın

Alıntıları Göster
    bende cumartesi giderim büyük ihtimalle cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

bende cumartesi giderim büyük ihtimalle cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    cuma gecesi 23:40
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

cuma gecesi 23:40

Alıntıları Göster
    Vizeler heyecanımı tüketmiş olsa da bir an önce yarın olması için gidip uyuyasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Vizeler heyecanımı tüketmiş olsa da bir an önce yarın olması için gidip uyuyasım var

Alıntıları Göster
    Pazar günü İstinye 14:00 seansina bilet aldik bizde. Az önce salon dizilimini kontrol ettim bir kişi biletini biletini iptal etmiş heralde J 17 boş gözüküyor. Arka sıralardan bilet arayan varsa bir kontrol etsin 16 aralık 14:00 seansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

Pazar günü İstinye 14:00 seansina bilet aldik bizde. Az önce salon dizilimini kontrol ettim bir kişi biletini biletini iptal etmiş heralde J 17 boş gözüküyor. Arka sıralardan bilet arayan varsa bir kontrol etsin 16 aralık 14:00 seansını.

Alıntıları Göster
    Yarın bende Hatay İskenderun Primall'da 20:45 seansında olucağım.Var mı başka filmi burada izleyecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phazeX

Yarın bende Hatay İskenderun Primall'da 20:45 seansında olucağım.Var mı başka filmi burada izleyecek ?

Alıntıları Göster
    zaman gecmio
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel77

zaman gecmio

Alıntıları Göster
    cumartesi istinye park imax 3d 18.00 j 12-13-14
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.