Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film süperdi. Tarantino yine karakter üstadı olduğunu kanıtlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Ben Tarantino hakkında yorum yazdım Nolan nerden çıktı. Her konuya Nolan yazmaya devam ederseniz milleti adamdan nefret ettirirsiniz haberiniz olsun. Adamların tarzları farklı bir kere. Tarantino nun eşi yok derken Tarantino sinemasının eşi yok demeye çalışıyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Kesinlikle katılıyorum..nolan tabiki iyi..ama ayni zamanda sisirilmis filmleride yok degil..inception gununden sevemedigim bi filmdir..tarantino vok daha kendine ozgu bir yönetmen ..haa onunda sevmedigim filmleri var , mesela django yu sevmemistim..ama bu film cok keyifliydi..zekice , seytani , mizah yonu kuvvetli ve yine sert bir film..sevdim izleyin bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dayanamadım izledim.Filme kötü demek büyük haksızlık olur Tarantino hakkını vermiş filmin benim için tek eksisi 2 saat 40 dk'lık filmin 2 saatinin aynı kapalı mekanda geçiyor olması.
  • Film gayet güzel klasik Tarantino tabi önce ki filmlerine nazaran bir tık altta kalıyor.
    Birde o malum +18 sahne olmasa eş dost ile izlenebilirdi çok absürt ve gereksiz olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarantino izlemek keyifli. Diyalogları çok iyi seçiyor, uzun uzun konuşmalar akıp gidiyor. Bu filmi kimin çektiğini söylemeseniz anlarsınız Tarantino olduğunu, çok net imzasını atıyor ve çizgisini fazla değiştirmiyor.

Film kesinlikle kötü değil. Ama çok çok iyi de değil. Bana göre yine Inglourious Basterds en iyi filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Tarantino izlemek keyifli. Diyalogları çok iyi seçiyor, uzun uzun konuşmalar akıp gidiyor. Bu filmi kimin çektiğini söylemeseniz anlarsınız Tarantino olduğunu, çok net imzasını atıyor ve çizgisini fazla değiştirmiyor.

Film kesinlikle kötü değil. Ama çok çok iyi de değil. Bana göre yine Inglourious Basterds en iyi filmi.

Bana görede Django ve kill bill serisi kanka

• Beyler bu tarantinonun önceki filmleri gibi kesmeli biçmeli, mide kaldıran sahneler var mı yine bu filmde?
  • İlk 30 dakika bitti şuan gayet iyi bitince editlerim

• Malum ortamlardan mı indirip izlesem yoksa vizyona girmesini beklesem karar veremedim
  • Evet var hocam

Filme gelirsek izlediğim en iyi Tarantino filmi diyebilirim özellikle 2. yarısı ayrı bi güzel olmuş

4.Bölümden sonrası cidden müthişti,özellikle sonlara doğru kim ölücek acaba diye izlerken geriliyorsunuz

• Tarantinonun en iyi filmimi vay anasını çok iddiali o zaman
  • Beğenmeyen sayısı fazla galiba forumda ama bence Pulp Fiction dan sonra en iyi filmi Tarantinonun.Jennifer Jason Leigh ve Walton Goggins kendilerine hayran bıraktı beni.İkisine de oscar verdim gitti :)

• Açıkcası Tarantinonun Brad Pittli filmi ve Djangoyu öyle bayılarak izlememiştim yani güzel filmlerdi C.Waltz her ikisinde de döktürmüştü ama öyle herkes gibi Tarantino fanı ya da ayıla bayıla izlememiştim ama an itibariyle Pulp Fictionı bitirdim(mağara baya soğuktu sormayın ) Efsane bir film tek kelimeyle taptım müptelası oldum helal olsun Tarantino number one director on the planet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 2 Ocak 2016; 0:04:07 >

• Filmin torrent'e düştüğünü gördüm üzüldüm açıkçası.Gişe hasılatı ciddi oradan düşecektir.Gerçi son zamanlarda süper kahraman filmlerinden başka çok iyi hasılat yapan film yok denecek kadar az.
  • Ben filmi oldukca begendim, oyunculuklar ve duyologlar cok iyiydi.

• dün akşam izledim. senaryosu basit olsa da, eğlencelik bir film. evde vakit geçirmek için izlenir. Samuel L. Jackson çok komikti.

+18 dediğiniz sahne
    samuel jacksonun saksoyu anlattığı sahne miydi?
  • sıradan bir senaryosu olmasına rağmen kurt russel ve samuel jakcson inanılmazdılar. film 3 saate yakın olmasına rağmen gerçekten akıcı. 10/8.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

dün akşam izledim. senaryosu basit olsa da, eğlencelik bir film. evde vakit geçirmek için izlenir. Samuel L. Jackson çok komikti.

+18 dediğiniz sahne
    samuel jacksonun saksoyu anlattığı sahne miydi?

Yalnız o sahne anlatım ve mimikler son yıllarda izledigim en epic sahne olmaya aday.

• Tim Roth'a
    önemli bir rol vermemişler. Halbuki o heriften çok güzel kötü adam olurdu.
  • İzlememek için kendimi zor tutuyorum. İzleyenler ne düşünüyor sinemaya gitmeye değer mi yoksa evde de izlenebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.