Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ace player ta da normal hocam . Hevc codecli filmler baya az yer kaplıyor aynı kalitede. Düşük internet hızları için ideaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vizyona girsede izlesek artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film yönetmeni olarak bu adamın bir eşi daha yok. Senaryoyu kendi yazıyor, oyuncuları ve mekanları kendi seçiyor, filmi yönetiyor ve bunuda o eşsiz harika kurgu ve oyuncu yönetimiyle yapıyor. Kısacası keyif için film yapıyor ve izlemeye doyum olmayan yapımlar ortaya çıkıyor.
  • Niyegec geliyor bu ulkeye bu film anlamiyorum

• Film ne zaman vizyona giriyor arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Film yönetmeni olarak bu adamın bir eşi daha yok. Senaryoyu kendi yazıyor, oyuncuları ve mekanları kendi seçiyor, filmi yönetiyor ve bunuda o eşsiz harika kurgu ve oyuncu yönetimiyle yapıyor. Kısacası keyif için film yapıyor ve izlemeye doyum olmayan yapımlar ortaya çıkıyor.

Nolan var.

• Sızan halinin İngilizce altyazısı çıkmış, altyazi.org'da Türkçe olarak çevrilmeye başlanmış. Büyük bir ihtimalle yarına falan tamamlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Film yönetmeni olarak bu adamın bir eşi daha yok. Senaryoyu kendi yazıyor, oyuncuları ve mekanları kendi seçiyor, filmi yönetiyor ve bunuda o eşsiz harika kurgu ve oyuncu yönetimiyle yapıyor. Kısacası keyif için film yapıyor ve izlemeye doyum olmayan yapımlar ortaya çıkıyor.

İkiside mükemmel yönetmenler fakat Nolan ın projeleri çok daha ciddi ve emek isteyen projeler, tabi adam işinde en iyilerle çalışıyor sürekli Tarantino kendi yazıyor kendi oynuyor

• Ben Tarantino hakkında yorum yazdım Nolan nerden çıktı. Her konuya Nolan yazmaya devam ederseniz milleti adamdan nefret ettirirsiniz haberiniz olsun. Adamların tarzları farklı bir kere. Tarantino nun eşi yok derken Tarantino sinemasının eşi yok demeye çalışıyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

• Tarantino sanırım filmin internete düşmesi konusunda disneyi suçlamış.
  • Bu olaylarin filmini ceksin direk. Bu neymis arkadaş

• Ocagin ikinci haftasi bro

• İzledim baya güzeldi ters köşe falan oldum 1-2 yerde,Samuel'in oyunculuğu gerçekten çok iyiydi.Gözlerim tarantinoyu aradı her an çıkabilir dedim ama çıkmadı bu sefer piyasaya 8/10
  • cok iyiydi be, gozlerim Christoph Waltz'u aradi... O da olaydi tadindan yinmezdi!

• 22 ocak diyor vizyon tarihi olarak
  • Süper muhteşem vs vs değildi. Tek odalı bir evde geçiyor. Hep aynı mekanda olmaktan insan sıkılıyor. Konuşmalarda pek aman aman birşey yoktu. Konu itibariyle normal bir film. Vestern tarzı değilde normal zamanımızda geçse hiçbirşey farketmezdik. Sırf dijango nun başarısı yüzünden bu filmde vestern türünde yapılmış. Samuel L. Jackson ve Kurt Russell filmin en büyük artısı. Sanırım filmin bütçesi çok düşüktü oyuncu masrafları hariç en ufak harcama bile olmaz. 1 Ayda çekilmiştir bu film. 8-9 puanlık bir film değil kesinlikle.
  • tüm zamanların en abartılmış filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Süper muhteşem vs vs değildi. Tek odalı bir evde geçiyor. Hep aynı mekanda olmaktan insan sıkılıyor. Konuşmalarda pek aman aman birşey yoktu. Konu itibariyle normal bir film. Vestern tarzı değilde normal zamanımızda geçse hiçbirşey farketmezdik. Sırf dijango nun başarısı yüzünden bu filmde vestern türünde yapılmış. Samuel L. Jackson ve Kurt Russell filmin en büyük artısı. Sanırım filmin bütçesi çok düşüktü oyuncu masrafları hariç en ufak harcama bile olmaz. 1 Ayda çekilmiştir bu film. 8-9 puanlık bir film değil kesinlikle.

Django'nun yakınından geçemez mi diyorsun? Ben yine onun gibi bir şey bekliyordum. O zaman hiç izlemeyelim teşekkürler.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bir evde 8 kişi var. Aralarından bir veya bir kaçı Kurt Russell ın tutsağını kurtarmaya çalışıyor. Bir anlık bir boşluklarını bekliyorlar. Filmin ana konusu bu. Bu tarz tek mekanda geçen filmlerde diyaloglar çok iyi olmalı. Malesef iyide değil. Katil kim ? filmleri oldukça fazla. Çok fecide senaryoları var. Bu film onların yanından bile geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bir evde 8 kişi var. Aralarından bir veya bir kaçı Kurt Russell ın tutsağını kurtarmaya çalışıyor. Bir anlık bir boşluklarını bekliyorlar. Filmin ana konusu bu. Bu tarz tek mekanda geçen filmlerde diyaloglar çok iyi olmalı. Malesef iyide değil. Katil kim ? filmleri oldukça fazla. Çok fecide senaryoları var. Bu film onların yanından bile geçemez.

Anladım. 12 Angry Men gibi bir şey olmuş o zaman. O filmi sevmemiştim, bu filmi hiç sevmem herhalde. Aslında bazı tek mekan filmleri de güzel olabiliyor. Buried mükemmeldi mesela. The Man from Earth epey güzeldi. Boş diyalog yoktu. 127 Hours da epey iyiydi. Aslında istenince güzel filmler çıkıyor. Ama Quentin Tarantino'nun filmlerinden güzel diyalog beklentisi içinde değilim. Muhtemelen izlemeyeceğim. Sağolun bilgilendirmeniz için.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.