Bildirim
The Green Hornet (2011) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Christoph Waltz varsa bende varım. ne performanstı öyle Inglorious Bastards da. _____________________________ psn
acaltun17 -
-

_____________________________ -
-
Bruce Lee'nin anısına ve Christoph Waltz'ın şerefine bu film kesin izlenir.yaza falan hazır olur sanıyordum ama sandığımdan çabuk bitirmişler filmi.
"Dragon: The Bruce Lee Story (1993)"'yi de izlemenizi öneririm.Bruce Lee'nin biyografisi ve Bruce Lee'yi dünyaya tanıtan "Enter the Dragon"'un yönetmeninden.filmde "The Green Hornet"'in yapım aşaması da yer alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Ocak 2011; 0:22:25 >_____________________________ -

cameron diaz icin bile izlenir
_____________________________ ABD CIKARLARINA KALKAN OLMAYACAGIZ - ABD'NİN FÜZE KALKANI PROJESİNE HAYIRBEŞİKTAŞ
RİZE ÜNİ-MAKİNE
SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION -
Malum siteye R5 düşmüş. BluRay beklemeye devam
bu film Turkiye'ye ne zaman gelmisti arkadaslar. 14 ocak ABD release sonucta. daha on gun once bilboardlarda afisini goruyordum simdi film hicbir sinemada yok. Turkiye'de pek is yapamadi galiba.tuh tuh ya kacirdik bak.
hem de 3D mis. nalet olsun ya.
zaten bizim turklerde sinema zevki ne arar. varsa yoksa romantik film. ya sonra denen filme bile kimbilir kac kisi gitti su ana kadar. ya da ask tesadufleri sever denen filme.
edit: hem korsana hayir korsana hayir diye bas bas bagiriyollağ, hem de 2 haftada filmi sepetliyollağ. sitroen ulan.*
*referans: kutsal damacana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 8 Mart 2011; 11:09:01 >_____________________________ Konu hortlatma üstadı
-
İzleyenlerin yorumları çok olumsuz, izlemeyin boşa. _____________________________ -
3d hevesiyle girdimde bir boka benzemiyor gerçekten film. _____________________________ 92/3
Bitermi? -
Dün akşam izledim sıkmayan eğlencelik bir film, tavsiye ederim. _____________________________ -
Ben eğlenceli biraz absürt bir yandan komik yanları olan fazla ciddiye almadan izleyeceğiniz eğlencelik bir film diye bekliyordum fakat tek kelime söyleyeyim zorla izledim bitse de kurtulsam diye. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Cast hiçte fena değil. Özellikle Nicolas Cage kötü bir filmde oynamaz.
bende hadi ordan deyip bknz. veriyorum
Lanetli Ada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 8 Mart 2011; 15:30:38 >_____________________________ 
-
Bluray çıktı. _____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5 -
Orijinalden alıntı: hoksi
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Cast hiçte fena değil. Özellikle Nicolas Cage kötü bir filmde oynamaz.
gerçekten daha neler! bu adam çok tutarsız film seçiyor, onca filmi var çok güzel denebilecek 1 ya da 2 tane filmde oynamış. Hele şu son yıllarda çıkanları hep vasat._____________________________ -
Film nasıl yaa bluray düştüğü gün indirmiştim 1 haftadır hardiskte duruyor ama izlemek içimden gelmiyor izlemeye değer mi? yoksa shift+delete mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 7 Nisan 2011; 2:15:17 >_____________________________ -
Film nasıl beyler bluray indiricem indireyimmi vaktime değer mi? _____________________________ En Kolay Gün Dündü -
Bence orta bir film. Arada güldürdü o kadar. 6/10 _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı