Şimdi Ara

The Green Hornet (2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • film çok boş 5/10 puanım.izlesenizde olur izlemesenizde olur.bunun yerine aynı dönem filmi olduğu için yazıyorum(türkiye için) warriors way i indirip izleyin daha keyifli.
  • zaman kaybı demeyeceğim ama izlemesenizde birşey kaçırmassınız.Ya da daha açık olmak gerekirse ben izlerken sıkıldım.Bi İron man özentisi ne bilim süper kahraman filmlerinden çalıntılar kurgu desen hç yok.Tabi karar sizin

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa
  • Valla filmi izlerken sıkıldım. 5/10 . Konu yok zaten ,30 sn'de yazarsınız senaryoyu. Gerçi bu tarz filmlerde çok önemli değil konu ama güldürmedi de beni. İzlemediyseniz direk teğet geçin derim.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • Filmin başı güzeldi ama sonra basit bir film olmaya doğru ilerlerdi ve zorla izledim filmi sırf Christoph Waltz var diye sonuna kadar izleyeyim dedim dayanamadım hala öyle duruyor film.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Kötü bir filmdi. Ben acayip aksiyon film seven biri olarak, içinde bol çatışma sahneleri olmasına rağmen sıkıldım filmden.
  • Mythbusters'a konu olmuştu bu film. İzleyip bakmak lazım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.