Şimdi Ara

The Godfather II inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
38.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: max975

GTA4 ün yanından bile geçemez..

Katılıyorum

1. daha iyidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 19 Nisan 2009; 16:25:34 >

Orjinalden alıntı: ecay

Mafia'1 ile de kıyaslanamayacak kadar kötü.Godfather2 yi oynadıktan sonra Mafia The City Lost Heaven'ı oyna karşılaştırılamayacak kadar kötü olduğunu göreceksin.Karşılaştırırken Mafia 1'i 2009 model kabul et ama bir 9600se ile tam kalite oynanabildiğini unutma..

herşeye grafik olarak bakmamak lazım bütün olarak bakarsan bence mafia 1 daha iyidir TABİ SADECE BANA GÖRE kendi görüşüm bu

Orjinalden alıntı: nonatri

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Mafia'1 ile de kıyaslanamayacak kadar kötü.Godfather2 yi oynadıktan sonra Mafia The City Lost Heaven'ı oyna karşılaştırılamayacak kadar kötü olduğunu göreceksin.Karşılaştırırken Mafia 1'i 2009 model kabul et ama bir 9600se ile tam kalite oynanabildiğini unutma..

herşeye grafik olarak bakmamak lazım bütün olarak bakarsan bence mafia 1 daha iyidir TABİ SADECE BANA GÖRE kendi görüşüm bu

Aynı görüşü paylaşıyoruz dostum.Yukarıdaki mesajımda sadece grafiği karşılaştırdığım doğru çünkü diğer özellikleri karşılaştırmaya gerek yok. Sadece sana göre değil %99 2001 model MAFİA1 daha iyidir.Godfather 2 yi oynayacağıma MAFİA1 kurar 7. kere bitiririm daha iyi.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• Eline sağlık erdinç.
    #Playstation
  • efektler ne kadar kötü..İnanılmaz şekilde hayal kırıklığı yarattı bende..Bu yıl çıkan oyunlara bakarsak şaka gibi..
  • Basat bir oyun sade patlama efeklerini beyendim
  • Inceleme güzel. Birincisi gibi ikinciside vasat. Film üzerinden pirim yapmaya çalışan bir oyun işte. Yeni nesil oyunların yıllar oncesinden kalma Mafia oyununun eline su dökememeli ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 20 Nisan 2009; 6:29:34 >
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ META QUEST 3 512 GB
  • ADI BİLE OYNAMAYA YETER.
    COGUNUN BEGENMEDİGİ İLK OYUNU BİLE DEFALARCA OYNADIM BUNADA OYNUYCAM.
    İNCELEME İÇİN TŞK.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • Ben oyunu beğendim açıkçası. Tamam grafikler üst düzey değil ama berbat denecek kadar da kötü değil. Çok üst düzey grafikli oyunlar senede 2 veya 3 tane çıkıyor genelde. Onları da bitirince oynayacak oyun bulamıyorsunuz sonra.
  • Birinciden daha vasat bir oyun olmuş. DH yine yüksek vermiş incelemeye. Ne oynanabilirlik var ne grafik. Hele o arabaların görüntüsü ve kullanışı felaket ötesi. Şu an Mafia'yı çok değil biraz grafik olarak süsleyip çıkarsalar yine binlerce kat iyidir.
  • Oyundaki araba sürüşleri 90'ların sonundaki midtown madness gibi. Zaten oyunda 90'ların sonundan çıkmış gibi duruyor. Gerçekçilik namına grafik motoru rezil olunca bunu edepsizlikle örtmeye çalışmışlar. Bu oyun açıkken küçük kardeşlerinizi odaya almayın. Aileden başkalarını da odaya almayın. Açıklaması zor durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.
    Unutmadan sistemi mavi ekrana düşürmeyi beceren ender bir yeteneği var oyunun. Aynı sistemde GTA4 1680x1050@60 hz'de takılmadan oynanabiliyor.
    GTA4 10/10, Scarface 7/10, Mafia 9/10, Godfather1 6/10, Godfather2 4/10
  • Oyun harbi rezalet ya,1mbit ile çektim oyunu mecbur yazacağım dvd'ye

Aynı görüşü paylaşıyoruz dostum.Yukarıdaki mesajımda sadece grafiği karşılaştırdığım doğru çünkü diğer özellikleri karşılaştırmaya gerek yok. Sadece sana göre değil %99 2001 model MAFİA1 daha iyidir.Godfather 2 yi oynayacağıma MAFİA1 kurar 7. kere bitiririm daha iyi.

• Baştan savma yapılmış bir oyun.
  • Godfather 2 gerçekten rezalet bir oyun..Daha doğrusu konusu güzel ama grafikleri çok berbat...

maksat eğlenmek konusu bence çok güzel
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.