Şimdi Ara

The Godfather II inceleme videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
38.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • godfather gibi güzel bir filme çok iyi oyunlar yapılabilir yazık olmuş....
  • Dünya'da hemen hemen herkes Gta 4ü seviyordur.Ben o oyundan nefret ederim.The Godfather en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 3 Mayıs 2009; 0:41:58 >
  • Atari oyunu gibi. Yapay zeka da boktan. Adamın kafasına 3 kere sıkmak zorunda kalıyorsun öldürmek için. Bir adam öldürmek için 60 mermili kalaşnikof şarjörünün yarısını boşalttığımı hatırlıyorum. Hele araba kullanmak!

Orjinalden alıntı: BuRCo

ben birde gittim ps3 için bu oyuna 149 TL verdim..........

ÇOK YAZIKKKKKKKK verdiğim paralara çok cok cok cok acıyorum......

EA EA SEN KUMDA OYNA GOTFATHER a bir daha sakın elini sürme..

Ben verdiğim 3liralık Dual Dvd parasına yanarken seninkisi çok kötü olmuş...

Ama inceleme(iş) çok hoş tabi teşekkürler.
    Kullanılmamış sinema bileti, birkaç yıllık, birkaç kuruş, tanımadığım anahtarlar. Hangi evin kapısına uyacak yoksa kapıyı kim açacak? Çantamın içinde kırık sigaralar. Sanki paramparça bir aşk hikayesi içinde ben faili meçhul. Bir kadın var, biliyorum. 220 gibi bir numara var aklımda ama biri eksik, aşk sözlerinin heceleri kayık. Flaşlar... Eğer kayıpsam şuanda, kayıp, kaybolmuş gerçekten, götür beni şoför şehrin merkezinde büyük medya binasına!!! İşte ben, yeni ben, bu yeni disko kralı. Bu gece yepyeni kimliğimle, size bir hikaye anlatacağım. Bundan yıllar yıllar önce, kendini yitirmiş bir adam, bir gece büyük televizyon binasında mikrofona konuşmaya başlar. Hikaye o kadar basma kalıp, sıradan, anlamsızdır ki... Kimse bir anlam bulmaya çalışmaz. Sonunda bu anlamsız dünyada adam kral olur. Sonraa.. Kral bir gün bakar.. Ve görür ki: Herkes kraldır! Herkesin bir krallığı vardır! Bunun üzerine kral.. Ölür!
    Money for nothing!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

ben birde gittim ps3 için bu oyuna 149 TL verdim..........

ÇOK YAZIKKKKKKKK verdiğim paralara çok cok cok cok acıyorum......

EA EA SEN KUMDA OYNA GOTFATHER a bir daha sakın elini sürme..

hata senin.. ilk oyunu fazla tutmamış bir oyuna bodoslama dalmışsın.. biraz bekleyip daha fazla fikir sahibi olabilirdin.. yazık olmuş az paralar değil..
  • Sistemi yenilemem gerekecek

____gRuP AnKaRa____
  • kadının kafasının duvara girmesi koturdu beni yaa
  • Şu film oyunlarından bir hayır göremedik zaten

Oh My God!They Killed Kenny.
  • tam bi fiyasko o kadarda bekledik
  • Marlon Brando'nun kemikleri sızlıyor.
  • normal tabancayla, adamı 3 kurşunla ya da 2 kurşunla öldürebilirken, taramalı tüfekle bir şarjör boşaltıyoruz.. Pompalı ile öyle değil tek kurşunla adam gidiyo.. oyun saçma ama düşü sistemli pc lerde de rahatlıkla oynanabildiği için herkes oynamış oldu.. Ben büyük sistem gerekli diye düşünüyordum ama öyle değilmiş meğer...
  • Öncelikle inceleme güzel olmuş bunun için teşekkürler. Gelelim oyuna; EA Ben ve benim gibi bi çok GODFATHER hayranını ilk oyunda olduğu gibi oynun 2. serisinde de hayal kırıklığına uğrattı. İlk oyun hikaye olarak iyi sayılırdı, ama mantılı düşününce galiba oyunu sırf ismi yüzünden oynadım. Bu konuda benim gibi dşünen arkadaşlarım olduğuna eminim. Filmden uyarlanan diğer Bi oyun SCARFACE ise bence Godfather serisinden Çok daha başarılıydı. Çok büyük keyifle oynamıştım. Godfather 2 deki yapay zeka problemi Erdinçinde belirttiği gibi çete arkadaşımızın kapıya bomba yerlestirmesinden sonra diğer arkadasımızın gidip o kapının önünde beklemesiyle Tavan Yapıyor, gerçekten Oscarlık bi hareket. Ama sanırım ben bu oyunu hersye ragmen Adı için hikayesi oynamaya devam edeceğim. Ancak bende diğer arkdaslarım gibi oyun olarak Mafia'nın çok çok daha iyi bi oyun olduğunu düşünüyorum. Bu sugötürmez bi gerçek..

Saygılar... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaulGilbert -- 12 Eylül 2009; 15:59:36 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhanylz -- 31 Aralık 2012; 4:32:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.