Şimdi Ara

The Godfather II inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
38.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun 1. versiyonu rezalet ötesiydi MAFIA oyunu bundan bin kat daha iyi daha zevkli
    bu Oyunun ve firmanın , MAFIA oyun ve firmasından öğreneceği çok şey var
  • PS3 'üm için oyunu bir heyecanla aldım. Yani yorumlara bile bakmadan direk aldım.

Ama hayalkırıklığına uğradım resmen.. Bu kadar kötü grafikler bu kadar kötü bir oyun hiçgörmedim. Ps3 ü dondurarak oynatan tek oyun sanırım bu bu kadar mı baştan savma yapılır bir oyun.

Gündüz hiçbir sorun yokken geceleri genelde oyun donuyor araba hızlarında çok hızlı gittiğinde grafilerde yine donmalar oluyor. Menü alışılması çok zor, verdiği görevlerin çok detaylandırması yok.

Godfather 1 en az 10 kere oynamış ve bitirmiş olarak gerçekten hayal kırıklığı yarattı.

fakat bir de ufak bir eleştirim olacak. incelemede kullandığın ''yapıyoruz, giriyoruz, görüyoruz.... vb'' gibi kelimeleri söylerken ses vurgun son derece bozuk, ve rahatsız edici geliyor kulağa diğer incelemelerinde bu hususa dikkat edersen çok daha etkileyici ve başarılı sonuçlar alacağın kanaatindeyim

tekrar tşk...
  • İnceleme için teşekkürler.
    Godfather gibi bir oyuna böyle grafik yapmak nasıl bir mantık ...
  • Oynayacak bir sürü oyun varken inat ettim bu oyunu oynadım, bitirdim. Değdi mi? Filme olan saygımdan dolayı evet. Ama kesinlikle filme yakışır bir oyun olmamış. 1. oyunu da beğenmemiştim. Mafia 2'yi bekliyoruz. Son videosu başarılıydı..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • böyle güzelim konulu bir filmin bu kadar berbat oyunu olmaz ki be el insaf...diyorum
    mekan ele geçir,savun
    cephane sıkıntısı ayrı bir şey
    grafikler desen mortingenştrayze
    açıkçası verdiğim 5 tl ye yazık oldu
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • aşırı uyduruk bu adamlar bu oyunu yaptıktan sonra hiç mi bakmıolar :(
  • Açıkçası böyle güzel bir filmin oyununun daha iyi olması gerekir. EA Games ya bu işe önem vermiyor yada gerçekten beceremiyor. Oyun kötü ancak ismi ve karakterler sayesinde oynamaya yetiyor. Umarım Godfather 3 yeni oyun teknolojisine uyar.
  • oyun içeriği hoşuma gitti ama grafikler daha iyi olabilirdi belki..teşekkürler inceleme için.
  • Uzun zamandır oyun oyanamadığım için incelemelere de bakmıyordum, Godfather'ı görünce bir bakayım dedim. Oyun için yorum yapamıyorum çünkü oynamadım, oynayacak sistem de yok şu an, filme saygımdan oynamadan yorum yapmayayım dedim.

Ama video inceleme çok başarılı, böylesine keyifli olacağını düşünmemiştim, elinize sağlık. Kusura bakmazsanız tek olumsuz düşüncem başka arkadaşların da belirttiği gibi incelemeyi yapan arkadaşın vurgu hataları ve ses tonu, kulağı rahatsız ediyor. Buna da dikkat edebilirseniz kusursuz olur diye düşünüyorum.

ÇOK YAZIKKKKKKKK verdiğim paralara çok cok cok cok acıyorum......

EA EA SEN KUMDA OYNA GOTFATHER a bir daha sakın elini sürme..

• quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

ben birde gittim ps3 için bu oyuna 149 TL verdim..........

ÇOK YAZIKKKKKKKK verdiğim paralara çok cok cok cok acıyorum......

EA EA SEN KUMDA OYNA GOTFATHER a bir daha sakın elini sürme..

Az parada değil neyse sağlık olsun demeye bak
  • EA'in rezil etmediği oyun kalmadı.Mis gibi NBA LİVE serisi vardı onu berbat ettiler,NFS'yi berbat ettiler şimdi de bu.İlk oyun çok da güzel sayılmazdı ama fena da değildi daha iyi olacak diye olana bak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.