Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msn ADresim furkangx@hotmail.com Arabadan inmeyi bilen varsa posta yada pm lütfen!!1
  • Ya ne kadar küfrediyorum bilemezsiniz :D oyunu büyük bi hevesle aldım ama arabaya bindiğim gibi kaldım ..bi çözüm lütfennn kaç gündür canım çıkıo lan biri yokmu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastBaron

Ya ne kadar küfrediyorum bilemezsiniz :D oyunu büyük bi hevesle aldım ama arabaya bindiğim gibi kaldım ..bi çözüm lütfennn kaç gündür canım çıkıo lan biri yokmu be

crackten kaynaklanıodur o. oyunun son update lerini yükle son crackleri falan kullan.
  • Bi uzman yardım olsa :D :D
  • ya ben biliyordum nasıl inilcegini bi dosyası var onun ama bulamıyorum smdi bitirdim tekrar oynamak istiyorum
  • ya arkadaşlar ya bi el atın ya don of nc olcam bi tek hard head execution la traffic accident execution kaldı deli olucam ne olduklarını bi türlü çözemedim bi yardım edin arkadaşlar lütfen ya kelimlerin anlamlarını biliyorum fakat nasıl uygulandıklarını bilmiyorum lütfen yardım edin!!
    ayrıca don of nyc olabilmek için bütün filmleri toplamak gerekiyor mu?yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican949 -- 20 Aralık 2007; 20:11:28 >
  • arkadaşlar ilaç kullanırsanız oyun düzeliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastBaron

Bi uzman yardım olsa :D :D

abi ben verim sana sefa_40_@hotmail.com ekle
  • yeni aldım güzel oyunmus
  • Bu oyuna kısaca bakayım dedim ve ilk Türkçe yama denemesini yaptım. Sadece açılıştaki yazıyı Türkçe yaptım.
     .·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB}
    Daha önceleri bu oyuna Türkçe yama yapılamaz denmişti ama yapılırmış.
    Not: Şimdilik oyuna Türkçe yama yapmayı düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu oyuna kısaca bakayım dedim ve ilk Türkçe yama denemesini yaptım. Sadece açılıştaki yazıyı Türkçe yaptım.
     .·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB}
    Daha önceleri bu oyuna Türkçe yama yapılamaz denmişti ama yapılırmış.
    Not: Şimdilik oyuna Türkçe yama yapmayı düşünmüyorum.

dosyumyamayı yapsan o kadar ii olur ki anlatamam.türkçe yama yok diye bu oyunu sildim.yerine mafia yükledim.yapsan harika olur yaw

• gercekten guzel bir oyun bitireli bayag oldu fakat turkcesi cıkarsa birdaha bitiririrm
  • Yalnız bununki NFS kadar basit değil, o yüzden bayağı zorlanacağım yamayı hazırlarken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Yalnız bununki NFS kadar basit değil, o yüzden bayağı zorlanacağım yamayı hazırlarken.

kolay gelsin
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin deliricem...
    Ben bu oyunu daha önce oynamıştım bitirmiştim şimdi tekrar başladım
    Ama mouse ters hareket edio yatay eksende.Yani sola ceviriosn sağa dönüo eleman sağa ceiviriosn sola dönüo.
    Invert mouse demeyin o düşey eksendeki terliği giderio.Önceki oynadıımda böle bi sorun yoktu die hatırlıorm ama cok net değil.
    Sizde de var mı böle bi sorun ya da wardıysa nasıl çözdünüz lütfen yardım
  • oyunun orijinalini alıp kurmama rağmen oyuna girmiyo. Siyah fonda EA logosu göründükten sonra masaüstüne dönüyor. Nası çözücem bu sorunu?
    Ya illa korsan aldıracaklar adama. Orjnal alıyoruz açamıyoruz ya. alla alla

sistemim: X1950 pro, AMD X2 3800, 2 gb ram
  • biraz karısık ama mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

oyunun orijinalini alıp kurmama rağmen oyuna girmiyo. Siyah fonda EA logosu göründükten sonra masaüstüne dönüyor. Nası çözücem bu sorunu?
    Ya illa korsan aldıracaklar adama. Orjnal alıyoruz açamıyoruz ya. alla alla

sistemim: X1950 pro, AMD X2 3800, 2 gb ram

aynı sorun bendede var , benim oyunda orijinal , arkadaşlar yardım edebilcek birsi yok mu ?
  • Ekran kartının en son driverlarını kurun. Varsa oyunun patchlerini yükleyin.
  • su oyuna biraz daha özen gösterseler klasik olmayı hakeder
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.