Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali89 -- 18 Şubat 2009; 13:08:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nP4BlacK0uT

quote:

Orjinalden alıntı: ankarali89

güncel ben daha yeni başladım da

Biraz geç kaldın sanki

kardeş cd yi alalı 2 sene oldu ama ekran kartını değiştirmek yeni nasip oldu oyun manyak ama yaa bilerek bitirmiyorum hiç bitmese keşke

arkadaşlar bir sorum olacak bir mekana çöktüm otel yani üstte kadını ikna ettim, ama aşağı iniyorum ordaki adamı da ikna etmek için kapı açılmıyo, otel hala tattaglia ların görünüyo alamıyorum bizim aileye ne yapmam lazım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali89 -- 18 Şubat 2009; 14:43:41 >

• Yav bu oyun güzel başlıyodu da sonlarına doğru çok bayıyodu yaa sürekli tekrara düşüyodu.
  • ben hala oynamadım güzel bi oyun olduğu pek söylenmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

ben hala oynamadım güzel bi oyun olduğu pek söylenmiyo

Oynamasan çok birşey kaybetmessin bence onun yerine mafia oyna
  • mafia oynadım bitirdim
  • arkadaşlar mafya da çok güzel oyun gerçekten süper oyundu hatta görevleri de godfather dan daha iyi diyebiliriz. Ama bu oyunda birçok yenilik var mesela dükkanları haraca bağlama depo basma falan çok güzel yenilikler...
  • Bunun 2 . çıkacaktı ya ne oldu???
  • arkadaşım kurulum yeri derken bi açıklayabilirmisin lütfenn
  • yha yukarıda arkaşın dırectx ile ilgil hatada kurulum yerinden klasuru silin diyor nerde bi açıklayabilirmisiniz ne olur yardımcı olun lütfenn
  • arkadaşlar ordaysanız bi yardım edin cvp verin lütfenn
  • arkadaşlar oyunu ilk çıktığında bitirmiştim ama şimdi açamadım bile kendi laptopumda açılmıyor deamon tools diyor crack yapmayın diyor 2 saattir araştırıyorum oyuna giriyor logo geliyor arka fonda müzik sonra hata oluştu kapatılması gerek diyip masaüstüne dönüyor nası yapılacağını bilen var mı acayip gerildim gece gece
  • arkadaşlar bendede vista var hata veriyo daha açılışta 5-6 saniye sonra programı kapat diyo çözüm ne arkadaşlar?
  • 1- Contract Killer
    Eliminate 5 made men with the appropriate kill condition.

2- Executions In Style
    Complete all execution styles

bu trophyleri nasıl açabilirim ?
  • coook eksigi var cook adamın yok en başta onun dışında birisine benle gel diyemiyorsun
  • merhaba arkadaslar ben oyunu yukledim oynuyorum ama şöyle bi sorun var tabi

RESTART MISSION FROM CHECKPOİNT
    QUİT MİSSİON,

ya ben bunlardan hicbirini secemyrm ya kafayı yicem oyunu alt del den kapatmak zorunda kalyrm nasıl bişi bu anlayamdm:S
  • arkadaşlar bende windows 7 ulti bulunmakta. Vista da sorunsuz çalışan oyun w7 de "çalışmayı durdurdu" hatası veriyor.

Denediğim şeyler:
    Crack;
    uyumluluk modu;
    _movies şekilde isim değişlikliği;
    silip yeniden kurma;

hepsi başarısız oldu.

ne yapabilirim?

Sürücülerim güncel nfs shift dahil hiçbir oyun sorun yaşamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk

Güzel bir oyun olacak

• Hortlatmışın kardeşim hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bişey sorucam özellikle sayın Guraktan ve Turkuazim abimiz,ben don of nyc olmam için collectibles bölümünü,kısaca nasıl don of nyc olcam racketleri flean biliyorum hub [compound warehouse onları dablym ama bana collectibles bölümünü nasıl arttırdığımı yazarmısnız sayın üyeler....saygılarlaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPeke. -- 1 Aralık 2011; 18:25:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.