Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya harbi sanki piyasada godfatherdan çok acayip üstün oyun varda beğenmiyosunuz bide eleştirilerde rastladım güldüm(bu sitede değil) diyoki sağa tıklayınca hedefe kitleniyo yakın dövüşlerde oyun karışıyo... e kardeşim allah allah tıklama sağa kitlenmesin hedefe eleştiriye bak benim scarface oynarken hedefe kitlenme meselesi çok işime yarıyodu valla hedefe kitlenme olmasaydı scarface biraz zor biterdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: öyse

abi eğer sorun mouse ise ayarlar var örn mouse hassaslığını arttır öyle güzel olur birde bu oyunun kötü yanı var oda tek birşey demolar geçilmiyorama bazende işime yarıyor

O değil de benim daha çok sıkıntı çektiğim bu harita olayı nereye gideceğim konusunda çok sıkıntı çekiyorum
    Yollar çok karışı alttaki harita afedersin öt gibi mecburen ikide bir de menüden mapa girmek zorundasın orası çok sinir verici biyolu var mı bu işin oyunda GPS falan (gülmeyin yaa tamam o zamanlar teknoloji geriydi ama oyun daha yeni sayılır )
  • bence güzel oyun,beğendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

abi eğer sorun mouse ise ayarlar var örn mouse hassaslığını arttır öyle güzel olur birde bu oyunun kötü yanı var oda tek birşey demolar geçilmiyorama bazende işime yarıyor

O değil de benim daha çok sıkıntı çektiğim bu harita olayı nereye gideceğim konusunda çok sıkıntı çekiyorum
    Yollar çok karışı alttaki harita afedersin öt gibi mecburen ikide bir de menüden mapa girmek zorundasın orası çok sinir verici biyolu var mı bu işin oyunda GPS falan (gülmeyin yaa tamam o zamanlar teknoloji geriydi ama oyun daha yeni sayılır )

Malesef yok O küçük mapa bakmak zorundasın

• Yaaa işte o öt gibi mapta hiçbirşey belli olmuyor...Demek mecbur menüden MAP a girip bakmak lazım
    Ama oyun iyi sardı haaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seaker

quote:

Orjinalden alıntı: hisset

quote:

Malesef yok O küçük mapa bakmak zorundasın

var büyük haritaya gel ve boşluka tıkla öyle öyle git

• Gerçekten süper bir oyun, bende bu oyuna daha yeni başladım..
  • EVET SÜPER OYNANCAK OYUN BEN İSTANBULDAN CDLERİNİ GETİTDİRİYORUM SÜPER YA O ÇATIŞMALAR SÜPER BEN SİLAHLI OYUNLARDA SADECE GTA SAN ADNREAS GTA 3 SCARFACE VE THE GOD FATHERDEN ZEVK ALDIM SÜPER YA OYUN NE GÜZEL SERBEST OYNANA OYUN YA BEYLER BİRDE BİZ BU THE GOD FATHER FAN CLUP AÇSAK KATILAN VAR MI
  • allahım sabırsızlanıyorum oyuna başlayacamda bi fırsat olmuyo bide benim harddisk doldu ya napacam ben 80 gb nası dolar ya üff harbi oyuna başlamadan öncede bi smart disk almam lazım
  • Yaa bu mekanı basarken illaa tek başımıza mı gideceez hiç adam alamıyormuyuz yanımıza
    Patron olduk şu halimize bak ortalıkta bi oraya bi buraya

Ohooo oyunda bu DON mudur kilotmudur nedir o olduk ama bi ordan bi oraya sıkmaya başladı yaw
    Ne vakit rahatlıyo oyun yolların karışıklığı zaten ayrı dert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 6 Temmuz 2007; 3:25:48 >
  • Arkadaşlar oyunda her yeri ele geçirdim ama son yerde yanlışlıkla mekanın sahibini öldürdüm
    şimdi o yeri nasıl ele geçirrim.Kapıya gittiğimde adam meftaa oldu diyor
  • oyunda biraz günler geçir başka şehire git oranın mekanını al öyle yap sonra o yere git ve al
  • bende bu oyunun cd sini arıyom eğer bulabilirsem yüklüyecem arkadaşım öyse istanbuldan getitdiriyor bakalım oyun nasılmış sabırla bekliyom
  • arkadaşlar mrb ben godfather alıcamda oyunu tavsiye ederseniz yarın almaya gitcem cevap bekliyorum
  • bu oyun da güzel ama mafia nın yarısı bile etmez
  • evet beyler sonunda smartdisk aldım bi güzel pcyi formatladım gıcır gıcır godfathera da başladım bitirmeden bırakmam her zaman olduğu gibi sizlerle godfather sürecimi paylaşıcam hadi sağlıcakla kalın
  • ama oyunu gerçek filmdeki konu üzerine kurup sonra o bizim oynattığımız baştolle birleştirmeleri çok güzel hele ilk başlarken o çocuğa çok üzüldüm ya godftaherda gerçek baba yani luca brazinin ölmesine filmden sonra bide burda üzüldüm yaw
  • ben oyunu belki alabilirim.bilgisayarımın özellikleri yetiyor.öyseyle ne kadar cok oynardık yaa
  • bak sen c yi boşalt ben cdyi getirim a.e.o.s
  • ulan o don carleoneyi ambulansla kurtardıktan sonra sonnye gıcık oldum diyo kimsin sen defol git ulan eşşoğleşşek babanı kurtardık ya daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.