Şimdi Ara

.·´¯`·-> THE GODFATHER <·-´¯`··-. ÇIKTI {3.06GB} (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
161.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O senin bahsettiğin adam sonny corleone o ilerki bölümde babayı bizim kurtardığımızı anlayacaksonra onu gişede öldürecekler
  • yaşasın ailede soldier(asker) seviyesine geldim allahın izniyle don olacam marlon brandoyla konuşunca harbi harbi heycanlanıyom:D
  • ne bu oyunu bitirdim ama werdiğin linkler ne işe yarıyo
  • the godfather ın grafikleri cok süper yaa
  • beyler under boss oldum 4 ailenin evlerini bombalayınca heralde don olcam tattaglia ları bombaladım 3 tane kaldı büssürüde mekan elde ettim çok zevkli yaw
  • Bende ilk günde Capo oldum, ve oynamaya devam.

Bence oyun iyi ama çok güzel değil bir kere bir yenilik yok aksine GTA ve Mafia'nın çok arkasında, ama genede oynanabilecek bir oyun. Yalnız bir çok ayrıntı çok saçma görev aldığınız adamla konuşmanız bitince karakter bir anda mekanın garsonu gibi davranıp el pençe kapanmaya başlıyor. Bence güzel bir oyun ama Mafia ve GTA'nın çok ama çok gerisinde.
  • bn bu oyunu 2 kez bitirdm 4-5 gün önce yenden yükledim ve deli gbi oynuyorm..Çk güzel bi oyun ama arkadşn dediği gbi bi mafia yada gta gbi deil..
  • bu oyunu ilk çıktığında almıştım ve tek solukta bitirdim
    Tek kelimeyle muhteşem bir oyundu
    Keşke dewamı olsa
  • Don of Nyc olduk hala harcın %40 ını kesiyor. Otele çağrıyorlar orada herkes masanın etrafında elini öpüyor. Şuan oyun Overal game olarak %93,5 ta yüz olsada bitse artık :) Ya bu colletibles ne ise %62,5 ta daha fazla artmıyor.
    Littly İtalynın organize sanayi bölgesinde yeraltında ufak çaplı uşak çetesi var hepsini öldürünce 12,000 lira veriyor.
  • arkadaslar yabancı bir oyun sitesinde film seritlerinin nerede olduğunu yazmışlar.

100 film seridinin nerede olduğunu ing anlatmışlar

http://www.gamerhelp.com/ps2/TheGodfather/109520.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 24 Ağustos 2007; 21:07:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerk

arkadaslar yabancı bir oyun sitesinde film seritlerinin nerede olduğunu yazmışlar.

http://www.gamerhelp.com/ps2/TheGodfather/109520.shtml

Nerde ?
  • ps2 de oyunu alıR almaz 1 hafta içinde oyun bitirdim ve sonu harika .. sonunda babanın yerine siz geçiyorsunuz ve sizin elinizi falan öpüolar.bitireli 1 yıl a yakın olacak fazla hatırlayamıom ama baba olmak için (görevler falan bitio) bişeyi artırmak gerekio ozaman bi görev çıkıo ve oyun bitio.
  • beyler yaw ben crack yini yapıyorum oyun bende açılmıyor ekran kartı yüzünden deil cd de çalışıo amcaoğlunda denedik neden açama siyah ekran geliyor ve sonra masaüstüne geliyor

plsss ....alarımaa şimdiden saolun
  • beyler bunun türkçe altyazı yaması fln varmı acaba.sanandreas gibi fln..paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: majorwar

beyler yaw ben crack yini yapıyorum oyun bende açılmıyor ekran kartı yüzünden deil cd de çalışıo amcaoğlunda denedik neden açama siyah ekran geliyor ve sonra masaüstüne geliyor

plsss ....alarımaa şimdiden saolun

bunun aynısı bendede var up ya bilen vardır belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: woxed

beyler bunun türkçe altyazı yaması fln varmı acaba.sanandreas gibi fln..paylaşırsanız sevinirim

abi bunun türkçesi yok nedeni ise oyun resimlerden çımış yani türkçe yapmak için her görevi teker teker bilmek lazım

• Beyler hepinize hoşçakalın ben forumdan ayrılıyorum oks den dolayı 15 tatilde gelicem

"Baba ben ayrılıyorum aileye kiim bakıcak ki yeni en yeni oynayan kişiye emanet ediyorum"

not:baba yani godfather
  • Oyunu bitireli baya oldu. Konunun ilk başlarında baya yazışmamış olmuş yahu. Dedimki kendime bir mesaj atayım eski hit konuma :)

İyi oyunlar :)
  • O eğer yanlış anlamamışsam yeni god fatherci daha aramıza katılmış hoşgeldin
  • oyun kolay ama silahlar pahallı...

şifre istiyorsanız...

ESC] tuşuna basıp oyunu durdurun, sonra aşağıdaki hile kodları girin.

Hile Kodu: Sonuç:

corleone Sağlığı full yapar

stracci Maksimum cephane

cuneo $5,000

tattaglia Tüm videolar

Ben bukadar biliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.