Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi birbirine gaz verme üzerine kurulu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undisclosed

quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..

Barry allenin Kötü yönü(Yani kötü kişiliği)Wally West’in ölümü nedeniyle suçluluk hisseden ve kendisini sorumlu tutan Barry, hikayede 20 yıl öncesine gidip hiç yapmadığı şeyi Düşmanlarını Öldürmeyi karar verir. Zamanda geri giderek Wally’in ölümüne neden olan hata/hataları düzeltmek isteyen Barry için öldürme zamanıydı. Ve sonrada Future flash Yani barry allen Katile dönüşür

Dizide bunumu işliyorlar emin değilim ama büyük ihtimal bunu işliyorlar.

Reverse flash ne demişti
    gelecekteki senden nefret ediyorum

Buda demek oluyor ki gelecekteki barry katile dönüşüyor yani wally westin ölümü yüzünden bu hale geldi

yani reverse flash bu yüzdenmi geçmişe gidip barrynin çocuk halini öldürmek istiyor

Aynen öyle şimdi her şey daha netleşti reverse flashın neden barryi öldürmek istediği Gelecekteki barry wally westin ölümünü hazırlayan bütün hataları ortadan kaldırcam diye tamamen katile dönüştü

yanlız şöyle birşeyde var çocukluk halini öldürmeye gittiğinde reverse flash barryde onu durdurmaya çalışırken üstünde kırmızı kıyafeti vardı.O zırhı yoktu üstünde yani madem gelecekten geldi ikiside

reverse flashı öldürmeye gitmedi Annesini kurtarmaya gitmişti Normal flash'dı Yani Future değildi. Reverse flash ile Olayları bundan 20 yıl sonrasında yaşanıyor yani Flashın Katil olduğu zaman Future flash da Speedforce hapis olduğu için reverseyi öldüremedi reverse ise geçmişe gidip Küçük barryi öldürüp hiç olmamış gibi devam edicekti ama Normal Flash kendini kurtardı ve annesini yeni evrenler yarattı.Aslında Gelecekteki flash ile kapışan eobard değilde Daniel west(RF) ama dizide eobard thawneyi işlemişler

• Tek cümle ile;

Dizinin içine ettiler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Arkadaşlar savitarım kin olduğunu öğrendim

Yalnız bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapıcak olan bir arkadaş varmı acaba..

Barry allenin Kötü yönü(Yani kötü kişiliği)Wally West’in ölümü nedeniyle suçluluk hisseden ve kendisini sorumlu tutan Barry, hikayede 20 yıl öncesine gidip hiç yapmadığı şeyi Düşmanlarını Öldürmeyi karar verir. Zamanda geri giderek Wally’in ölümüne neden olan hata/hataları düzeltmek isteyen Barry için öldürme zamanıydı. Ve sonrada Future flash Yani barry allen Katile dönüşür

Dizide bunumu işliyorlar emin değilim ama büyük ihtimal bunu işliyorlar.

Reverse flash ne demişti
    gelecekteki senden nefret ediyorum

Buda demek oluyor ki gelecekteki barry katile dönüşüyor yani wally westin ölümü yüzünden bu hale geldi

yani reverse flash bu yüzdenmi geçmişe gidip barrynin çocuk halini öldürmek istiyor

Aynen öyle şimdi her şey daha netleşti reverse flashın neden barryi öldürmek istediği Gelecekteki barry wally westin ölümünü hazırlayan bütün hataları ortadan kaldırcam diye tamamen katile dönüştü

yanlız şöyle birşeyde var çocukluk halini öldürmeye gittiğinde reverse flash barryde onu durdurmaya çalışırken üstünde kırmızı kıyafeti vardı.O zırhı yoktu üstünde yani madem gelecekten geldi ikiside

reverse flashı öldürmeye gitmedi Annesini kurtarmaya gitmişti Normal flash'dı Yani Future değildi. Reverse flash ile Olayları bundan 20 yıl sonrasında yaşanıyor yani Flashın Katil olduğu zaman Future flash da Speedforce hapis olduğu için reverseyi öldüremedi reverse ise geçmişe gidip Küçük barryi öldürüp hiç olmamış gibi devam edicekti ama Normal Flash kendini kurtardı ve annesini yeni evrenler yarattı.Aslında Gelecekteki flash ile kapışan eobard değilde Daniel west(RF) ama dizide eobard thawneyi işlemişler

bu diziyi fazla ciddiye alıyorsunuz, emin olun yazarlar ilk sezonu yazarken akıllarında ne wally vardı nede barry nin kötü olması.

• Sezon başında diziyi bırakmıştım. Şimdi yorumlara bakınca isabetli bir karar vermişim diyorum. Vaktinizi daha faydalı veya daha iyi şeylere harcayın. Tereddütte olanlara bu önerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Sezon başında diziyi bırakmıştım. Şimdi yorumlara bakınca isabetli bir karar vermişim diyorum. Vaktinizi daha faydalı veya daha iyi şeylere harcayın. Tereddütte olanlara bu önerim

Hocam bence zaten kimse beğendiği için izlemiyordur Flash'ı .Ben açıkçası The Flash dünyasını çr den ve animasyonlardan çok beğendiğim için izliyorum diziyi,her hafta allahım artık Flash'ın yeni bölümü gelse de izlesek modunda olmuyorum aklıma gelince izliyorum yeni bölümü Bu tarz düşünceyle hem fazla beklentiye girmiyorum diziyle ilgili hemde mantık hatalarına fazla dikkat etmiyorum artık

• Wow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 8 Mayıs 2017; 20:2:58 >
  • Şimdi bu Snart öldü mü ölmedi mi bi karar verin ya

• Fanatiği değilim fakat fragmanda bir şey fark ettim. 01:03 ve 01:06 arası çok dikkatimi çekti. Savitar başka birisiyse gerçek hali gelebilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=qQg835Z9bdA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 9 Mayıs 2017; 0:48:6 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Şimdi bu Snart öldü mü ölmedi mi bi karar verin ya

Hocam bu dizide birinin ölüp ölmemesine çok takılma. Zaman yolculuğu denen bir olgu var sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Hocam bu dizide birinin ölüp ölmemesine çok takılma. Zaman yolculuğu denen bir olgu var sonuçta.

Yok drama falan yapmışlardı ölümünde, böyle olunca hiçbir anlamı kalmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Yok drama falan yapmışlardı ölümünde, böyle olunca hiçbir anlamı kalmıyor.

Snart
    Legends of Tomorrow'da
    öldü yalnız. Flashpoint öncesi katılmıştı oraya. Mevcut timeline'daki durumu belirsiz.

• 40 dk lik filmde tek gördüğümüz yangın söndürme oldu tabi onuda ırısin gazıyla yaptık yine

• quote:

Az önce bir teori okudum. Teoriye göre Savitar
    2. sezonun finalinde öldüğünü düşündüğümüz Barry'nin time remnant'ı.

Oha doğru lan galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: kron0S

Fanatiği değilim fakat fragmanda bir şey fark ettim. 01:03 ve 01:06 arası çok dikkatimi çekti. Savitar başka birisiyse gerçek hali gelebilir.

bu sahneler bugünkü bölümden mi ? yoksa haftaya mı ? daha izleyemedimde yeni bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Orijinalden alıntı: kron0S

Fanatiği değilim fakat fragmanda bir şey fark ettim. 01:03 ve 01:06 arası çok dikkatimi çekti. Savitar başka birisiyse gerçek hali gelebilir.

bu sahneler bugünkü bölümden mi ? yoksa haftaya mı ? daha izleyemedimde yeni bölümü

Bir kısmı bugüne bir kısmı gelecek haftaya ait.

• saimertug kullanıcısına yanıt
    tamamdır sağol hocam

• Emojiyi de okuduya koptum orda gelecek hafta King Shark ile uğraşacaklar bakalım nasıl çalacaklar o şeyi
  • 3x21 Geçiştirme bölümüydü.

3x22 Promo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 10 Mayıs 2017; 14:4:16 >
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.