Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
277.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

savitar maykıl skolfild olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xlarge kullanıcısına yanıt
    Bir de Rory çıkıyormuş...
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

ama Bary çıkacak... tüm sayılarda o şekilde çıkmış... kaçarı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqen Hghar

içimden bir ses diyorki savitar Flashpointteki eddie

bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

savitari sonunda buldum!

savitar maykıl skolfild olmasin

yok t-bag veya mahone çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Nisan 2017; 12:13:53 >
  • Arkadaşlar şuan eski bölümlere göz atarken şunu fark ettim 3x9. bölümde Julian'ın aracılığıyla savitarla konuşurken savitar ordaki herkesin adını saymıştı.Harrison wells'e Fake Wells demişti ama HR'a flash ekibine girdiğinde ronnie yoktu yani fake wells olduğunu nerden bilecek bence şuanki flash ekibinden birisi ve sanırım barry allen

• savitar wally ya da zoom çıkacak
  • ladies and gentlemen kullanıcısına yanıt
    Zoom rahmetli oldu dostum o çıkmaz , bide tahminini niye spoiler içinde yazdın o kadar güveniyosun yani gerçekliğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamileite

Zoom rahmetli oldu dostum o çıkmaz , bide tahminini niye spoiler içinde yazdın o kadar güveniyosun yani gerçekliğine

senaristlerin yerine koydum kendimi hangi ismi çıkarırsak seyirci şaşırır diye aklıma bu ikisi geldi. julian,eddie ve barry allen olma ihtimalini herkes dile getiriyor zaten bunların çıkması seyirci için sürpriz olmaz. bir tek joe westten emin değilim o da çıkmasın artık
  • onu bunu bilmem de
    finalde sanki legend of tomorrow da olduğu gibi black flash gelip kurtaracak bunları savitar dan

spoiler butonunun içinde legend of tomorrow un sezon finali ile ilgili spoiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 28 Nisan 2017; 10:18:55 >

• Son bölüm cok guzeldi bence yonetmen koltugunda Tom Cavanagh vardi.Benim tahminim savitar eddie cikacak.Ayrica Grant'e uzun saç yakismis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 28 Nisan 2017; 10:32:0 >
  • Arkadaşlar savitar Caitlin in korktuğu biri olmalı bence.Çünkü baya bi korktu gördüğünde ve çoçuğum dedi orda.
  • hhornek kullanıcısına yanıt

korktuğu veya çok güvendiği biri olmalı ki savitarin kim olduğunu görünce direk senin için napabilirim tarzında bir şey söyledi.
    Cisco felan çıkmaz heralde dimi bu Savitar
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Cisco çıkarsa ben üzülürüm açıkcası ben büyük biri olması gerektiğini düşünüyorum
  • Geleceğe gittiği bu son bölümde oynayana oyuncular dan biri olmaz bence. Olacaksa oda Barry onun harici kimse olamaz. Eskilerden biri..

• Dizinin bu sezon ki merak uyandıran tek unsuru da açıklanıyor. Şu CW dizilerini neden bu kadar yavan ve aynı formülle yapmak zorunda. Flash süper başladı. Baktılar formül tuttu 2.Sezonda da aynısını yaptılar bildiğin villainin adı değişti sadece. 3. Sezon Flashpoint hikayesini işlerler dedik yine aynı muhabbetler dönüyor. Senelik speedster ifşa dizisi gibi oldu. Arrow gibi olacak bu dizi de o da harika başlamıştı hatırlarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

Dizinin bu sezon ki merak uyandıran tek unsuru da açıklanıyor. Şu CW dizilerini neden bu kadar yavan ve aynı formülle yapmak zorunda. Flash süper başladı. Baktılar formül tuttu 2.Sezonda da aynısını yaptılar bildiğin villainin adı değişti sadece. 3. Sezon Flashpoint hikayesini işlerler dedik yine aynı muhabbetler dönüyor. Senelik speedster ifşa dizisi gibi oldu. Arrow gibi olacak bu dizi de o da harika başlamıştı hatırlarsanız

DC nedense super kahraman dizilerinde bi türlü 2. Sezonu tutturamıyor...

Marvel tarafından legion ilk sezonu efsane idi oda bozacakmı acaba merak ediyorum doğrusu

Bide şu bölüm içinde merak edilen kısmı son 5 dk ya ayırıyorlar ya hiç sevmiyorum onu

• Bence Savitar,Harrison Wells.Şu ilk sezon Wells'in yerini alan Eoboard yani.Ronnie'de olabilir,lakin Savitar daha babacan konuşuyor,mantıken Ronnie olsa Caitlin'e gel çocuğum demezdi.Bence Eddie'nin kendini vurduktan sonra var oluştan silinmedi,speedforce da bir yere hapsoldu.Sonra da Barry'den intikam almak için geri geldi.Çizgi romanda da Eoboard İris'i düğünde öldürüyordu galiba.2024'den de geldiği için geleceği de biliyordu.Bence o çıkacak.Ancak benim teoriyi de şu ilk speedster olması muhabbeti bozuyor.Umarım hiç düşünemediğimiz,cidden şaşırtıcı biri çıkar.Bu arada internette sezon finaline ait set videosu sızmış.Böyle erkekler siyah takım elbise giymiş,Iris'de siyah elbise giymiş.Nora Allen ve Henry Allen'da vardı.Barry hepsi ile vedalaşıp,annesinin elinden tutup gidiyordu.Bakalım oradann ne çıkacak?Eğer görüntüler doğruysa,şu Nora Allen da olmasa adamlar sezon finali çekemeyecekti herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CE4039CB -- 29 Nisan 2017; 0:49:7 >

• Beyler biri bana Savitar'ın kim olduğu ortaya çıkınca mesaj atabilir mi? Kim olduğu ortaya çıkana kadar çöp bölümler izlicez anlaşılan
  • Zaten Reverse Flash Legends of Tomorrowda oynadı bu sene. Savitar olma ihtimali yok yani.

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.