Şimdi Ara

The Fault in Our Stars (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır...
    Josh Boone’un yönetmenliğini üstlendiği film, John Green’in romanından Scott Neustadter ve Michael H. Weber tarafından uyarlandı. Filmin başrollerindeyse Shailene Woodley, Ansel Elgort ve Willem Dafoe yer alıyor.

• bu konu niye boş kalmış stuck in love yönetmeni josh boone yapımı film

trailer'i 22 milyon izlenmiş imdb'si 8.6 herkes beğenmiş bi bulamadım şu filmi
  • Güzel bir filme benziyor.Bugün başka filme gideceğim.Yarın belki giderim buna.
  • Dün kız arkadaşımla birlikte izledik. Gayet güzeldi. Ama bir sorum olacak. Filmde geçen "Muazzam Çile" adlı kitabı arıyorum. Bir bilginiz var mı?
  • Ben beğendim filmi 7.5 alır bencede, müzikleri felan gayet güzeldi.

Ayrıca bu kadar az yorum olmasına da şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 3 Eylül 2014; 21:20:09 >
  • Konuyu ben açmışım haberim yok.
    Filme gelirsek: güzel bir film izlenebilir. Bazı yerlerde aşırı duygu sömürüsüne kaçmış fakat.
  • 10 uzerinden 6.5 7 zorlar ortalama bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Dün kız arkadaşımla birlikte izledik. Gayet güzeldi. Ama bir sorum olacak. Filmde geçen "Muazzam Çile" adlı kitabı arıyorum. Bir bilginiz var mı?

O kitap hayal ürünü gercekte yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: Jarvi

Dün kız arkadaşımla birlikte izledik. Gayet güzeldi. Ama bir sorum olacak. Filmde geçen "Muazzam Çile" adlı kitabı arıyorum. Bir bilginiz var mı?

O kitap hayal ürünü gercekte yok yani

2 aydan daha fazla zaman geçmiş. Zaten ayrıldık hocam. Gerek kalmadı.
  • Puanını hak etmeyen bir film bence. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman üzücü bir doğrultuda ilerliyor, ancak diğer sitelerde yorumlarda sıkça bahsedilen gözleri dolduracak bir üzüntü hissini veremedi bana.
  • 8/10 duygusal filmlerden hoşlananlar için çok güzel film. ama işte belli bir film deneyiminiz varsa senaryo vasat ,sonu belli falan diyebilirsiniz yine de çok güzel film.insanın içi cız ediyor.
  • Valla bu film beni cok etkiledi, 2 kez izledim gece ve sabahina kalkinca. Bazi seylere sukretmemizi sagliyor bence, elbette senaryoda bazi eksiklikler olacaktir fakat omrum boyunca unutamayacagim filmlerden birisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Valla bu film beni cok etkiledi, 2 kez izledim gece ve sabahina kalkinca. Bazi seylere sukretmemizi sagliyor bence, elbette senaryoda bazi eksiklikler olacaktir fakat omrum boyunca unutamayacagim filmlerden birisidir.

İnsan sağlıklı haline ne kadar şükür etse azdır gerçekten, düşünsene sağlıklı halimizdeyken bir çok şeye şikayet ederken sağlık sorunları olan insanların en ufacık şeylerden mutlu olması aslında bir ibret dolu hikayelerdir ,iki gençin iki kaderi paylaşması ve birbirlerine olan aşkı sadakati bağlılığı yaşanmış olan aşklara ibrettir kaldımki sanıyoruz böyle aşklar,ben eşimle 2008 mart ayında bir ortamda kavga ile tanıştım ne olduysa kader o günden sonra bizi birbirimize bağladı ben onun hayatı o benim hayatım oldu bu filmi tam 3.kez izledik ve hayatın kıymetini bir kez daha anladık, şimdi genelleme etmem pek doğru olmaz lakin şunuda söylemeden edemiyeceğim ego ve kasıntı yapmadan ,şimdiki aşklar emin ol hep çıkar mantığı üstüne kurulu maddiyat ve şefk her zaman ön planda ,kara kaşa kara göze 3+5 gün bakılıyor bir lokma ekmeği aynı sofrada paylaşma devri bizim anne babalarımızın zamanında idi, eğer bir insan gerçekten seviyorsa ne olursa olsun sevmeli bir şekilde o sevgi olduktan sonra devamıda gelir, bir kere geliyorsun rüşvet versen gelemezsin bu dünya'ya bunları neden söylüyorum bende bir kaç şey söylemek istedim, filme gelirsek gerçekten konu güzel işleniş sıcaklık atmosfer insanı bağlıyor arşivlik bir yapım olmuş ve en güzel yerinde kalacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Valla bu film beni cok etkiledi, 2 kez izledim gece ve sabahina kalkinca. Bazi seylere sukretmemizi sagliyor bence, elbette senaryoda bazi eksiklikler olacaktir fakat omrum boyunca unutamayacagim filmlerden birisidir.

İnsan sağlıklı haline ne kadar şükür etse azdır gerçekten, düşünsene sağlıklı halimizdeyken bir çok şeye şikayet ederken sağlık sorunları olan insanların en ufacık şeylerden mutlu olması aslında bir ibret dolu hikayelerdir ,iki gençin iki kaderi paylaşması ve birbirlerine olan aşkı sadakati bağlılığı yaşanmış olan aşklara ibrettir kaldımki sanıyoruz böyle aşklar,ben eşimle 2008 mart ayında bir ortamda kavga ile tanıştım ne olduysa kader o günden sonra bizi birbirimize bağladı ben onun hayatı o benim hayatım oldu bu filmi tam 3.kez izledik ve hayatın kıymetini bir kez daha anladık, şimdi genelleme etmem pek doğru olmaz lakin şunuda söylemeden edemiyeceğim ego ve kasıntı yapmadan ,şimdiki aşklar emin ol hep çıkar mantığı üstüne kurulu maddiyat ve şefk her zaman ön planda ,kara kaşa kara göze 3+5 gün bakılıyor bir lokma ekmeği aynı sofrada paylaşma devri bizim anne babalarımızın zamanında idi, eğer bir insan gerçekten seviyorsa ne olursa olsun sevmeli bir şekilde o sevgi olduktan sonra devamıda gelir, bir kere geliyorsun rüşvet versen gelemezsin bu dünya'ya bunları neden söylüyorum bende bir kaç şey söylemek istedim, filme gelirsek gerçekten konu güzel işleniş sıcaklık atmosfer insanı bağlıyor arşivlik bir yapım olmuş ve en güzel yerinde kalacaktır..

Haklisiniz valla hocam

• Dün gece arkadaşımla birlikte izledik, zaman nasıl geçti anlamadım bile çok güzel filmdi. En kısa sürede kitabınıda alıp okumak istiyorum.
  • bu aralar izledigim filmler ne hikmetse hep kotu ciktigi icin midir bilmem ama bu film fena gelmedi izlenebilir.
  • Çok abartılıyor bu muydu vs. tarzı yorumlar duymuştum hep bu film hakkında. Beklentilerimin çok üstünde çıktı kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • ağlatıyor kaçırmayın
  • Sevgiliyle izlenebilecek mükemmel bir film.

• BU film şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerden birinci sırada. Orada da kalacak. Filmi çıkmadan önce fragmanını izledim hemen kitabını sipariş verdim. Filmi izlemeden önce kitabını okudum bitirdim sonra filmi izledim ikisinde de nasıl ağladım. Kitabıyla aynı olması daha da iyi. Eksik bir yer göremedim ben. Sadece yazarın şişman olması lazımdı ama öyle yapmamışlar. Özellikle Hazel'in kilisede konuşmasından sonra ben bittim artık. Gerçekten harika sözler vardı kitapta da filmde de. İnsanın şu anki haline şükretmesini sağlıyor. Sağlıklı halimizde bile saçma sapan şeylere kafayı takıp moralimizi bozuyoruz. Hiç uğruna. Bu filmden sonra da bana en iyi gelen diğer film Seni Şimdiden Özledim. Bunu izlerken daha da ağladım. Bu tarz filmler etkiliyor herhalde beni.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.