Şimdi Ara

The Fast and the Furious 6 (2013) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
7
Favori
52.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

aksyon akıyo herşey iyi hoşta bütün bunların tokyo drift'ten önce geçmesi saçma

Tokyo driftten önce geçmesi saçma gelebilir ama tokyo drifttede
    han ölüyor, sonuçta baştan dirilecek değil ya
    :D
  • İyice tozuttular bu filmi ya...
  • Konu güzel aksiyon bol . Gelsin izleriz her zmanki gibi .
  • Fragmanı ağzım açık izledim. Serinin en sağlam filmi olacak gibi. Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

5. filmi çok beğenmiştim. Şaşkaza en sonunda filmin bitmediğini görmüştüm. Berlinde devamı gelecek... 6.da kuşku yok iyi bi senaryoya sahip

Hayır Kardeşim,Filmin 6.Serisi İngiltere Ve İspanyada Çekildi.7.'nin Berlinde Çekilebileceğini Diyorsan Evet Olabilir. Paul Walker Vin Diesel 2.Filmden Sonra Açıklama Yapmışlardı.Filmin Serisinin 9-10 Onlara Kadar Yani Çekebildiğimiz Yere Kadar Çekmek İstiyoruz Diye..

İster Beğenin İster Beğenmeyin,Gişeleri Alt Üst Ediyor Bu Film. Ve Bu Kez Çok Güzel Bir Senaryoyla Geliyor Belli...

Ve Kendi Adıma,Bu Film Serisinin, İtalya,Fransa,Rusya,İsveç,Almanya,Danimarka,Hollanda Ve Tabiki Türkiye'de de Çekilmesini İsterim. Tıpkı Bu Filmde Olduğu Gibi Bu Ülkeler 2,2 Kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 6 Şubat 2013; 13:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

The Fast and the Furious 6 (2013)

bulk dönemi mi acaba göbek var

• Ah bir de Jason Statham olaydi
  • Gösterime ne zaman giriyor beyler?
  • O fragman ne öyle!...her filmde çıtayı yükseltiyorlar,merakla bekliyoruz.
  • GAL GADOT <3
    MICHELLE RODRIGUEZ <3
    VIN DIESEL'IN SES TONU <3 ( yorumda ılık dakikalar )
  • FRAGMANI 6. İZLEYİŞİM
  • bence en iyisi bu olacak işler iyice kızışıyor kim kime dum duma gözüküyor fragmanda
  • Eğer yarışlarda aksiyon kadar çoksa bencede serinin en iyi filmi olacak
  • Yalnız şöyle bir şey var 5. filmde Gal Gadot'un motordan indiği sahne çok fenaydı

• Türkçe Altyazılı Fragman
  • Evet; ing ve isp da çekilmiş serinin son filmi. Hiç araştırmamıştım , son filmin sonunda gördğüm diyolog ve otobanda Berlin e giderken izlediğim için varsaymıştım fakat haklısın şüphe yok özellikle sektör genişledikçe seri daha iyi yöne doğru gidiyor. Ama Türkiye de çekilir mi bilemem.
  • Paul'un rolü iyice azalmış gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Paul'un rolü iyice azalmış gibi..

Aslında Bunu Şöyle Düşünmek Lazım, İlk Filmde Paulun Suçlularla Hikayesi Gibi Birşeydi Olay Tam Olarak Öyle Olmasada,Sonradan Ne Oldu? Yine 2.Filmde Paul Üstünden Devam Ettiler,Bence Buralara Kadar Gelmelerinin En Önemli Sebebidir Belkide 2. Filmde Vin Diesel'in Olmaması,Adamlar Aynı Pilavı Isıtıp Isıtıp Önümüze Koymuyorlar,Geçiş Devrelerini Geleceğe Nasıl Oynayacaklarını Biliyorlar.3 Şimdilik Geçiyorum.4.Filmde İse Paul Herşeyini Yeniden Kazanıyordu.5'te İse Güzel Ve Akıllıca İstenilen Şeyi,Tüm Ekibi Toplayarak,Güzel Bir Senaryoyla Getirdiler.6 İse Azıcıkda Filmdeki Adıyla Dom'un Üzerinden Oynayacaklar,Akıllıca.Sürekli Aynı Karakterden Yürümek Bi İşin Uzun Süreli Olmasını Sağlamaz.Değişiklik Olmayan Herşey Sıkar Bu Hayatta :)
    Şimdi Kadroda As Veya Geri Planda Olan Kimse Yok, Lin; Sadece Kimi Nereye Koyacağını İyi Biliyor.
    Fragmanı İzledikten Sonra Açıkcası,Her Geçen Seride Üstüne Koymaları,Senaryoların Sağlam Olması,Harcanan Emek Ve Sahneler,Paralar Bunu Ne Kadar Hak Ettiklerini Gösteriyor.
    Anlamsızca Sokaklarda Yarışmak Olsa Filmin Senaryosu 6 Filmden Beri :) İnanın 3.sü Bile Bu Filmin Çekilmezdi.
    Arabaları,Güzel Kızları,Güzel Mekanları,Aksiyonu,Aşkı,Macerayı Ve Herkesin Geninde Aslında Hep Var Olan, İsyanı Bütünlüyorlar. Bir Şekilde Film Çıktığında Hepimiz Keyifli,Bir 2 Saat Geçireceğiz Sevdiklerimizle, Ve Fragmandan Anlaşılan Parasını Sonuna Kadar Hak Ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan74

quote:

Aslında Bunu Şöyle Düşünmek Lazım, İlk Filmde Paulun Suçlularla Hikayesi Gibi Birşeydi Olay Tam Olarak Öyle Olmasada,Sonradan Ne Oldu? Yine 2.Filmde Paul Üstünden Devam Ettiler,Bence Buralara Kadar Gelmelerinin En Önemli Sebebidir Belkide 2. Filmde Vin Diesel'in Olmaması,Adamlar Aynı Pilavı Isıtıp Isıtıp Önümüze Koymuyorlar,Geçiş Devrelerini Geleceğe Nasıl Oynayacaklarını Biliyorlar.3 Şimdilik Geçiyorum.4.Filmde İse Paul Herşeyini Yeniden Kazanıyordu.5'te İse Güzel Ve Akıllıca İstenilen Şeyi,Tüm Ekibi Toplayarak,Güzel Bir Senaryoyla Getirdiler.6 İse Azıcıkda Filmdeki Adıyla Dom'un Üzerinden Oynayacaklar,Akıllıca.Sürekli Aynı Karakterden Yürümek Bi İşin Uzun Süreli Olmasını Sağlamaz.Değişiklik Olmayan Herşey Sıkar Bu Hayatta :)
    Şimdi Kadroda As Veya Geri Planda Olan Kimse Yok, Lin; Sadece Kimi Nereye Koyacağını İyi Biliyor.
    Fragmanı İzledikten Sonra Açıkcası,Her Geçen Seride Üstüne Koymaları,Senaryoların Sağlam Olması,Harcanan Emek Ve Sahneler,Paralar Bunu Ne Kadar Hak Ettiklerini Gösteriyor.
    Anlamsızca Sokaklarda Yarışmak Olsa Filmin Senaryosu 6 Filmden Beri :) İnanın 3.sü Bile Bu Filmin Çekilmezdi.
    Arabaları,Güzel Kızları,Güzel Mekanları,Aksiyonu,Aşkı,Macerayı Ve Herkesin Geninde Aslında Hep Var Olan, İsyanı Bütünlüyorlar. Bir Şekilde Film Çıktığında Hepimiz Keyifli,Bir 2 Saat Geçireceğiz Sevdiklerimizle, Ve Fragmandan Anlaşılan Parasını Sonuna Kadar Hak Ediyor..

Çok güzel belirtmişsiniz herşeyi. Nick falan görmesem yorumu ben yazdım bir ara, ama unuttum herhalde derdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: berkan74

quote:

Çok güzel belirtmişsiniz herşeyi. Nick falan görmesem yorumu ben yazdım bir ara, ama unuttum herhalde derdim :)

Teşekkür Ederim Sağolun.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.