Şimdi Ara

The Expendables (2010) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
0
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birolayd

10/4 verdim..

Sırf özellikle Jet Li diye izledim bu ne ya tamam Sylvester olsun Jason olsun hepsi iyi çocuklardır, bayramda bayramlaşmayada gelirler ama Jet Li nin yanında sidikli, götü boklu heriflerdir. Adamım Jet i geri planda bırakmışlar..

-Filmin ortası geçiyor, film bitmek üzere, bir sürü gereksiz sahne boş boş vakit doldurmak için gibi olmuş.
    -Vasat bir film, sadece "para harcanmış vasat " bir film.
    -Her zaman ki klişe sahneler yok mu bide, tek kişi 10 tane silahlı adamı dövüyo, birini döverken diğerleri çatlak patlak oynuyor. Tamam Jet olsa anında hepsini indirir ama döven kişi Jet değil, yoksa inanırdık. :P
    -Her zaman ki uyduruk müzikler..
    -Kardeşim Jet var Jason var Sylvester var adam gibi dövüş sahneleri göremedik, adam gibi dövüş olmayacaksa Jet i neden oynatırsın be adam. Dandik dvd filmlerindeki dövüşler bile daha güzel.
    -Abi oyuncular böyle olunca film çok sıradan geldi bana, olmadı..

oldu biz kalkalım.

• filmin başları güzeldi fakat bence son kısımları tipik amerikan aksiyon filmleri gibiydi.
    koskoca ordunun içine 4-5 adam giriyor, geri kalan bütün kötü adamlar tek bir mermi bile atmadan sadece ordan oraya koşuşturuyorlar. duck hunterdayım sandım bi an

The Expendables (2010)

Orijinalden alıntı: BARTU

Cehennem Melekleri - The.Expendables.2010.DVDSCR.XviD.AC3-ViSiON raflara düştü

eyvallah hacı

Orijinalden alıntı: BARTU

Cehennem Melekleri - The.Expendables.2010.DVDSCR.XviD.AC3-ViSiON raflara düştü

Rica ederiz ne demek

Henüz filmi izlemedim. The Expendables | 2010 | 480p | DVDSCR XviD | AC3 | ViSiON |
    Şu sürümün 1,5 GB boyutu var, indirmeye başladım ama 1 Mbitle ancak 3-4 saat sonra hazır olur herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 28 Ağustos 2010; 21:24:49 >

• Filmi izledim iyiydi hoştuda Jason tie dedikçe nasıl bi mantıkla kravat diye Türkçeye çevirmişler onu anlamadım.
    sadece o değil daha ne saçma çeviriler vardı.
    liseli çocuklar çevirse daha kaliteli olurdu.
    bi ara ı am out dedi.kurşunum bitti anlamında
    ben dışardayım diye çevirmiş kırolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 29 Ağustos 2010; 13:01:42 >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • iddia ediyorum bu film razzie ödüllerinde yılın en kötü filmi seçilecek. konu olarak ben bu kadar boş, anlamsız, abartılı, saçma, mantık hatalarıyla dolup taşan bir film daha izlemedim. bunu izleyeceğinize stallone un lock-up, rocky, rambo filmlerini tekrar izleyin daha büyük keyif alırsınız. böyle ultra dandik bir filme böyle leş gibi çeviride cuk diye oturmuş. recep ivediğin aksiyonlu versiyonu bir film bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 29 Ağustos 2010; 15:15:12 >
  • Film hoşuma gitti. Zaten en beğendiğim aktörler bir araya toplanmış ( Jason Statham, Jet Li, Sylwester Stallone, Mickey Rourke , Terry Crews() ) Aksiyon olarak hakkını veren bir film, ama senaryonun biraz daha geniş olması filmin notunu arttırırdı. Bir de
    Sylvesteri sorgularken adama "Kuaförün" demesinde ve Terry Crews'in o silahıyla birden birde çıkmasında bittim ben ya

Orijinalden alıntı: Rammstein

Beyler bir tek ben mi beğendim filmi? Tamam konu falan fazla iyi olmayabilir ama diyaloglar falan çok güzeldi.

Gayet iyi bir filmdi..

Süresi biraz kısaydı o kadar..

Beğenmeyenlerin yorumlarını alalım nedenleriyle,bakalım biz nasıl izlemişiz..

Orijinalden alıntı: desing

quote:

Beyler bir tek ben mi beğendim filmi? Tamam konu falan fazla iyi olmayabilir ama diyaloglar falan çok güzeldi.

Gayet iyi bir filmdi..

film 3.sınıf bi film.çevirisine kadar hemde
    ikinci defa adaya nasıl gittikleri meçhul.plan yok bişey yok.bi kare uçakta sonraki karede adanın içlerinde operasyondalar.
    üstleri ıslak değil.kimse görmemişmi müdahale etmemişmi.dev gibi uçağı limana park edip nasıl içeri sızıyorlar

dövme yapan adamın bosna hikayesi ayrı bi mevzu.yok kadın varmış köprüden atlamış kurtarabilirdim ama bilmemne
    gözden yaş gelmeler.lise merasimi olsa anlarımda bu kadar basit klasik bi sahneye bu filmde anca gülerim

neyse saçmalığın bini bi para anlatacak çok şey var.siz nasıl hoşlandınız bende onu anlamadım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Jean Claude yok;kadro eksik

Orijinalden alıntı: bigen

Jean Claude yok;kadro eksik

don kilot vandam 2. filmdeymiş

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: desing

quote:

Gayet iyi bir filmdi..

film 3.sınıf bi film.çevirisine kadar hemde
    ikinci defa adaya nasıl gittikleri meçhul.plan yok bişey yok.bi kare uçakta sonraki karede adanın içlerinde operasyondalar.
    üstleri ıslak değil.kimse görmemişmi müdahale etmemişmi.dev gibi uçağı limana park edip nasıl içeri sızıyorlar

dövme yapan adamın bosna hikayesi ayrı bi mevzu.yok kadın varmış köprüden atlamış kurtarabilirdim ama bilmemne
    gözden yaş gelmeler.lise merasimi olsa anlarımda bu kadar basit klasik bi sahneye bu filmde anca gülerim

neyse saçmalığın bini bi para anlatacak çok şey var.siz nasıl hoşlandınız bende onu anlamadım

3 4 kişi gittik. Belki de o psikolojiyse beğendim

• filmi indirdim ilk 15 dakikasını felan izledim sarmadı öyle bıraktım,izleyesim gelmiyor nedense

Çok beğendiğimi söyleyemem ama iyi vakit geçirten cinsten.
    Kadronun hatrına bir kez göz atılacak değerde.

6 / 10

İkinci filmin planlamaları başlamış‚ seriye bağlayıp suyunu çıkarırlar artık
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.