Şimdi Ara

The Expendables (2010) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
0
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

peşinen söylüyorum çevirmeni kesinlkilke tanımıyorum. hatta kim çevirdi onu da bilmem. izlenmeden çevrilme ihtimalini düşünmedim. şimdi mantıklı geliyor. eğer Im out varsa textte sahneyi görmediği için ...of ammo ya da ...of magazine aklına gelmemiş olabilir. fakat bazı sahnelerin izlenmeden çevrilmesi de mümkün değil ki yahu ? denk mi geldi o zaman

bir de berabere kalmaları için yarışmaları gerekir. bu hangi sahnelerde belli ediliyo. bunu da hatırlatırsanız susacam artık.

Hocam ilk sahne için konuşuyorum.
    Stallone sen sağdaki ikisini al ben diğerlerini hallederim diyor. Staham da sonradan yaşlandın bu kadar hızlı olabilir misin tarzından birşey söylüyor. Ondan sonra evet hızlıyım diyor. Sonradan 3e3 kalıyorlar. Yani bir nevi yarış gibi birşey.

@onur* O sahneyi hatırlayamadım. Bi hatırlatır mısın?
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• ilk baskın sahnesindeki olay galiba. o zaman ben "Perfume" izleyim en iyisi zıçtık

ayrıca filmin konusu yok aslında. 90ların başlarındaki ucuz aksiyon filmlerinin konusuna benziyor. aksiyona laf yok tabi. abartılı tamam ama filmin tarzı bu zaten diyip filmime geçeyim ben. siz devam edin
    therein lies the beauty

• quote:

ilk baskın sahnesindeki olay galiba. o zaman ben "Perfume" izleyim en iyisi zıçtık

ayrıca filmin konusu yok aslında. 90ların başlarındaki ucuz aksiyon filmlerinin konusuna benziyor. aksiyona laf yok tabi. abartılı tamam ama filmin tarzı bu zaten diyip filmime geçeyim ben. siz devam edin

Genelde bu tarz filmlerin hiç konusu olmaz gibi birşey. Gene bu onların yanında güzel kalıyor.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • yani fazla klasik ama asıl sorun aksiyon sışındaki herşey fazla sığ. Teknoloji sayesinde götürmüşler işi işte. ben gene arşive koyacam o ayrı
    therein lies the beauty

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

peşinen söylüyorum çevirmeni kesinlkilke tanımıyorum. hatta kim çevirdi onu da bilmem. izlenmeden çevrilme ihtimalini düşünmedim. şimdi mantıklı geliyor. eğer Im out varsa textte sahneyi görmediği için ...of ammo ya da ...of magazine aklına gelmemiş olabilir. fakat bazı sahnelerin izlenmeden çevrilmesi de mümkün değil ki yahu ? denk mi geldi o zaman

bir de berabere kalmaları için yarışmaları gerekir. bu hangi sahnelerde belli ediliyo. bunu da hatırlatırsanız susacam artık.

Hocam ilk sahne için konuşuyorum.
    Stallone sen sağdaki ikisini al ben diğerlerini hallederim diyor. Staham da sonradan yaşlandın bu kadar hızlı olabilir misin tarzından birşey söylüyor. Ondan sonra evet hızlıyım diyor. Sonradan 3e3 kalıyorlar. Yani bir nevi yarış gibi birşey.

@onur* O sahneyi hatırlayamadım. Bi hatırlatır mısın?

İlk sahnede tam herşeyi kararlaştırıyorlar.Sen sağdan şu kadar ben bu kadar alıcam diye.Tam o sırada J.Statham'a mesaj geliyor.Stallone diyor "bu da ne?" "mesaj geldi" diyor.Sonra çatır çutur hallediyorlar hepsini.

• quote:

yani fazla klasik ama asıl sorun aksiyon sışındaki herşey fazla sığ. Teknoloji sayesinde götürmüşler işi işte. ben gene arşive koyacam o ayrı

Sinemaya verdiğim parayı (beleşe gittim çaktırmayın ) fazlasıyla çıkarttı. İster teknoloji olsun ister başka birşey. Ben eğlendiysem tamamdır. Başkalarının yorumlarını çok takmam sevdiğim filmde.

@onur hatırladım tamam

Jet Li'nin fazla para isteme muhabbeti de süperdi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• adam 62 yaşında

ABD'de 3270 salonda vizyona giren ve kadrosuyla göz dolduran 82 milyon dolarlık Cehennem Melekleri (The Expendables), ilk haftasında 35 milyon dolar hasılat elde etmiş.
  • Filmi yerin dibine soktular nerdeyse.. Cehennem Melekleri/ Expendables/ Harcanabilenler.. Sylvester Stallone, yazmış, yönetmiş, Rocky gibi.. Oynamış da Rambo gibi.. Ama bu defa tek başına değil.. Eski dostları toplamış etrafına.. Bir yandan hoşluk. Bir yandan inandırıcı olmak için..
    "Bunca işi tek başına bu ihtiyar mı yaptı" demesin diye seyirci..
    Dolph Lundgren "Mezuniyetin ellinci yılında toplanmış eğlenen ihtiyar delikanlılar gibiydik" diyor, filmi anlatırken..
    Stallone'nin eski sert ajanlardan kurulu bir Görevimiz Tehlike ekibi var. Farkı.. Buradaki ekibin her biri bir teknoloji uzmanı değil. Hepsinin bildiği bir şey var. Dövüş.. Yumrukla, bıçakla, tüfek, tabanca, bomba ile dövüş.. Parayı verenin düdüğünü çalıyor, gidip onun istediğini yapıyorlar.
    Açılış sahnesinde onları Somali Korsanlarının esir aldığı bir gemide rehineleri kurtarırken görüyoruz. Daha sonra da bir uzak adayı kokain tarlalarına çevirmek için adayı yöneten askeri lideri satın alan bir Amerikalının peşinde.. General'in minik ordusu halkı eziyor. Halk isyan halinde. Başlarında da Generalin kızı var.
    Stallone takımı bu adayı ve kızı zalimlerden kurtaracak işte..
    Yani.. Öyküde yeni bir şey yok. Olmasın..
    Babaların hepsi şirin.. Aksiyonlar müthiş. Ben filmi baştan sona hiç ama hiç sıkılmadan, hatta merakla seyrettim..
    Sıcak yaz günlerinde püfür klimalı bir salon için birebir..
    Bir de.. İki konuk oyuncu var kadroya ek.. California Valisi Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis.. Bir kilisede buluşuyorlar. Bruce, Ada işini Arnie ve Stallone'ye teklif ediyor. Arnie geri çeviriyor. Stallone "Kabul" diyor. Sahne üç dakika.. 6 saat sürmüş çekim..

Hıncal Uluç

• Film kötüydü kimse diyemez, ama bu kadrodan daha iyisi çıkar mıydı, kesinlikle çıkardı.Jet li yi biraz daha görmek isterdim dövüş sahnelerinde.Ayrıca yakın dövüş sahneleri daha fazla olmalıydı böyle bir kadro varken bence..

Aksiyon olarak film çok iyiydi, dövüş sahnelerinde bir kaç tane smackdown hareketi süperdi

8/10 veriyorum bende
  • Filmi sevdim. Filmin başı çok güzeldi. Ama beklentimi karşılamadı.

Ada konsepti, uyuşturucu satanları bul öldür filan konu çok basitti ve sıkıcıydı. Mekanlar filanda hoşuma gitmedi. O gittikleri yeri zaten hiç sevmedim.

Karakterlere göndermeler güzeldi. Eski filmlerdeki gibi dövüş/savaş sahneleri (2 kişiye 6 kişi dalarken geri kalan 4 kişi mal mal dayak yemeyi bekliyo filan) bunları aynen aktarmışlar. Aksiyon güzeldi. Kötü adamların rolleri kötüydü sevmedim. Mickey Rourke adamım biraz daha fazla görünseydi keşke

Fazla detaylı yazmadım 8/10 veriyorum

• Dev ekranda ses ve görüntü efekti için gittim. Tam istediğim gibiydi. Sanki film değilde bol aksiyonlu bir oyun gibi hissettim. Bu kadar aksiyon olan filmlerle kıyaslayın. Başkada söze gerek yok.

imdb hakkını verecektir

The Expendables (2010)

Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Oyuncuların filmlerinde öldürdüğü adam sayıları

Kaynak

En çok Stallone sanardım. Yalnız Stallone Rambo IV'te 81 kişiden daha fazlasını öldürmüştür. Adam baya orduyu halletti be.

• 10/4 verdim..

Sırf özellikle Jet Li diye izledim bu ne ya tamam Sylvester olsun Jason olsun hepsi iyi çocuklardır, bayramda bayramlaşmayada gelirler ama Jet Li nin yanında sidikli, götü boklu heriflerdir. Adamım Jet i geri planda bırakmışlar..

-Filmin ortası geçiyor, film bitmek üzere, bir sürü gereksiz sahne boş boş vakit doldurmak için gibi olmuş.
    -Vasat bir film, sadece "para harcanmış vasat " bir film.
    -Her zaman ki klişe sahneler yok mu bide, tek kişi 10 tane silahlı adamı dövüyo, birini döverken diğerleri çatlak patlak oynuyor. Tamam Jet olsa anında hepsini indirir ama döven kişi Jet değil, yoksa inanırdık. :P
    -Her zaman ki uyduruk müzikler..
    -Kardeşim Jet var Jason var Sylvester var adam gibi dövüş sahneleri göremedik, adam gibi dövüş olmayacaksa Jet i neden oynatırsın be adam. Dandik dvd filmlerindeki dövüşler bile daha güzel.
    -Abi oyuncular böyle olunca film çok sıradan geldi bana, olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore
    Filmden alıntı;
    Quote:
    Lee: I call that a tie.
    Schizo: Come on, keep dreaming.

Kravat yok orada, başka anlamda kullanılıyor.
    - "Diyorum ki berabereyiz" diyor.
    - "Yok canım, hayal kur" diyo.

Arnold'da adam gibi oynasaymış rekoru kırardı belki.

Gayet güzeldi.Tam aksiyon bombası.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.