Şimdi Ara

The Exorcist (2016) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
7
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 8. bölüm altyazısı çıktı mı? Çok araştırdım ama hiçbir yerde bulamıyorum. Bir dde bilen varsa resmi olarak hangi platformdan izleyebiliriz? Dsmart Fox kanalında sadece 1. sezon var. Güncel olarak hangi pltform ya da kanal? Bilen varsa yardım lütfen...
  • Dizi harika devam ediyor.9. Bölüm de iyiydi baya. Altyazıyı bulmak çok zor ben de mecburen ing. Altyazı ile devam ediyorum. Özellikle sondtrack çok iyi. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi çok güzel gidiyor da şu

kocaman adamları öpüştürmeselerdi daha iyiydi.
  • bu diziyi neden bu kadar az kişi takip ediyor mükemmel dizi
  • 2 sezonu da bitirdim. 1.sezon ilk 3-4 bölüm efsaneydi beklediğimin baya üstündeydi son bölümler kalite düşsede ilk sezon iyiydi. 2.sezon ise tam tersi ilk sezon ne kadar iyiyse o kadar kötüydü. İlk sezonda epik sahneler vardı Casey'in oyunculuğu üst düzeydi. Marcus ve Tomas iyi bir ikili olmuşlar Dean ve Sam kardeşlerin başka bir versiyonu umarım 3.sezon ilk sezon gibi iyi olur.
  • 3.sezon büyük ihtimalle olmayacak.
  • Filmini izlemedim. İlk olrak dizisine mi filmine mi başlayayım?

• Fark etmez. Birbirine bağlantılı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    İlk olarak hangisini izlerdin sen olsan

• Kült olan filmini izlerdim orijinallik açısından.

• İlk önce filmlerini izle. Diziden sonra film eski yapım olduğu için ilgini çekmeyebilir bir ihtimal. O zamanlarda nasıl İşler başarıldığını görmüş olursun hem. Korku filmlerinin babasıdır zaten The Exorcist

• İlk filmini izliyorum o zaman teşekkürler

• 3.Sezonu çıktı mı arkadaşlar ?
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    Çıkmadı ve çıkıp çıkmayacağı belli değil sanırım, fakat büyük olasılıkla çıkmayacak gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 10 Nisan 2018; 1:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Çıkmadı ve çıkıp çıkmayacağı belli değil sanırım, fakat büyük olasılıkla çıkmayacak gibi duruyor
    Hocam bende indirmiştim ilk sezonu. İndirip izlemeye değer mi peki? Yani 2. Sezon havada mı bitti biraz?

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Hocam filmlerini falan izlediysen veya bu tarz seviyorsan kesinlikle izlemelisin. Zaten plot-twistler falan çok iyi. Ben serinin hayranı olduğum için benim için gelmiş geçmiş en iyi korku dizilerinin başını çeker.

• quote:

Hocam filmlerini falan izlediysen veya bu tarz seviyorsan kesinlikle izlemelisin. Zaten plot-twistler falan çok iyi. Ben serinin hayranı olduğum için benim için gelmiş geçmiş en iyi korku dizilerinin başını çeker.
    O zaman indirip izlemeye başlayayım. Teşekkürler.

• Lucifer'dan sonra belliydi

• quote:

Tahmin ettiğim gibi olmuş. İptal olmasına çok üzüldüm

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:10:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.