Yüzbaşı
10 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 2)
358472 Gün Cezalı
356759 gün 23 s. 17 dk. kaldı
Gönderileri
Konu sahibinin sınırsız uzaklaştırılması sebebiyle yarışma iptal edilmiştir.

Yeni konudan devam edebilirsiniz;https://forum.donanimhaber.com/75-dh-sarki-yarismasi--133855225#133855225
Ürünü ikinci el almıştım. Segate harici harddisk. Segatenin sitesinden sorgulayınca 2019 a kadar garantisi olduğu gözüküyor. Harddiski laptopa takınca laptop görmüyor ama harddiskten alçak bir dıt sesi çıkıyor(ışığı yanmıyor). Ben bunun nereden alındığını öğrensem garantiye yollayabilir miyim, ve yollarsam içindeki bilgileri kurtarıp mı gönderiyorlar? Segate'ye göndereceğim en son ihtimal, yenisi ile değiştiriyorlar sanırsam. Ya da garantiden feragat edip bir bilgisayarcıya falan yaptırtacam.
Sap ayarı falan mı bozuldu acaba, motor sesi gibi bir ses çıkıyor.https://vocaroo.com/i/s0X48JdTdaPa

Edit:Buradaki bir müzik dükkanına götürdüm, çalışan bunun bir sorunu yok dedi, pek anladığını sanmıyorum, gitardan hala motor sesi çıkıyor. İş başa düştü, öncelikle yapmam gerekenler sap ayarı ve action ( tellerin yüksek-alçaklığı?) sanırım. Bunları yutupdan izleyerek ve internetten bakarak yapacağım
Ürünün fiyatı düşük (5tl ) olduğu için geri göndermeyeceğim ama farklı bir ürün gönderilmesi ne çeşit bir adiliktir anlamıyorum, elinde o ürün yoksa satma. Aux kablosu almıştım.

:(
Hem normal hem de bozuk laptopu götürecem ama kontrolde sıkıntı olur mu? Açtırıyorlar ya laptopları
ptt kargo ile kitap göndereceğim ama defterde kitap kampanyasına dahil oluyor mu? Yaklaşık olarak 10-15 kitap defter ne kadar tutar?
gene üniversiteyi bitirdikten 2 sene sonra mı oluyor? 20 ay kadar almışım 9k olmuş. Senede 2-3 ay çalışıp kredi almayı bırakmayı düşünüyorum ama direk 2 sene içinde ödemem gerekecekse bırakamam.
Ne görüyorsunuz?Fotoğrafta
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Dünyadan Futbol
AC Milan
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.196
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.152 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.205 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.