Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu oynayanlar yorum yazabilir mi? nasıl olmuş? ona göre alacağım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto1234

oyunu oynayanlar yorum yazabilir mi? nasıl olmuş? ona göre alacağım da...

baştan aşağı oyunla ilgili yorum var zaten.
    bu neyin kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

platin için nightmarede bitirip üstüne bir de classic de bitirmek gerekiyor

Klasik modu New Game+ da oynayabiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto1234

oyunu oynayanlar yorum yazabilir mi? nasıl olmuş? ona göre alacağım da...

Sen almasanda olur daha yapılan yorumları okumaktan acizsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

ben de bilmiyorum. orada soru eki koymayı unutmuşum. öyle mi acaba diye sordum aslında :D
  • Az önce bitirdim her anlamda enfesti sonlara doğru tempo iyice arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 18 Ekim 2017; 21:35:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun satışları çok iyi değil arkadaşlar,ilk oyuna gore kutulu satışlar ilk oyunun dörtte biri kadar.Eurogamer da haber bulunuyor bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 18 Ekim 2017; 22:45:43 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Herkes dijital alıyor o yuzden düşmesi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Oyunun satışları çok iyi değil arkadaşlar,ilk oyuna gore kutulu satışlar ilk oyunun dörtte biri kadar.Eurogamer da haber bulunuyor bakabilirsiniz...

Oyunu daha büyük bir kitleye hitap etsin diye kolaylaştırmışlar umarım zorluktan verdikleri bu tavizin karşılığını alırlar,devam etmesi gereken bir seri umarım Dishonored'a yaptıkları gibi gereksiz bir yan oyunla kesip atmazlar.
  • Oyuna nihayet aldigim gazla basladim fakat 3 uncu chapter da 4 5 defa öldüm bu nasil kolay anlamadim ki ilk oyunu akumu modda bitiren biri olarak. yani kisaca taktik oynamaya zorluyor. Yada ben paslanmisim. Yalniz ölüp tekrar baslayinca kaplama gec geliyor ve cok pis fps dusmeleri oluyor. Buna guncelleme sart. Daha ilk 3 chapter icin notum 10 uzerinden 11.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

hocam kaçıncı soruşun bunu :D Adamlar classic modu oynatırlar mı hiç new game + da. Oyunu hangi zorlukta bitirdiysen o ve altındaki zorluklarda ng+ yapılabiliyo.
  • NG+ ne için peki. hani bir ust zorluk secemiyorsak ..
    trophy toplamak iççin mi gerekli
  • quote:

NG+ ne için peki. hani bir ust zorluk secemiyorsak ..

NG+ karakteri ve silahları fullemek için var olan bişey. İlk oynayışta bu pek mümkün değil çünkü, NG+ yı açarken size bir save dosyası sorar seçtiğiniz save dosyasındaki bütün topladığınız şeyler birlikte gelir. Bu yüzden üst zorluk seviyelerinde buna izin verilmez kolay yoldan armut piş ağzıma düş yok. Geçenlerde ''çömez'' gibi casual survivaldan mı başlıcam nightmare'de başlarım diyodun ya işte bu sistem ''çömez'' olan ile olmayanı ayırt etmek için var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 19 Ekim 2017; 2:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMIM

quote:

NG+ ne için peki. hani bir ust zorluk secemiyorsak ..

NG+ karakteri ve silahları fullemek için var olan bişey. İlk oynayışta bu pek mümkün değil çünkü, NG+ yı açarken size bir save dosyası sorar seçtiğiniz save dosyasındaki bütün topladığınız şeyler birlikte gelir. Bu yüzden üst zorluk seviyelerinde buna izin verilmez kolay yoldan armut piş ağzıma düş yok. Geçenlerde ''çömez'' gibi casual survivaldan mı başlıcam nightmare'de başlarım diyodun ya işte bu sistem ''çömez'' olan ile olmayanı ayırt etmek için var.

ama mantıken saçma yani ng+ demek zaten arttırılmış zorluk olması lazım ama adamlar trophy düşmanı. upgradeler ilk oynaıyışta tamamlanmıyor diye bir daha oynatıyor . platin için o zaman classic mod dahil 3 kere bitirmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 19 Ekim 2017; 9:8:29 >

• Oyun ilk oyuna göre çerez kolaylığında ve oyunda boss olmadığı için az satması normal. Ben yinede o kadar az sattığını düşünmüyorum 2014-17 arasında dijital satışlar belkide 3-4 kat artmıştır kutulu satışları pek dikkate almaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 19 Ekim 2017; 9:16:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal modda oynuyorum ama öyle fazla mermi yok
    tamam mermi yapıyoruz ama öyle bir sürü mermi yapamıyoruz kaynaklar tükeniyor
    zaten ammo pouch paso tabancanınkini buluyorum pompalı için ammo pouch bulamadım topu topu 9-10 mermi taşıyabiliyorum
    o kadar da araştırarak oynuyorum
    ayrıca silah alıştırması kısmında başarılı olursak yeşil jel veriyor,peki sürekli orda atış yapıp bir sürü yeşil jel kazanabilirmiyiz yoksa bir sınırımı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayburtluCamper-35 -- 19 Ekim 2017; 10:56:18 >
  • İlk oyunu oynamamıstim. Ancak 2. Oynun yorumlarını okuyup ilk oyunu indirimden aldim. Bitirelim, 2. Ye baslarız. Süper bir ingilizcem yok ama heralde ayrintilari gözden kacirsak da genel hatalriyla oyuna hakim bir sekilde ilerliyecegimi dusunuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

İlk oyunu oynamamıstim. Ancak 2. Oynun yorumlarını okuyup ilk oyunu indirimden aldim. Bitirelim, 2. Ye baslarız. Süper bir ingilizcem yok ama heralde ayrintilari gözden kacirsak da genel hatalriyla oyuna hakim bir sekilde ilerliyecegimi dusunuyorum :)

şanslısın 2 oyun birden mis gibi oynarsın özendim sana
    silah, mermi ve vurulacak yaratık varsa bir oyunda güzeldir o oyun
    konu herkesi vurup oyunu bitirmek oluyor benim için genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMIM

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Son zamanlarda bu kadar keyif aldigim oyun yok sanirim uncharted lost legacy disinda.

Yalniz oyun hep chapter 3teki acik alanda mi geciyor?

3'den sonra açık alanda geçen 2 bölüm daha var,diğerleri kapalı veya küçük açık alanlarda geçiyor.

İyi bari bi an korktum aynı yerler olacak diye.

Mevzu aslında şu ; Union denen soyut kasaba içine düştüğü karanlık sıkıntılardan dolayı bozulmalara,stabilize olarak kaymaya başlamış.Kasabanın bi parçası bi yerde, diğer bi dilimi bi yerde dağılmış durumda kısacası. Chapter 3'de geçen yer konut bölgesi herkesin anlayacağı üzere, daha bir ayrıntı daha bi köşe bucaklı, chapter 5 belediye binasının olduğu parçacıkta geçiyor orası daha bi ufak sadece belediye binası var. Chapter 7 tiyatronun olduğu yerde geçiyor daha çok ticari bir bölge kafeler falan benzin istasyonu var burası da chapter 3'e göre ufak ama ayrıntı barındırıyor.

Bazı oyunlar vardır mistik ya da hayali şeyleri konu alırsın ve oyunda sanat tasarımı olarak artık serbestsindir o da bu oyunlardan biri.

Mekanlar, yaratıklar vs herşey mükemmel ve serbestlik hakim olabilecek herşey karşımıza çıkabilir ve buna saçma diyemeyiz nasılsa bir hayal dünyasındayız herşey somut şeyler bile soyutluğa gömülmüş, mesela uncharted'a yapamazsın bunu ya da red dead redemption, bu tarz hikayeler oyun yapımcılarına genişlik sunuyor ki gayet de güzel işlemişler konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: narutoninja

normal modda oynuyorum ama öyle fazla mermi yok
    tamam mermi yapıyoruz ama öyle bir sürü mermi yapamıyoruz kaynaklar tükeniyor
    zaten ammo pouch paso tabancanınkini buluyorum pompalı için ammo pouch bulamadım topu topu 9-10 mermi taşıyabiliyorum
    o kadar da araştırarak oynuyorum
    ayrıca silah alıştırması kısmında başarılı olursak yeşil jel veriyor,peki sürekli orda atış yapıp bir sürü yeşil jel kazanabilirmiyiz yoksa bir sınırımı var

belli başlı skorlara verilen şeyler var. sınırı var yani. her oynadığında green jel vermiyo.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.