Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye sadece kutulu oyun satışı baz alınarak satışlar iyi değil deniyorki? çoğu kişi dijitale geçti bunlarda göz önüne alınırsa satması gerektiği kadar satmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Dark Saga kullanıcısına yanıt
    İnşallah Abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 19 Ekim 2017; 15:21:26 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Oyuncular artık genel olarak dijital olarak satın alıyorlar ama değerlendirmelerdede kutulu satışlar esas alınıyor.
  • Oyunu bitirdim bu gece ve gerçekten harika bir tat verdi. Özlemişim böyle sinematik tps oyun oynamayı. Gerilim, aksiyon, bilim kurgu böyle oyunlar bulunmuyor gerçekten.

Kesinlikle oynanılması gereken bir yapım olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

İnşallah Abi

emre nasılsın aldınmı oyunu bakalım
  • İlk oyunda olduğu gibi bunada senaryo dlc leri ve sezon pass gelir mi sence?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

İlk oyunda olduğu gibi bunada senaryo dlc leri ve sezon pass gelir mi sence?

%100 gelir. Bunda gelmesi daha olası.STEM'in içindeki Mobius ajanlarıyla ilgili olabilir dlc için çok müsait bir senaryo.Aklıma daha bir kaç tane fikir geliyo bakalım ne olacak. Mutlaka gelir benim düşüncem.
  • Ya işte böyle şeylerden hiç haz etmem oyunu alıp bitirince satacaktım sezon pass gelirse elimde tutmam lazım ben en ıyısı daha sonra alayım bu oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMIM

quote:

%100 gelir. Bunda gelmesi daha olası.STEM'in içindeki Mobius ajanlarıyla ilgili olabilir dlc için çok müsait bir senaryo.Aklıma daha bir kaç tane fikir geliyo bakalım ne olacak. Mutlaka gelir benim düşüncem.

Ben
    Joseph'in durumuna değinecekleri
    bir DLC veya DLC serisi bekliyorum.

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    İyiyim Abi Allaha Şükür,sende ne var ne yok.

Oyunu almadım Abi Marastayim dönünce oynayacam inşAllah.Sen aldın heralde nasıl begendin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

quote:

Ben

Doğru bak o da var. Ona bir dlcde değinebilirler ama genel olarak birden fazla dlc gelir.

• quote:

quote:

quote:

Ben

oyun sonu sonrası spoileri içerir:
    Banada öyle geliyor çünkü Joseph in ölmediğini söyledi Kidman ama hiç bir şekilde oyun bitince konuşmadılar ve gözükmedi. Evil Within 1 dlc sinde kidman ile oynuyorduk bu sefer ki bir dlc gelirsede bence joseph ile oynayıp onun neler yaşadığını görebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

quote:

quote:

quote:

Ben

oyun sonu sonrası spoileri içerir:
    Banada öyle geliyor çünkü Joseph in ölmediğini söyledi Kidman ama hiç bir şekilde oyun bitince konuşmadılar ve gözükmedi. Evil Within 1 dlc sinde kidman ile oynuyorduk bu sefer ki bir dlc gelirsede bence joseph ile oynayıp onun neler yaşadığını görebiliriz.

Bence Joseph olarak oynayıp onun kurtuluşunu göreceğiz ve Ruvik ile ilgileneceğiz çünkü 1.oyunun DLC'leri 2.oyunun temelini atıyordu,2'nin DLC'leri de büyük ihtimalle 3'nün temelini atacak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 21 Ekim 2017; 21:8:49 >
  • quote:

Çok zorladı mı hocam,Akumudaki gibi tek mi yiyorsun?

• quote:

quote:

Çok zorladı mı hocam,Akumudaki gibi tek mi yiyorsun?

tek yemiyorsun fakat 7 save hakkın var ve karakter ile silahları upgradeleyemiyosun. Bana göre akumudan daha zor. Akumuda hem upgrade yasak değil hem de tek vuruşta ölsen bile ölme korkusu yok checkpointten başlıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

İyiyim Abi Allaha Şükür,sende ne var ne yok.

Oyunu almadım Abi Marastayim dönünce oynayacam inşAllah.Sen aldın heralde nasıl begendin mi?

Oyun bomba lise günlerime döndüm sabah işe 3 saat uyku ile gidiyorum hesabını sen yap artık

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Şu
    domuz maskeli alev silahı kullanan
    tipleri hızlıca öldürmenin bir yolu var mı?

Arkasındaki tüplere sıkmayı deneyin veya keskin nişancı tüfeğini kullanın,zor ölüyor onlar.
  • Son bölüm neydi öyle tüyler diken diken

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.