Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikaye aşmış bitti oyun yalnız anlayamadım biyer var

Eşimiz neden soyut dunyada kaldı ya da orada kalması gerekiyordu açıklayabilecek varsa sevinirim

En sonda kidman ile de oynatırsa 10/10 veriliri dedim ki oynattı.

Bu neslin en mukemmel anımsanacak oyunlarından biri kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yılın kesin İlk 5'e girmesi lazım. Hatta kendimce İlk 3'e girmesi lazım. Oynadığım her saat, her an zevk alarak oynadım umarım ödül felan alır hakkını yerlerse çok üzülürüm açıkcası. Horizondan sonra en zevk alarak oynadığım en iyi oyunların arasına girdi diyebilirim umarım bu tarz yapımlar sürekli gelir de oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hikaye aşmış bitti oyun yalnız anlayamadım biyer var

Eşimiz neden soyut dunyada kaldı ya da orada kalması gerekiyordu açıklayabilecek varsa sevinirim

Bütün mobius'un kafalarında çip var.O orada kalarak onların hepsini içten çökertti.STEM'i kontrol etmek demek Mobius'u kontrol etmek demek.O sonda hepsinin birden ölmelerinin sebebi buydu.Myra öldürdü hepsini.Zaten hikayede de bir plandan bahsediliyodu bütün plan buydu.Esmeralda,Theodore,Myra,Kidman bu dördü yaptı planı fakat anlayacağın üzere Theodore yan çizdi.Fakat Sebastian'ın sayesinde Lily de kurtuldu , plan da amacına ulaştı; Mobius da kökten gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Şu
    domuz maskeli alev silahı kullanan
    tipleri hızlıca öldürmenin bir yolu var mı?

onları öldürmek zorunda değilsin trophy amacın yoksa. ayrıca tanklarını patlatmak daha sıkıntı onu kullanamayacakları için direkt olarak yakın darbe için sana koşucaklar.
  • Birinci resim spoiler değildir umarım...

• Oyun kac chapter?
  • ilk oyun 23 tl ye düşmüş. ilk çıktığındaki gibi grafikslel hataları giderildiyse updatele falan almayı düşünüyoum
  • Korku oyunlariyla pek aram yok sizce yine de bi sans vermeli miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMIM

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hikaye aşmış bitti oyun yalnız anlayamadım biyer var

Bütün mobius'un kafalarında çip var.O orada kalarak onların hepsini içten çökertti.STEM'i kontrol etmek demek Mobius'u kontrol etmek demek.O sonda hepsinin birden ölmelerinin sebebi buydu.Myra öldürdü hepsini.Zaten hikayede de bir plandan bahsediliyodu bütün plan buydu.Esmeralda,Theodore,Myra,Kidman bu dördü yaptı planı fakat anlayacağın üzere Theodore yan çizdi.Fakat Sebastian'ın sayesinde Lily de kurtuldu , plan da amacına ulaştı; Mobius da kökten gitti.

Evet 16da konusuyorlar dinliyorsun zaten kidman myraya başardın diyordu şimdi tam oturdu teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Oyun kac chapter?

17 ama 16 desen de olur. 17'de pek birşey oynamıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Birinci resim spoiler değildir umarım...

tabi ki değil. niye spoiler olsun ki? o resimden nasıl bir çıkarımda bulundun? iki tane istatistik yazıyo, arka planda da resim var hikayenin gidişatıyla alakalı olmayan. Bu oyundan haberi bile olmayan birine trailerı izlet , kahramanın kızı kurtaracağını bilir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 24 Ekim 2017; 18:51:44 >
  • Uncharted 4 gibi sürükleyici bölümleri merk etmeme neden olcak bir oyun arıyorum.Bu o oyunmudur ?

• Rahatla diye resmi kaldırdım. Zaten resmin koca konuda bir tek konu sahibini rahatsız etmesine şaşırmadım.

@emretor23
  • Tartışma ortami yaratma peşinde değilim hocam,şikayet etmiştim zaten,tek eden de ben değilim büyük ihtimalle

• Sıkıntı yok hocam Türkiye'de yaşıyoruz alışığım pürüzlere.Bana hiçbir şey demeden sildirebilirdin resmi.Kardeşim haberin olsun koyduğun resim silindi, bize göre bu bir spoiler derdin tertemiz. @emretor23
  • Yavaş yavaş gidiyorum hiç acele etmeden bitiricem diye :) tadını çıkararak gitmek lazım bulmuşuz böyle oyunu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

ilk oyun 23 tl ye düşmüş. ilk çıktığındaki gibi grafikslel hataları giderildiyse updatele falan almayı düşünüyoum

Giderildi diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chapter 4 e kadar hızlı bir şekilde geldim ama chapter 4 te fazla oyalandım,takıldım.Safehouseye gitmek gerekiyor, oraya ulaştığımda kapalı bir kapı var ve o kapıyı açmak için bir şeyler bulmak gerekiyor.Nereye gideceğimi,ne yapmam gerektiğini anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Ekim 2017; 10:32:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Chapter 4 e kadar hızlı bir şekilde geldim ama chapter 4 te fazla oyalandım,takıldım.Safehouseye gitmek gerekiyor, oraya ulaştığımda kapalı bir kapı var ve o kapıyı açmak için bir şeyler bulmak gerekiyor.Nereye gideceğimi,ne yapmam gerektiğini anlamadım.

kapının yanında panel gibi birşey var parlıyo.Oraya elektrikli ok atıcaksın açılıcak kapı.Garaj kapısı gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.