Şimdi Ara

The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
8.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de oyunu yeni bitirdim, open world kısımları yerine ilk oyundaki gibi linear bölümleri tercih ederdim ama oyun olmuş, özellikle sonları çok iyiydi. İlk oyunun bosslarının daha iyi olduğunu düşünüyordum, son boss biraz toparladı o konuda, ama genede bir Laura, bir Keeper kadar geren bir boss beklerdim açıkçası. Umarım devamı ya dlc olarak yada 3. oyun olarak gelir, şu devirde düzgün survival oyun kalmadı, özellikle third person hiç yok zaten. O yüzden serinin devam etmesini veya bir spin-off ile devam etmelerini isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem3463

    Ben de oyunu yeni bitirdim, open world kısımları yerine ilk oyundaki gibi linear bölümleri tercih ederdim ama oyun olmuş, özellikle sonları çok iyiydi. İlk oyunun bosslarının daha iyi olduğunu düşünüyordum, son boss biraz toparladı o konuda, ama genede bir Laura, bir Keeper kadar geren bir boss beklerdim açıkçası. Umarım devamı ya dlc olarak yada 3. oyun olarak gelir, şu devirde düzgün survival oyun kalmadı, özellikle third person hiç yok zaten. O yüzden serinin devam etmesini veya bir spin-off ile devam etmelerini isterim.

    Oyun kac chapter dan olusuyor hocam
    Chapter 6 dayim
    Heryeri didik didik ederek gidiyorumda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyun satış olarak patlamış,open world yerine keşke linear yapı devam etseydi,ya da daha kasvetli bölümler hazırlanabilirdi.17 chapter ama 7 saatte bitirdim.sonlara doğru toparladı ama yeterli değil.kötü bir oyun değil ancak çok daha iyi de olabilirdi.zaten shinji mikami yönetmenlik koltuğunda oturmuyor bu sefer,joe johanas ismi oyunun başında.ilk oyunun dlclerinde görev almıştı yanlış hatırlamıyorsam.ama umarım devam oyunu gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asabopp

    oyun satış olarak patlamış,open world yerine keşke linear yapı devam etseydi,ya da daha kasvetli bölümler hazırlanabilirdi.17 chapter ama 7 saatte bitirdim.sonlara doğru toparladı ama yeterli değil.kötü bir oyun değil ancak çok daha iyi de olabilirdi.zaten shinji mikami yönetmenlik koltuğunda oturmuyor bu sefer,joe johanas ismi oyunun başında.ilk oyunun dlclerinde görev almıştı yanlış hatırlamıyorsam.ama umarım devam oyunu gelir.

    İlk oyun Silent Hill gibi çizgisel, oynanış olarak da zor bir oyundu. Demek ki oyunu yaşı küçük kitleye uyarlayarak kolaylaştırıp Open World’e kaydırdılar. Eğer öyleyse bu durum pek hoşuma gitmedi. İlk oyun zor, korkunç ve çizgisel olduğu için beğenilmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ekim 2017; 18:56:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Evil Within 2 toplamda 17 Chapter'dan oluşuyor. Fakat her bir bölüm aynı uzunlukta değildir diye düşünüyorum. Ayrıca ilk oyundan daha kısa sürdüğünü okudum. Youtube üzerinden yanlışlıkla da olsa gördüğüm bilgiler bunlar, bende henüz yeni başladım. Yarı açık dünyası, söylediğiniz üzere her yeri araştırma isteği uyandırıyor.
  • Arkadaş tamam yarı açık dünya yapmışşın çokta güzel olmuş silent hill last of us havası gelmiş oyuna eyvallah. iyi iyide oyundaki boss ları niye kaldırıyorsun yani ilk oyundaki efsane bosslar nerede bu oyun nerede? Son boss dışında oyunda boss yok neredeyse olacak iş değil gerçekten. Bir yerden vermişler bir yerden almışlar açık dünyayı tasarlarken boss tasarlayacak vakit kalmamış heralde..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buarada low-ultra arasında nerdeyse hiç fark yok komik gerçekten dandik id motoru ile bukadar işte birde yalandan stem engine diyor reziller

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Evil Within 2 Den Fallouta Selam
    Resmi Kendim Aldım...
    The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]
  • İki oyunuda oynayan arkadaşlar lütfen cevap versin. Oyunların birbiriyle bağı varmi. Direk bu oyundan başlarsam bişey kaçirirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://steamcommunity.com/id/CheKratosdrake/recommended/601430/

    Oyunu bitirdikten sonra Steam'de hakkında bir şeyler yazdım,almak isteyenlere yardımcı olur umarım.


    @exseri

    Oyunlar birbiri ile bağlantılı bu yüzden ilk oyunu ve ek paketlerini oynarak başlamanız sizin için çok daha iyi olacaktır.
  • Voidu yine harika bir çekiliş daha düzenliyor. Evil Within 2 ve South Park: The Fractured şansını denemek isteyenler. https://wn.nr/qPRtfK
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Oyunda zaten birçok bethesda oyununa gönderme var doom, fallout, eso, evil within, prey, wolfenstein aynı şekilde bunlarda oyun içi biryerlerde bulunuyor
  • Oyu enfes olmuş.19 saat oynama siresi ile bitirdim...
    Film gibi oyun olmiş gorseller.ve sesler.harika idi...
    17 chapterdan oluşuyor.
    Oyun resident evil + silent hill + last of us karişimi olmuş.
    Tam bir arşivlik oyun diyebilirim.
    Benim puanim 9/10

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süredir sizi göremiyordum.Gözlerimiz arar oldu geri dönüş yaptınız galiba
  • The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]


    Oyunu Survıval zorlukta yukarıdaki sürede(ana oyun+craft+weapon upgrade ve oyun içi keşif için harcadığım süre bu süreye dahil) bitirdim ve son dönemde oynadığım en iyi oyunlardan birisi olduğunu söyleyebilirim.Uzun süredir kendine bağlayan ve hep bir sonraki bölümü merak ettiren bir yapım oynamamıştım.Yakın zamanda Resident Evil 7 :Bıohazard oynarken bu kadar etkilenmiştim The Evil Within 2 oynarkende sunum ve atmosferi çok beğendiğimden dolayı aynı Re7 de olduğu gibi uzun soluklu oynadığım oyunların arasına katılmış oldu.

    Oyunu bitirdiğinizde ;


    New Game+ modu ve Classic Mode altında yeni bir zorluk seviyesi ekleniyor ayrıca normalde çoğu oyunda dlc olarak gelen outfıtler bu oyunda ana oyunu bitirdiğinizde kullanılabilir hale geliyor.İlk oyunda olan letterbox denilen siyah barlar bu oyunda yoktu fakat ana oyunu bitirince isteğe bağlı olarak buda seçenekler arasına ekleniyor.


    Oyun sırasında birkaç ekran görüntüsü almıştım.Bazılarını buraya ekleyeceğim fakat ondan önce uygun fiyatta bulunduğu takdirde türü sevenlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim.Atmosfer,sesler,sunum ve bana göre grafikler bu tür bir oyun için gayet iyiydi.Optimizasyon adınada herhangi bir sorun yaşamadan 4K Ultra ayarlarda oyunu bitirdim.Herkese iyi oyunlar :)

    The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]




  • Oyunu bitirdim ve genel itibariyle hoşuma gitti..Yer yer The Last of Us ve Resident Evil havası aldım..Lily,Myra,Kidman,Esmeralda,Hoffman karakterlerini beğendim..Ayrıca Stefano Valentini karakteride gayet yaratıcı bir karakterdi.. Özellikle MYRA yı kim modellediyse eline sağlık (beyaz halinden bahsediyorum insan olmayan halinden..) çok güzel yapmışlar..Yeni oyunu çıkarsa kaçırmam oynarım artık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gpu kullanım sorunu düzelmedi değilmi oyun çok takılıyor böylede oynanmazki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    gpu kullanım sorunu düzelmedi değilmi oyun çok takılıyor böylede oynanmazki

    Aynen bende bu sekilde bitirdim oyunu.hala patch gelmedi sanirim nvidia yada oyun cephesinden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ewarrr


    quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    gpu kullanım sorunu düzelmedi değilmi oyun çok takılıyor böylede oynanmazki

    Aynen bende bu sekilde bitirdim oyunu.hala patch gelmedi sanirim nvidia yada oyun cephesinden.

    Yazık vallahi okadar uğraşıp oyun yapiyolar ama optimize çöp, fps 80 üzerine bile çıkamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.