Şimdi Ara

The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
8.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ewarrr


    quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    gpu kullanım sorunu düzelmedi değilmi oyun çok takılıyor böylede oynanmazki

    Aynen bende bu sekilde bitirdim oyunu.hala patch gelmedi sanirim nvidia yada oyun cephesinden.

    Yazık vallahi okadar uğraşıp oyun yapiyolar ama optimize çöp, fps 80 üzerine bile çıkamıyor

    muhtemelen adamlar bi çırpıda oyunları denemeden sürüyorlar piyasaya.




  • Bende az önce bitirdim oyunu.

    Optimizasyonla ilgili fikrimi belirtmiştim. Bunu bir kenara bırakırsak senaryo gayet iyiydi.

    Bu sene çıkan oyunlar arasında en iyi senaryoya sahip olan oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Keşke PC için biraz daha özen gösterilseymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Bende az önce bitirdim oyunu.

    Optimizasyonla ilgili fikrimi belirtmiştim. Bunu bir kenara bırakırsak senaryo gayet iyiydi.

    Bu sene çıkan oyunlar arasında en iyi senaryoya sahip olan oyunlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Keşke PC için biraz daha özen gösterilseymiş.



    Optimizasyonun kötü olduğuna katılıyorum ama yine iyi ilk oyuna göre,ilk oyun felaketti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedymaster

    Voidu yine harika bir çekiliş daha düzenliyor. Evil Within 2 ve South Park: The Fractured şansını denemek isteyenler. https://wn.nr/qPRtfK

    Çekiliş bana çıktı. İkisi arasından zorda olsa seçim yapıp Shadow of War almıştım. Voidu'ya teşekkür ediyorum. Mail atmışlar bu maili cevaplamanız lazım diye
  • The Evil Within 2 yi oynayanlar oyunun bir bölümünü fps bakış açısından oynandığını hatırlayacaktır.Fps kamera açısının oyunun bütününde kullanabilmesini sağlayan ufak komutlar var ve uyguladığınızda herhangi bir hataya yada performans kaybına neden olmadan yani oynanışı olumsuz yönde etkilemeden fps kamerasında oynayabiliyorsunuz.

    İlk olarak oyunun kısayolunu masaüstüne ekleyin ve daha sonra bu kısayola sağ tıklayarak oyun hedef satırının sonuna "+com_allowconsole 1" komutunu ekleyerek oyun içi konsolu aktif hale getirin.Oyunu bu kısayol ile çalıştırın ve oyuna girdikten sonra klavyeden "Insert" tuşuna basarak konsolu açın ve buraya "pl_FPS 1" komutunu girdiğinizde oyunu fps açısından oynamaya başlıyorsunuz.Oyundan çıktıktan sonra tekrar eski haline dönüyor bu nedenle oyuna her girdiğinizde "Insert" tuşuna basıp komutu bir kere girmeniz gerekiyor ve oyundan çıkana kadar bu açıdan oynayabiliyorsunuz.Ara sahnelere bir etkisi olmuyor onun dışındaki tüm oyunda fps bakış açısından oynayabiliyorsunuz.

    Fps kamerasının Evil Within 2 de nasıl göründüğünü merak edenler için birkaç ss aldım.Onları paylaşmak istiyorum.


    The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]The Evil Within 2 (2017) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 25 Ekim 2017; 2:52:43 >




  • Oyun bitti sonunda, gerçekten çok severek oynadım hatta girmediğim yer kalmadı diyebilirim oyunda.
    oynanış zevkli, aim biraz zor ama alışınca rahat ediyorsunuz. Resident Evil ve Last of Us karışımı hoşuma gitti.
    Boss savaşları ilk oyuna göre biraz sönük kalmış, yani oyunun sadece gezinip loot arama kısmı boss savaşlarından daha zor.
    Ne yazık ki birde optimizasyon kısmı var oyun ekran kartının %80 ninden fazlasını kullanmıyor ve fps düşüşleri yaşatıyor bazı kısımlarda, ayrıca kaplamaların geç gelmeside cabası belki update ile düzeltirler.
    Kısaca oyun çok güzel ve zevkli, puanlayacak olursam 10\8.5





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 25 Ekim 2017; 11:14:2 >




  • Öncelikle, semi-open world oldukça iyi kullanılmış. Keşfederek ve bütün yan görevleri yaparak bitirdim. Belirttiğiniz gibi Resident Evil ve Last of Us arası bir oyun desek çok da yanlış olmaz. Genel olarak kesinlikle ortalamanın üzerinde bir gerilim oyunu. Fakat asıl değinmek istediğim kısım herkesin çeşitli glitch ve optimize sorunlarından çokça bahsediyor olması, oyunun tek bir noktasında dahil her hangi bir hata veya optimizasyon sorunu ile karşılaşmadım. Oldukça şanslıyım sanırım. ^_^
  • Film gibi oyun olmuş. İlk oyunun üzerine katlanarak gitmiş. Sonraki oyunda az çok hikayenin ne üzerine olacağı belli bitti aslında. Oyunun hikayesini aralamak için ilk oyundaki dlc ler bu oyundan gelecektir kesinlikle. Aydınlatılması ve bağlanması gereken şeyler var.







    Şahsi puanım 9 bu oyuna. Evil within adı altında ne gelirse bekliyoruz. Shinji Mikami bu türün kralıdır, tekrar ispatlamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar.
    Beyler oyunun ilkini oynamadım ilk defa bunu oynuyorum. Zaten Bethesda oyunları bana göre kaliteli oluyor, Fallout 4 oyununu da beğeni ile oynamıştım. The Evil Within 2'nin hikayesi, görsel efektleri vs film tadında bir oyun olmuş lakin oyunda tek sıkıntım var oda cephane. Oyunu ''Survival'' zorluğunda oynuyorum 6. bölüme kadar geldim. Silahı 2. seviye yaptım karakterimiz Sebastian'ı da topladığım jeller ile gücünü vs biraz geliştirdim. Yalnız sıkıntım sürekli mermi yokluğu. Cephane ararken bulduğum mermiler 3-4 hadi 5-6 oluyor veya crafting ile 8-10 mermi yapıyorum bunuda en fazla 2 zombide tüketiyorum çok güçlüler. Sürekli mermisiz geziyorum. Bu yüzden öyle haritada her noktayı dilediğim gibi gezemiyorum teke tek öldürmek zorunda yada gizli gitmek zorundayım buda çok mümkün değil yaratıklar çok çabuk görüyor bizi. Bu cephane sıkıntısı gerçekten sıkıntı olmaya başladı yok mudur bir çözümü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 29 Ekim 2017; 13:39:27 >




  • Muazzam olmuş şahsen çok beğendim. 12. bölümdeyim 11 saatte gelebildim yan görevleri bile ana görev diye koysalar sırıtmazmış. Bölüm tasarımları, konunun işleyişi vs çok iyi. Survival zorlukta 19 defa öldüm ilk oyuna nazaran daha kolay yapmışlar ve boss sayısı az.
  • İlk oyundaki yoğun gerilim bu oyunda o kadar fazla yok galiba arkadaşlar ? İlk oyunu 9. bölümde bırakmış geri kalanını youtube'dan izleyerek bitirmiştim. Şu büyük malikaneye hapsolup 3 anahtar aradığımız kısımda artık tamam benden bu kadar diyip kalkmıştım

    Bunu da merak ettim bir fırsatını bulursam oynarım mutlaka
  • Motion Sickness yüzünden oyun videolarını bile izleyemiyorum. 30. Dakikadan sonra videoyu kapatıp yatağa uzanmam 45 dakika (en az) yatmam gerekiyor. Bu oyunda o ayar yok mu acaba? Aynı şey Prey'de de olmuştu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Sen de tam yerinde bırakmışsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün yan görevleri, keşfetmediğim yer kalmadan bitirdim 26 saat sürmüş Oyun yarı açık dünya gayet güzel olmuş zaten bu sistemi baya sevdiğim için bayılarak oynadım, keşke boss savaşları bari ilk oyundaki kıvamda olsaydı birde kesinlikle yaratık çeşitliliği azdı. Sanki açık dünya yaparken bunları es geçmişler gibi. Bazı silahların oyunu bitirdikten sonra çıkması okeyde tekrar oynama istediği biraz zor 26 saat zaman geçirince tabi bıkıyor insan.

    Oyunda gizlenerek öldürmek gerek böyle yapa son bölümler cepanelik gibiydim tabi lockers keyleride kovalamanız gerek. Korku ögesi baya azalmış. Keşke biraz daha boss savaşı olsaydı son boss haric hepsi tırt zaten yok gibi birşeydi.
  • Tamam oyun güzel olmuş.survival tarzında mapi keşfet oda tamam.Ama oyunda shotgun sniper gibi silahlar ortada yok map te çok da zor yerlerde aslında.silahları oyunda verseydi özelleştirmeleri bu şekilde koysaydılar ba ri.chapter 5 de boss çıkıyo adamda tabanca var yani.bunun dışında güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 5 Kasım 2017; 4:5:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 silah da var oyunda bulman gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun zorluğu düşürülünce bi daha yükseltilemiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yan görevi sonuna kadar sürdürürsen hem shotgunı hem sniperı alabilirsin. Yani ana görevlerde ilerlemeden önce o ilk yan görevi sonuna kadar yapacaksın. Ben şu an chapter 3teyim shotgunımda sniperımda var hatta shotgunı biraz upgrade ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dortcahar

    İlk yan görevi sonuna kadar sürdürürsen hem shotgunı hem sniperı alabilirsin. Yani ana görevlerde ilerlemeden önce o ilk yan görevi sonuna kadar yapacaksın. Ben şu an chapter 3teyim shotgunımda sniperımda var hatta shotgunı biraz upgrade ettim.

    Aynen hocam bende ö şekilde almıştım.Arkadaş yok diyince şaşırdım.
  • The Evil Within 2 | Update v1.03 - Patch Notes

    PC ONLY

    Life gauge is now fully visible in all resolutions when aiming Sniper Rifle

    Corrected tutorials for Predator and Ambush skills to show correct key if Action key has been reassigned

    Num Lock key can now be used to bind to an action

    Sebastian can now correctly use upgrade chair if Q key has been reassigned

    Fixed control issue that could prevent Sebastian from standing up from the slide projector if Q key had been reassigned

    Sadist battle now displays and uses player’s reassigned action key instead of default setting of E

    Reversed direction of movement through weapon options with mouse wheel to feel more intuitive

    Fix a crash that could occur when using Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz

    Fixed a crash that could occur when quitting the game while using an AMD Phenom II X4 945

    Fixed performance drop when using "Display Based" or "Display Based (Half)" VSync setting with a 144Hz monitor


    GENERAL

    Fixed issue where Sebastian could warp to a new location after pickup up certain items, or executing a melee attack

    Fixed issue that could cause Sebastian to fall through floor after executing a stomp attack at the entrance to an airduct

    Fixed issue where certain enemies become invulnerable after an Anima event ends

    Sebastian can now break free and fight back if attacked while solving an Oscilloscope puzzle

    Fixed issue where Sebastian could get locked behind gate in Theodore’s stronghold if attacked while opening it

    Fixed issue where the Guardian or Watcher could freeze in place after executing Instant Kill attacks

    The double-barreled shotgun can no longer be equipped in the gasmask sequence

    Brass Knuckles can now be used to execute Sneak Kills on staggered enemies who are facing you

    Can now use Ambush skill with Brass Knuckles equipped

    Corrected issue that could skip Autosave before Harbinger battle

    Corrected issue that could cause Sebastian’s health to deplete at start of Harbinger battle

    Increased duration of burning effect of EX Harpoon Bolts on Effigy enemy

    Fixed issue that could cause Sykes mission failure when fighting at the edge of the area

    If you get Slide 11 but don't view it on the projector in the same playthrough, you are now able to level up skills in New Game+

    Fixed some AI issues with Obscura, Stefano and Harbinger enemies

    All environmental objects work correctly in Harbinger boss fight

    Fixed issue that could cause Effigy enemy to remain stationary

    Fixed issue that could cause Sebastian to get stuck after opening a garage door in the residential area

    Fixed issue where player could become unable to move after Sneak Killing an enemy as an Anima event starts

    Fixed issue where Laura could disappear when player rotates valve in boss fight

    Corrected number of locker keys awarded in the shooting range Gallery Mode after lowering difficulty from Classic

    Fixed issue that could prevent events from progressing correctly after picking up "Woman's Journal"

    Multiple-choice conversations now continue correctly after using ESC key to pause/unpause during conversation

    Fixed UI to correctly indicate that medical items cannot be used when in cover

    Fixed UI issues that could leave UI elements on screen after completing interaction with item or device

    Fixed several sound and graphic issues related to cut scenes and communicator in certain languages

    Gamma setting is now always properly restored to what it was before launching the game

    Fixed crash that could occur when skipping the movie after the Stefano fight

    Fixed crash that could occur after the movie where Myra shows up in Sebastian's old house

    Various graphic/sound/text fixes and improvements



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 7 Kasım 2017; 16:52:53 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.