ya gençlik ben 10 lvlim elimdeki silahların damageleri 15-23 arası bişeyben ne zaman şöyle en azından 200-300 leri görcem yaw
49 lvlim daha ben görmedim öyle şeyler :D
smith 100 iken daedric bow yaptım sonra "legendary" hale getirdim archery 100 iken hasarı "226" oldu.
benim sorum şu,
acaba fortify smithing iksiri veya enchanti varken demircide silah yapsak acaba silahın hasar gücü fazla olur mu?
vay arkadaş 228 sayfa olmuş konu. oynamayana küfür gibi
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness
quote:
Orijinalden alıntı: Gluskap
quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssassin
quote:
Orijinalden alıntı: Blackankas
Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?
İndirdim ama Windows sürümüyle uyumlu değil diyor , uyumlu grafik donanımı bulunamamamış , çözümü bilen varmı?
Hangi sistemi kullanıyorsunuz? Doğru indirdiğinize emin misiniz? 32-64 bit vs.
Bende indirdim uyumlu sürümü indirdiğim halde pc ekran karardı.Güvenli kipten kaldırmak zorunda kaldım.Neden oldu bilmiyorum
Bir de option 2'den otomatik taramayı seçerek indirip deneyin.
Başka tür bir sorum daha var.Warrior oynamak istiyorum ancak tam olarak ne oynayacağıma karar veremedim.One Hundred-Sheld ,One Hundred-Magic , Two Hundred(greatsword vb) Aklında olan kılıç kalkan ama kalkan oyunda pek bir işe yaramıyor gibi.Dragon ateşinde işe yaramıyor,normallerde stn vurdun mu ölüyor belki az canın kaldığında temkinli saldırmanı sağlar. kılıç büyü fena gelmiyor ama karar veremedim büyüyü pek sevmem hangisinin ne avantajı vardır yoktur?
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Beyler Dark Brotherhood görevlerini tamamlayınca ne oluyor? Bir kaleye yerleşiyormuyuz veya elimize ne geçiyor tam olarak yazabilirmisiniz merak ettim
Şuna cevap verin beyler
Kaleye falan geçmiyoruz Sanctuary'yi değiştiriyoruz sadece.Eline güçlü bir şey olan Blade of Woe geçiyor.Bol para veren sınırsız aynı görevimiz var.Para için ideal.Torture Chamber sayesinde skiller kolayca artıyor ve 2 günde 1 Delvin Mallory'den yenileyebiliyoruz.Spectral Assassin'i yan fallower olarak kullanabiliyoruz.Yani Lydia varsa bile Assassin gitmiyor.Shadowmere adında ejderhaya kafa tutabilen neredeyse ölümsüz ve sürekli yenileyebildiğimiz at veriyorlar.Bunun gibi bir sürü şey ve Dark Brotherhood'un lideri yani Dark Brother oluyorsun.
Rica etsem sadece sen değilde çoğu kişi cevaplayabilir mi?Riverwood'un yakınında Ralof ile giderken gördüğümüz başında bir bekçi olan bir yer var maden,burda çok düşman ve ebony var mı?Eğer çok düşman yoksa ve Ebony gibi zırh açısından zengin bir yerse gireceğimde.Veya bu kriterlerde azcık fallower ile halledilebilecek düşmanlı Ebony'li bir maden biliyor musunuz?Ebony lazım itemlerinin hasarı büyük ve Assassinler için ideal silahlar.Zaten ilk Dragon'u keser kesmez Dark Brotherhood'a giriyorum.Evimi alıp böyle madenlere giripte Dark Brotherhood'a girmeyi planlıyorum.Bazıları tek hamlede ölmüyorda bounty ve sorun oluyor binlerce altın öde öde gerçi Dungeon biliyorum biraz orda bulunuyorda para kolay gidip temizlemeside var ondan.Lütfen cevaplayın.
Beyler para nasıl kasabilirim,level kolay nasıl atlarım,yüksek damageli itemleri nasıl bulabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Okuman yeterli hocam, öğreneceğin bir şey varsa okuyunca aktif olur zaten.Hepsini okumana bile gerek yok. İlk sayfayı açıp kapasan yeterli. (Gerçi çoğu çok güzel hazırlanmış, ingilizcen iyiyse okumanı tavsiye ederim) İntihar etmene gerek yok :) Bir görev için zorunlu gereken kitapsa atamazsın üzerinden ve çoğu kitaptan 2-3 kopya var ne azından.
Heheheh hocam navigasyon gibisin
Bir soru daha sormak istiyorum daha dogrusu bu oyunun isleyisi hakkinda birseyi tuccara sattigimizda o item harita icerisinde tuccar tuccar insan insan gezermi yoksa farkli birseymi olur? Dragon bone falan satmistim ilk dragon gorevinden sonra bakmistim tekrar tuccara yoktu hehueheh soguk su ictik ustune
Arkadaslar oncelıkle merhaba benım sormak istedigim bir kaç soru var.Birinci sorum ben 32 elimde 38 damage veren silahlar daha yuksek damage lı sılahlar goremedım daha nereden bulabılırım yuksek damage lı sılahlar hangı npc satar almak istiyorum yada hangı madenlerde falan var ebony yada deadric falan ?İkinci sorum ben savascıyım tek el kalkan.Yakın dovuste fena degilde uzaktan okcular ve buyuculer acayip canımı alıyor ozellıkle su buyuculer cok fena can yıyorlar teke gıttıgım oluyor.Benım ustumde full elven zırh var.Ayrıyetten ne takmak gereklı savunmayı arttırmak ıcın okculara ve buyuculere karsı?
Uzun zamandır Lydia'yı evde tutuyordum birşey olmasın diye, gel bi gezmeye çıkalım dedik öldü kız. Göreve götürsem ne yapıcaktı acaba? Gömemedikte de, bıraktım cesedi ortada.
Açı ayarı var mı arkadaşlar, ben RPG de arkadan görüntü sevmiyorum o nedenle bir sorayım dedim Bir merak başladı videolar hoşmuş
quote:
Orijinalden alıntı: guitarist999
Arkadaşlar,daha önce hiç rpg oynamadım,bu oyun çok övülüyor ama bazı ön yargılarım var ne dersiniz oyundan zevk alır mıyım?
?
quote:
quote:
Arkadaşlar,daha önce hiç rpg oynamadım,bu oyun çok övülüyor ama bazı ön yargılarım var ne dersiniz oyundan zevk alır mıyım?
?
İngilizcen var mı?
Varsa hiç durma?
Devamlı aksiyon istiyorsan bu oyun sana göre değil,Diyalog okumayı,dinlemeyi seviyorsan,Zayıf olarak başlayıp Fusrodah'tan Fusrodah'lara koşmak istiyorsan tam senlik bir oyun.
Sorun varsa cevaplayayım.
beyler en son çıkan update/patchin ismi nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: LIvERBiRD
Uzun zamandır Lydia'yı evde tutuyordum birşey olmasın diye, gel bi gezmeye çıkalım dedik öldü kız. Göreve götürsem ne yapıcaktı acaba? Gömemedikte de, bıraktım cesedi ortada.
çok üzüldüm insan bir mezar felan kazardı.
quote:
eve kadar taşısaydın çeke çeke .
quote:
Neden öldü?
benım oyun bozuldu nedense.. son update yaptım ama calısmamak ıcın dırenıyor oyun.
quote:
benimki daha basta olmustu zuzuzu ben olmuyor saniyordum sonra fark ettim bizimki bayadir arkamda degilmis zuzuzu nerde oldude bilmiyorum. acaba canlandirma varmi tekrardan?
quote:
Orijinalden alıntı: soar.kerrigan
Heheheh hocam navigasyon gibisin
Bir soru daha sormak istiyorum daha dogrusu bu oyunun isleyisi hakkinda birseyi tuccara sattigimizda o item harita icerisinde tuccar tuccar insan insan gezermi yoksa farkli birseymi olur? Dragon bone falan satmistim ilk dragon gorevinden sonra bakmistim tekrar tuccara yoktu hehueheh soguk su ictik ustune
Tüccarlar 2 günde bir yeniliyorlar sattıkları malzemeleri, nadir bulunan eşyalar dışındaki sattığın şeyler kaybolur. Dragon bonelar için üzülmene gerek yok, yer gök ejderha zaten yeteri kadar bulursun.