Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (680. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?

•Game-changing performance boost of up to 45% in The Elder Scrolls V: Skyrim, "the fastest selling title in Steam's history"
    hemen indiriyorum

%45 mi bilmem ama bende bayağı işe yaradı.

Ben yükledim laptopta fakat görüntü tamamen gitti.Siyah ekran kaldı.Eski drivera dönmek zorunda kaldım sorun nedir bilginiz var mı?

w7 64bit 2.1ghz işlemci gt240 ekran kartı

• Arkadaşlar ben okçuyum şuan 50 archery.Geliştirmek istiyorum traninglere gidiyorum 3 tane var saten galiba.Biri riverhooddaki adam gittim hiç geliştirmek gibi seçenek yok.Whiterundaki kurtadamların olduğu şu yere gittim aela da yine geliştirmek gibi bir seçenek yok.En son niriun kaldı ancak thieves guild nerdedir bilmiyorum bir tek şu yeraltı gibi bir yer var brynfol gibi isimli birinin olduğu yer.Niye hiçbir geliştrime çıkmıyor? İllaha oldukları gruba katılmak mı lasım yani niruin için thievese aela için o gruba?

Bir de şu ebony meselesi.Ebonylerin çıktığı madene gittim çıkarttım hepsini deadric legandry armor ve legandry deadric bow yaptım ancak 3 5 bir şeyler daha yapmak istiyorum daha başka maden veya satan var mı ebony?(20lvlim)
  • Beyler yardım edebilir misiniz?

Oyunu notebookta oynuyordum ses problemine çözüm bulmuştum ancak masaüstünde bu problemi nasıl çözdüğümü hatırlayamadım. Sorunum şu: karakterlerle konuşurken ses çok derinden geliyor, normalde kuş,börtü böcek sesleri çok iyi şekilde geliyor, büyü sesleri de dipten ve uğultulu duyuluyor. Güncellemeleri yaptım aam sorunu çözemedim. Bu sorunu ortadan nasıl kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

beyler bu görevle ilgili bir sorum olucaktı :Forsworn Conspiracy bu görevin son maddesinde return Eltrys geri dönmeni istiyor dönüyorum sonra stormcloak askerleri var orda onlarla konuştuktan sonra svaaşıyoruz bn sorum bu adamlarla savaşmamız gerkiyor mu ? daha sonra şehirdeki bütün askerler saldırmaya başlıyor bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Orada komploya uğruyorsun zaten.

Eltyrs in evine gidince onu ölmüş buluyorsun, guard lara da teslim olunca görev tamamlanıyor.
    Dönen entrikaları açığa çıkardığın için seni ölesin diye madenlere çalışmaya gönderiyorlar.
    Yeni bir görev serisi açılıyor.
    Yani "Forsworn Conspiracy" yi tamamlamak için guard lara teslim olman lazım.

nasıl teslim olucam peki ???

• quote:

Orijinalden alıntı: khajitblader

quote:

Orijinalden alıntı: enesemre1996

beyler ben skyrime yeni başladım şu party bölümünde hani içeriye sızıyoruz ya orda kıyafetlerini almak için sandık var ben bakıyorum sandık boş o yüzden o bölümü geçemiyorum normalde kıyafetlerim var yani ama sandıkta gözükmüyor internette baktığım adamlarda çıkıyo ne yapmalıyım

Malborn'e şehirde kullanıcağın itemleri vermen lazım.Banada öyle olmuştu.Senden itemlerini isteyince çoğu kişi ekranı kapatıyor.İtemlerini ver kalan itemlerse Delphin'in gizli odasındaki sandığında.Bir kaç arkadaş benim bu yazım üzerine kurtulmuştu.Bug falan yok ortada.

deniyim kardeş inşallah olur ama dediğin mantıklı geldi youtube videolarının altında glitch yazıyoduda ondan dedim ama olur gibi geldi bana tavsiyen için sol

• satılık evler hangi şehirlerde? itemler fazlalık yapmaya başladı güvenli bir yerde depolamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 21 Şubat 2012; 19:27:44 >
  • merhaba arkadaşlar
    fist lessons görevinde 4 elementi kullammam gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
    ın my time ad meet / lead saadia to the whiterun stables görevini yapamıyorum saadia nın yerinde başka adam duruyor
    the blessings of nature / retrieve eldergloom sap görevinde ağaca birşey yapmam gerekiyor ama yapamadım baltayla filan dal kesmeye çalıştım ama olmadı
    elder krowlendge / learn the locasion of the elder scroll görevinde adamla konuştum bir görevyaptım ama sonra ilerleyemedim
    the forsworm carspiroct / find out who n is ve find eviderce about weylin görevlerini de yapamadım

gerekirse fotoraf da ekleyebilirim

iyi oyunlar
  • Beyler lütfen yardım Learn the Word Of From Wulfgar görevini bir türlü geçemiyorum adam dua ediyo ediyo ediyo...nasıl geçicem bi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?

•Game-changing performance boost of up to 45% in The Elder Scrolls V: Skyrim, "the fastest selling title in Steam's history"
    hemen indiriyorum

%45 mi bilmem ama bende bayağı işe yaradı.

Dosyayı paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

yeniden oyuna başladım nord oldum eskiden silahlara enc basardım şimdi liste hep boş gözüküyor resimdeki gibi nasıl düzeltebilirm eksik bişeymi var yapmadığım ??

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

buyulu itemleri disenchant yapiyorsun ihtiyaca gore fakat yaptigin itemler parcalaniyor ve kullanamiyorsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

benim aklıma takılan bişey var. şimdi benim karakterim okçu. bu yüzden hep light armor giyiyorum. şu an üstümde elven set var.

bir okçu olarak heavy armor giymemin bi dezavantajı olur mu? yoksa light devam mı?

08:25'de dedigi gibi light armor

Kardeş şimdi bende okçuyum ama full deadric dizdim.Bildiğin yakın dövüş okçu oynuyorum.Videodanda pek bir şey anlamadım habire birşeylere veriyor basıyor giyiyor çıkarıyor.
    1.Şimdi bu üstümü full bozup elven mi dizeyim?
    2.Peki yay olarak farkediyor mu çünkü deadric epey sağlam galiba.
    3.Şu 567 olayını anlamadım 567i geçince farketmiyor mu?
    4.Bir de enchating yapınca itemin gücü 10 20 dmg düşüyor bunu nasıl engelleriz?

• Buda bizim azrail kılıklı :)

• Beyler Dark Brotherhood görevlerini tamamlayınca ne oluyor? Bir kaleye yerleşiyormuyuz veya elimize ne geçiyor tam olarak yazabilirmisiniz merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

benim aklıma takılan bişey var. şimdi benim karakterim okçu. bu yüzden hep light armor giyiyorum. şu an üstümde elven set var.

bir okçu olarak heavy armor giymemin bi dezavantajı olur mu? yoksa light devam mı?

08:25'de dedigi gibi light armor

Kardeş şimdi bende okçuyum ama full deadric dizdim.Bildiğin yakın dövüş okçu oynuyorum.Videodanda pek bir şey anlamadım habire birşeylere veriyor basıyor giyiyor çıkarıyor.
    1.Şimdi bu üstümü full bozup elven mi dizeyim?
    2.Peki yay olarak farkediyor mu çünkü deadric epey sağlam galiba.
    3.Şu 567 olayını anlamadım 567i geçince farketmiyor mu?
    4.Bir de enchating yapınca itemin gücü 10 20 dmg düşüyor bunu nasıl engelleriz?

1.hayır gerek yok ama hafif zırh'da ağır zırh birbirinin aynısı oluyor demeye çalışıyor.sadece görünüşleri farklı..Videoda perklere de bakıyor.
    2.yay olarak demeyelimde tüm silahlarda en iyisi deadricdir.
    3.Evet 567'i geçsende birşey olmuyor.567'den sonrasının hiçbir katkısı yok
    4.Ok kullanıyorsan 'forfity archery' gibi şeyler kullan ya da bir fotograf at bakalım..

Sadece 567'e ulaş perklerle ya da diğer şekil yeter..

• hasta oldum videodaki shoutlara

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=M2DshotexMU&feature=player_embedded#!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Beyler yardım edebilir misiniz?

Oyunu notebookta oynuyordum ses problemine çözüm bulmuştum ancak masaüstünde bu problemi nasıl çözdüğümü hatırlayamadım. Sorunum şu: karakterlerle konuşurken ses çok derinden geliyor, normalde kuş,börtü böcek sesleri çok iyi şekilde geliyor, büyü sesleri de dipten ve uğultulu duyuluyor. Güncellemeleri yaptım aam sorunu çözemedim. Bu sorunu ortadan nasıl kaldırabilirim?

ses ayarını cd kalitesi 16bit yapınca düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Beyler yardım edebilir misiniz?

ses ayarını cd kalitesi 16bit yapınca düzelebilir

Yaptım ama düzelmedi :( notebookda yok şu an dosyayı alırdım ondan, işin enteresanı birşeyler kurduk ama hatırlamıyorum bayağı geçti aradan

• beyler bişey sorucam , ana bölümleri hepsini yapsak , sonra yan görevlere odaklansak bişey kaybetmiş olurmuyuz ? birde bu kitaplar bir işimize yarıyormu yoksa sadece bilgi amacıylamı konulmuş ?
  • Kitaplarin bazilari ise yariyor ama bende bilmiyorum hepsi ise yariyormu bazi serilerin hepsini okudunmu haritada bazi yerler reveal oluyor falan ama hepsi hakketten ise yariyormu bunun gibi?

Bide conjuration ile bound edilen silahlarla vurdugumuzda puan one-handed olarakmi calisiyor yoksa conjuration olarakmi?
  • Oo bu konuya ne olmuş böyle?! 228 sayfa olmuş yahu.
    Böyle bir başyapıt için az bile gerçi de.

Son update'i yapmayan kalmasın diyecektim: Whiterun'da Dragonsreach'ın oradan bir kayıt almıştım, Whiterun ayaklarının altında, tam o noktada patch'den önce 28 fps'ydi. Şimdi ise 40'ları geçiyor.
    Kasabalardaki kasma sorunları düzelmiş. Hem de bayağı bir akıcı hale gelmiş. Ve asıl şaşırdığım nokta oyunun kullandığı motor eski olduğundan en fazla 2 çekirdek kullanıyordu ama patch'den sonra 3. çekirdeğin de aktif olduğunu gördüm.

Bethesda'yı bir kez daha alkışlıyorum. Helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.