Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (684. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lahtanan

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Redguard'lı bayan Saadia ile ilgili içimde kaldı. ( yer Whiterun )

Alik'r Warriors lar bu kadını görürsen bize bildir felan demişti. Neyse bu kadını yakaladım bir barda silahını bana çekti dedim bu kadına güven sen. Ardında zindanda yatan bir tutukluya yöneldim o elemanı 100 gol karşılığında öttürdüm.Ama askerler serbest bırakmadılar elemanı iy güldüm.Liderlerinin yerini öğrendim ve oraya gittim elemanla konuştum. Neden aradığını sordum bu kadını neyse anlattı. Onların tarafında gibi hissettirdim kendimi. Sonra dayanamayıp adamı ve elamanlarını katlettim.
    Bu eleman kadını onları götürmemi söylemişti, Aslında içimde vardı o kadının hunharca öldürülmesini izlemek ama yapmadım.
    Alik's askerlerinin tarafını seçen biri bu kadını tuzağa düşürdüklerinde ne olduğunu anlatabilirmi.

bişey olmuyor dostum

kadını tutup götürüyorlar

ibret olsun
    diye çok kötü şeyler yapıcaklar diye bu kadar merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Lydia npcler tarafından öldürülemezki.Haydutlara dalıyorum diye sen arada vurmuş olmayasın?Kim vurduya getirme burda

Çok güzel öldürüyorlar Lydia'yı, fireball atan bir Dragon Priest 10 saniyede yer hatunu. Ya da pes ettiği zaman üzerine gelne bir ok da öldürü.
    Housecarlların hepsi çok güzel ölürler :)
  • Lydia'yı sarayda bıraktım yiyip içiyor x) arasıra pofpoflaması için konuşuyorum.
  • Lydia'sı ölenler ya da diğer takip edenleriniz çok güçsüzse aşağıdaki videoya da çözümü anlatıyor.Ayrıca önerim videodaki arkadaşın tüm videolarına bakın çok yararlıdır.

Yaptığı şey wabajack'i kullanıp seviyelerini sizinkine getiriyor ve daha güçlü oluyorlar..
  • arkadaşlar gamepad desteği varmı oyunda ? xbox 360 koluyla oynamak için ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Nvidia 295.73 skyrim %45 performans artışı var diyo deneyen var mı?

İndirdim ama Windows sürümüyle uyumlu değil diyor , uyumlu grafik donanımı bulunamamamış , çözümü bilen varmı?

Hangi sistemi kullanıyorsunuz? Doğru indirdiğinize emin misiniz? 32-64 bit vs.

Bende indirdim uyumlu sürümü indirdiğim halde pc ekran karardı.Güvenli kipten kaldırmak zorunda kaldım.Neden oldu bilmiyorum

Yeni sürücüyü yüklerken eski olanı kendisi kaldırıyor ancak bir de siz kaldırın eskiyi, güncel sürücüyü kurmadan. Temiz kurulum yapın yani. Belki bir çözüm olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Alik'r Warriors lar bu kadını görürsen bize bildir felan demişti. Neyse bu kadını yakaladım bir barda silahını bana çekti dedim bu kadına güven sen. Ardında zindanda yatan bir tutukluya yöneldim o elemanı 100 gol karşılığında öttürdüm.Ama askerler serbest bırakmadılar elemanı iy güldüm.Liderlerinin yerini öğrendim ve oraya gittim elemanla konuştum. Neden aradığını sordum bu kadını neyse anlattı. Onların tarafında gibi hissettirdim kendimi. Sonra dayanamayıp adamı ve elamanlarını katlettim.
    Bu eleman kadını onları götürmemi söylemişti, Aslında içimde vardı o kadının hunharca öldürülmesini izlemek ama yapmadım.
    Alik's askerlerinin tarafını seçen biri bu kadını tuzağa düşürdüklerinde ne olduğunu anlatabilirmi.

bişey olmuyor dostum

ibret olsun

valla ben de merak etmiştim aslında
    save edip ikisini de denemiştim
    baktım bişe olmuyor devam ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

arkadaşlar gamepad desteği varmı oyunda ? xbox 360 koluyla oynamak için ?

Evet..Options bölümüne gelirsen 'Xbox Controller' ve 'Vibration' seçenekleri bile var..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bişey olmuyor dostum

ibret olsun

valla ben de merak etmiştim aslında
    save edip ikisini de denemiştim
    baktım bişe olmuyor devam ettim

Karının asıl suçu sanırım bulunduğu şehri Süper high elf topluluğuna(Aldmeri Dominion) satıyor ki bildiğiniz vatan hainliğidir O yüzden ben hep ispiyonluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Lydia npcler tarafından öldürülemezki.Haydutlara dalıyorum diye sen arada vurmuş olmayasın?Kim vurduya getirme burda

Çok güzel öldürüyorlar Lydia'yı, fireball atan bir Dragon Priest 10 saniyede yer hatunu. Ya da pes ettiği zaman üzerine gelne bir ok da öldürü.
    Housecarlların hepsi çok güzel ölürler :)

Heheh uzman burada peki bunlari geri donduremiyoruzmu oldukten sonra benimkinide dragon oldurdu gibi.

Bide kac tane follower alabiliyoruz yanimiza en fazla?

• Yanına 1 tane takipçi alabilirsin en fazla. Bazı görevlerde 2-3 kişi katıldığı oluyor ama onlar görev için sadece.

Ölenleri konsol komutuyla geri getirebilirsin ama ben hiç yapmadım komut hakkında fikrim yok :)
    Bu sayfalarda bulabilirsin. Daha önce birileri paylaşmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yanına 1 tane takipçi alabilirsin en fazla. Bazı görevlerde 2-3 kişi katıldığı oluyor ama onlar görev için sadece.

Ölenleri konsol komutuyla geri getirebilirsin ama ben hiç yapmadım komut hakkında fikrim yok :)
    Bu sayfalarda bulabilirsin. Daha önce birileri paylaşmıştı.

Hmm bi ara bakarim googledan burdan degil

Birkac tane armor text modlamada sorun olmus onlara bakacam simdi conflic var sanirsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soar.kerrigan -- 23 Şubat 2012; 21:02:33 >
  • Arkadaşlar sorum arada kaynadı neyse biraz ekleme yaparak yeniden yazıyım.Sınıf seçiminde kararsız kaldım yani warrior mu mage mi?
    Oyuna başladığımdan beri neredeyse okçu oynadım ve sıktı artık.Yeni mecaralara yelken açmak istiyorum :) İlk sorum:
    -Mage oynamaya değer mi? Arkadaşın anlattıklarına göre çok değişik skiller varmış mesala nesnelere havaya uçurmak vb. Oyunda biraz oynadım pek sarmadı ama oynamak istiyorum.
    -Warrior oynamaya gelirse kılıç-kalkan,greatsword,kılıç-büyü arasında kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Arkadaşlar sorum arada kaynadı neyse biraz ekleme yaparak yeniden yazıyım.Sınıf seçiminde kararsız kaldım yani warrior mu mage mi?
    Oyuna başladığımdan beri neredeyse okçu oynadım ve sıktı artık.Yeni mecaralara yelken açmak istiyorum :) İlk sorum:
    -Mage oynamaya değer mi? Arkadaşın anlattıklarına göre çok değişik skiller varmış mesala nesnelere havaya uçurmak vb. Oyunda biraz oynadım pek sarmadı ama oynamak istiyorum.
    -Warrior oynamaya gelirse kılıç-kalkan,greatsword,kılıç-büyü arasında kararsızım.

Mage oynamaya kesinlikle değer.Çok fazla ve yeterince büyü var oyunda.Değer yani
    Warrior oynayacaksan kılıç kalkan git derim.Eğer hiç sevmezsen de 2 elde kılıçla gidersin ama kılış kalkan oynamak gerçekten zevkli.Bir kere oynadıktan sonra sıkılacağını zannetmiyorum.
    Benim kişisel fikrim olarak da oyuna yeni başladıysan warrior veya mage olarak başla.Ana hikayede biraz ilerledikten sonra oyuna alışırsın.Sonra thief bir karakter aç. Oyun en zevkli thief olarak oynanıyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Arkadaşlar sorum arada kaynadı neyse biraz ekleme yaparak yeniden yazıyım.Sınıf seçiminde kararsız kaldım yani warrior mu mage mi?

Mage oynamaya kesinlikle değer.Çok fazla ve yeterince büyü var oyunda.Değer yani
    Warrior oynayacaksan kılıç kalkan git derim.Eğer hiç sevmezsen de 2 elde kılıçla gidersin ama kılış kalkan oynamak gerçekten zevkli.Bir kere oynadıktan sonra sıkılacağını zannetmiyorum.
    Benim kişisel fikrim olarak da oyuna yeni başladıysan warrior veya mage olarak başla.Ana hikayede biraz ilerledikten sonra oyuna alışırsın.Sonra thief bir karakter aç. Oyun en zevkli thief olarak oynanıyor bence.

Teşekkürler yorumun için oyunda pek yeni sayılmam çoğu şeyi biliyorum aylardır oynuyorum :)
    Mage oynamayı düşünüyordum saten herhalde öyle yapcam.
    Ancak kılıç kalkanıda çok severim hatta diğerlerinden en çok sevdiğimdir.Bir 5 10 dk oynamıştım harakter(karına sokma,boğaz kesme vs) çok seri yapıyor gerçekten çok zevkli ancak mage denemek istiyorum.
    Yalnız mage olarak zırh ne giymeliyim şuan üstümde en başta kafesi açtığımızda bir mage vardı içinde ona benzer daha iyi bir kıyafet giyiyorum.
    Bir de whiterundaki büyücüden ne varsa aldım :) Çok fazla oldu fire tarzı seviyorum hangileri kullanmayı tercih edersin(ice spear güzel ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 23 Şubat 2012; 21:38:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

arkadaşlar gamepad desteği varmı oyunda ? xbox 360 koluyla oynamak için ?

Evet..Options bölümüne gelirsen 'Xbox Controller' ve 'Vibration' seçenekleri bile var..

saolasın kurdum oyunu varmış ama sildim şimdi yarım sat kadar oynayıp
    Kingdoms of Amalur: Reckoning oynadıktan sonra pek sarmadı bu ya.bu tarz varmı önere bileceğiniz başka oyun ?

• Beyler bende baya dragon bone filan birikti de

bunları nasıl satıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Beyler bende baya dragon bone filan birikti de

bunları nasıl satıcaz ?

satmana gerk yok pek para vercegini sanmiyorum. dragon armor yap sonra ench le onu baska bir ozellikle.
  • Wabbajack alımı:İnternetten Deadric Artifactsleri Wabbajack olarak aratın ve okuyun.
    Wabbajack,Ejderha ile savaşamıyacak kadar sıkıldığınızda eğlence olabilir.Wabb olarak bahsedicem ben şaşırmayın.Wabb'i onun üstüne doğrultun ve vurun!Zıpzıp zıplayan bir tavşana dönüştü!Devlerden sıkıldıysanız onları cüce kadar yapıp çok kolayca kesin.Cüce yapıtlarındaki dev robotlarsa onlar kadar küçük ve zararsız olsun.Dwarvenların küçük robotlarını hurda yığınına çevirin!Bunun level sınırı ise en az 10-15 leveldir.Yani ben size 18-19-20 civarlarında el atın derim.Gayet güzel bir silahtır.Şarzı uzundur ama Black Star Gem gibi birşey yanınızda kalsın.
  • beyler bu the fallen görevinde , dragon cagırıyorum ama gelmiyor nerde hata var acaba , kullandıgım shout call dragon , neden gelmiyor acaba ? başka bir yolumu vvar ?
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.