< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1498. sayfa)

-
-
Optimizasyon sıkıntıları var diye yorumlar okudum hocam ekran kartsız bir pc var dü skyrim çalıştırıyor ama se çalıştırır mı denemek lazım o zaman iade ederim en kötü yorum için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlarda auto save kapatılıyor olsa gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm seçenekleri kapattım, hallettim. Sağolun cevap için.
Bazen çok saçma yerlerde save yapıyordu o yüzden iptal etmek istedim.
Bir soru daha sorayım; frostfall isimli kamp modu yükledim ama bunun tuşu, seçeneği yok. Nasıl aktif oluyordu bu mod oyun içinde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 10 yıl sonra oynayayım dedim burnumdan geldi. Bir yere, bir mağaraya girdiğimde düşmanların çoğu 200 metreden geliyor. Dışarı çıkıyorum 100 metre öteden akrep yavas yavas geliyor. Oyundaki aggro mesafesinde bir bozukluk oldu 12 levelden sonra. 1-2 Grafik modu yükledim, türkçe yama o kadar. Çok modlamadan da anlamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Oyundan sogudum resmen... Hiç yaşayan oldu mu bu durumu? Düşmanlar 200 metreden geliyor oyun zevki kalmadı.
-
arkadaşlar bende yıllar sonra tekrar kurmak istedim skyrim se versiyonu kurdum biraz modlara bakıyorum beynim döndü, öncelikle bana fps de stutter ı kaldıracak genel tavsiye etiğiniz bir mod veya ayar var mı aradım 50 tane şey çıkıyor birde tps için dodge si güzel bir combat modu bakıyorum, yardımcı arkadaşlara şimdiden teşekküler
-
Tps için true directional movement bak anniversaryye henüz uyarlanmamıştı ama onu deyim ama specialde (1.5.97 olan sürüm) sorunsuzdu. Benzer şekilde SkySA combat modu vardı tps için. Ama bu da Anniversarye uyarlanmadı yine. Shutter için sse fps stabilizer ve efps vardı belki işine yarayabilir.
-
hocam cevaplar için tşk ediyorum aynen se yi kurdum ben modlama da yaptım baya, dediklerinize bakıyorum SkySA combat işlemiyor oyunda bir türlü mod organizer den sorunsuz kurdu halbuki
birde çözemediğim karakter tps mod a geçince block yaptığında yerinden kıpırdamıyor ne yaptıysam düzelmedi bu bilginiz var mı bu konuda
bir sürü combat modu denedim ama yuvarlanma dodge gibi şeyler yapmıyor karekter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Ocak 2022; 12:59:19 > -
yvarlanma dodge tk da vardı. Tk dodge diye arat çıkar, Modla oyunun sürümü uyumlu mu ona dikkat et.
-
Valla bişeyler yaptım az çok olmuştu ama şu nemesis midir nedir onunla animasyon kurayım dedim, oyun bozuldu karakterler elleri açık donuk kaldı off ya 20 tanede mod kurmuştum, siliyom ama düzelmiyor 😳
nemesis fnisle aynı mantık mo2 kullanıyorsan skse, launcher vs olan ekran varya oraya ekleyip ordan çalıştırman gerek. Sonra bir ekran gelecek ordan kullandığın animasyon modlarına da tik atmayı unutma nemesis tik atmamışsa. Vortex kullanıyorsan onda da aynı şekil ekleyip çalıştıracaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 11 Ocak 2022; 0:48:1 > -
eyvallah hocam yaptım sanırım bir şeyler 2 gündür anca istediğim düzeyde oynanır hale getirdim
şimdi en son büyü deniyordum, oyun başında kuzeyli seçmiştim ateş ve iyileştirme büyüsü gelmiş otamatik ve bunları yaparken hiç spell coast harcamıyor bir hata mı var acaba
-
birde bu enb neden oyundan atıp duruyor beni çözemedim sanki daikkati mi çeken kartı az bir süre %100 kullanınca oyundan atıyor varmı çözümünü bilen farklı enb ler denedim ama olmadı eski dll leride bulamıyor 0452 deneyin yazmışlar ama oda yok piyasada
-
Basılı tutarak yapıyorsun ve bar hiç azalmıyor doğru mu anladım.
------------
Enb için enb helper se modunu ve sse parallax shader fix kullanıyor musun, bir de weather moduyla enb uyumlu mu?
-
Hocam hava modları ile uyumlu kullandım, hava modu hiç kurmadan da denedim ama hepsinde attı, o 2.dediğiniz parralax ı kurmadım sanırım sadece parralax ağırlıklı texture modları ile deniyordum ondanmı acaba
Aynen o iki büyüyü kullanıyorum ama hiç magic barı görünmüyor ve tükenmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Ocak 2022; 23:45:30 >
Arkadaşlar TPS combat konusunda hatrı sayılır bir oynanışa kavuştum sonunda ama bu modları kurması ve ayarları zor gerçekten isteyen olursa detaylı yazarım, nemesis kullanmak gerekiyor ama çok hatalara ve uyumsuzluklara neden olduğu için olabildiğince az kullandım...
Smoth cam ( harika kamera açıları bir çok present ı da var)
True directional movement (Öncelikle hedefe kitlenmek için)
Tk dodge se (kaçınma ana modu)
Tk dodge re ( bunu nemesis le kurunca step dodge olayını açabiliyoruz yoksa yuvarlanarak dodge yapiyor ve kitlenme hareket modu ile tam uyumu sağlıyor )
Engarde (tps de savunma yaparken hareket etmeyi ve çok detaylı savunma özellikleri sağlıyor, bunun TDU uyumluk modunuda kurmak iyi olur)
Ultimate Combat ( özellikle kaçınmaları daha etkili hale getiriyor rakibin arkasına dolanabiliyosunuz bir anda)
Block animation ( Bu modla bloklar çok daha gerçekci blok vuruşları özellikle kılıçlarla daha etkili)
Bunlar için bir iki de animasyon modu var zaten indirceğiniz zaman belirtiyor nexus, burdaki birkaç modu nemesis programı ile check edip onaylamalısınız, onuda detaylı yazarım isteyen olursa
Ayrıca TK Dodge un da akrobatik animasyon modları var onlarda gayet estetik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ocak 2022; 11:2:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
24 saat beklemeyi denesene bi düzelecek mi?
-
Modlar güzel ve kullanışlı sanırım. Ben grafik modu olarak skse kullanıyorum ve haricinde 7-8 küçük oynanış ile ilgili modlar var. Arada oyundan atıyor o yüzden başka mod yüklemek istemiyorum.
Arkadaşlar; Bu arada aktif olarak 25 tane görev aldım, iki şehirde de görev almadım daha. Siz nasıl oynuyorsunuz? Çok mu dağınık oynuyorum sizce görev konusunda ? Gerçi RPG bu, kafaya göre takıl değil mi😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ilk başta verdiği 2 spell böyle bir özeliğimi var acaba magic barı azalttım mesela çağrı yaparak o arada alev atarsam dolmuyor bekliyor gibi birde bu özellikler ilk başta oluyor muydu karakterde ben hatırlayamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X