Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1497. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe Yama

Unofficial Patch

SkyUI

Race Menu

Achivements Mod Enabler

A Quality World Map

Noble Skyrim Full PAck

Blended Roads

Enhanced Texture Detail

Just Ice

Smim

Underground FOMOD

Glorios Doors

HD photorealistic

Skyrim 3D Trees

A Midiarn Born Book of Silence

Bijin NPCs

Calientes Beatiful Bodies

Frankly HD Modları

Immersıve Armors

Immersıve Weapons

KS Hairdos

Rustic Clothing

Bellyaches Animal and Creature Pack SSE

Enhanced Bloods Textures SE v3.8

Enhanced Light And FX

Realistic Water Two

Vivid Weathers - Definitive Edition

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

tamamdır haber edersiniz :)

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

1) Başka herhangi bir oyunda vs. böyle bir durum başına geldi mi?

2) Görüntü bozulduğunda print screen yapıp painte yapıştır ordaki görüntü de kırmızı mı bak

3) Renkler gittiğinde alt tab falan yap windowsta görüntü normal mi bak

4) Kasayı tvye falan bağla orda da görüntü bozuk mu bak

5) Grafik ayarlarını falan default yapıp hiç elleşmeden oyna bir fark yaşanıyor mu bak

6) 2 saat oynayış sonrası görüntü bozuldu demişsin, o anda spesifik bir şey yaptın mı oyunda? Mesela shout atınca veya belli bir skill kullanınca mı böyle kaldı ekran acaba?

7) Oyun içinde t'ye basıp zamanı ileri sar bir değişiklik oluyor mu bak

8) 2 saat oynadıktan sonra görüntü gittiğinde oyuna çık gir yapınca veya farklı bir kayıt noktasını yükleyince yapınca görüntü düzelmiş oluyor mu?

9) Ekran kartı driveri güncel mi kontrol et

10) Onboard ekran kartı varsa onunla oyna oyunu görüntü bozuluyor mu bak(Onboarddayken oyun kasabilir maksat görüntü yine kırmızı oluyor mu bunu anlamak)

11) Klasik Türk mantığı temiz bir format at

Belki alakası olmayan seçenekler olabilir aklıma geleni yazdım denemekten bri zarar gelmez

• Hocam
    Başka oyunda başıma gelmedi
    Sadece oyun içinde bu sorun var menüde masaüstünde sorun yok.
    Tvyw bağladım aynı sorun tv ekranında da oluyor
    İlk ejderhayı öldürdükten sonra kaleye geldim orada oldu
    Zamanı ileri sardım aynı sorun devam ediyor
    Ekran kartını güncelledim şimdi.

Oyunda yanlış bşy mi yaptım acaba diyorum ama yok öyle bir şeyde hatırlamıyorum. Kral ile muhabbet halindeyken oldu :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Yazmamış mıyım çoktandır foruma bakmıyordum. Reinstall demeniz veya sildiyseniz nexusdan indirdiğiniz dosyayı onu tekrar indirip kurmanız yeterli.

• Hocam çok ciddi zahmet edip yazmışsınız, hepsine tek tek bakacağım. Benim 12 gb rtx 3060 bazıları için yeterli olmayabilir.(şuan i7 10700(k olmayan)+ 64 gb ram + 12 gb 3060 kullanıyorum)

Rpg oyuncularının farkı burada işte. Community'ler hep kaliteli oluyor.

Çok teşekür ederim.

• _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

Skyui

Ussep

Cathedral Weather

Enb Helper SE (enb kullanacaksanız kurun yoksa esgeçin bunu)

Smim

Noble 2k Full

Amidian Book of Silence

Rustic Clothing

Superior Lore Friendly Hair

Cathedral HMB 2

Realistic Water Two

Üstüne bi rudy enb cathedral weather yapıştırın sisteminiz iyiyse gayet yeterli olur bunlar size. Fazla abartmaya gerek yok. Jaredin önerdiklerinin çoğu olmazsa olmaz denebilecek modlar değil ki benim önerdiklerim içinde de 3 5 tanesi olmazsa olmazdır gerisi zevktir. Misal noble, bijin gibi modlar tamamen zevk meselesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 10 Aralık 2021; 2:33:12 >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

Not ettim, eksik olmayın çok teşekkürler.

• _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    Benim 1650s bile enbli 100 modlu oynatıyorsa sizinki tokatlar geçer :))
    Adolün dediklerinden rudy enbli cathedral weathers vividden daha iyi ama sistemi yorabilir
    Ben de daha önce hiç kurmadım bugün deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta sistem iyiyse kur yazmıştım sonra arkadaşın sistemi görünce önerdim :) Senin için 45 üstü (45-60 arası) alırsın diye tahmin ediyorum dışarlarda. Rudy çok fps yerse viscerale bak o da bayağı güzeldir. Hiç fps yemeyen iienb var. Vivid içinse o kadar iyi değil be Cathedralciyim genelde ben ama bu seferlik değişiklik yapacam. NAT güncellenmiş onu deneyecem.

Sil baştan modluyorum Net Script Framework ve bağlantılı modlar gümlediği için oyuna giremiyordum :)

Vividde aynı vanilla gibi solgun hocam
    Ben böyle natural canlı renklere sahip hava modu ve enb bakıyorum
    Rudy enbye baktım 300 küsur MB olan paketi indirdim fomod lu birşeydi nasıl kurulacağını cozemedim
    Direkt klasoremi kopyalaniyor yoksa mod organizer ile mi kuruluyor bilemedim
    Kurulum talimatlarindanda pek birşey anlamadım

• Orda 2 tane var ufak mbli olanı normal enb gibi kuruyosun 300 mbli olan patch vs gibi düşün onu normal mod gibi kuruyosun. Detaya girersem;

Address Library for SKSE Plugins at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) normal mod gibi kur bunu.

SSE Engine Fixes (skse64 plugin) at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com)

part 1i oyununa göre seçersin part 2 direkt oyunun ana klasörüne.

sonra Cathedral Weathers and Seasons at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) sadece main olan

sonra bu Dynamic Volumetric Lighting and Sun Shadows at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) main

ardından bu Water for ENB at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) sadece main

Embers XD at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) 287 mb olan

en son bu Obsidian Mountain Fogs at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com)

ardından Rudy 300 mblik olanı normal mod gibi kur; son olarak da 3 mblik olanı enb kurar gibi kur.

Zahmetliymiş dersen Pi CHO enb var ona bak.

Teşekkür ederim main dedikleriniz ana klasöre mi kopyalanacak yoksa mod organizer 2 ile mi kurulacak

• Ana klasöre atacağın bi enb bi de şu part 2 yazan gerisi normal mod. Diğer modları nasıl kuruyosan bu ikisi hariç geri kalanları da aynı şekil kuracan.

Tamamdır hocam çok saolun

• The Wheeal of Time dizisini izlerken farkettimde, Skyrim evrenindeki ögeler The Wheel of Time romanından mı alınmış? Aşırı benzer ögeler var.

• The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

• https://www.youtube.com/watch?v=vmqqr1EeVQY&feature=youtu.be

• Merhaba,skyrimde otomatik save yapmasını istemiyorum. Bunun var mı bir yolu modlu modsuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skyrim konusunda fikir verebilecek var mı ?

Orijinal skyrim standart var zamanında (steam dolarla satış yaptığı zamanlar) düz versiyon almıştım büyük hata yaparak standart sürümü yıllar önce bitirdim dlc lerini almak istesem 72TL tutuyor special edition 80TL (burada büyük vefasızlık var skyrim canın sağolsın) hangisini alayım karar veremedim ortalama bir pc sahibiyim 2 sürümüde alan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.