Türkçe Yama Unofficial Patch SkyUI Race Menu Achivements Mod Enabler A Quality World Map Noble Skyrim Full PAck Blended Roads Enhanced Texture Detail Just Ice Smim Underground FOMOD Glorios Doors HD photorealistic Skyrim 3D Trees A Midiarn Born Book of Silence Bijin NPCs Calientes Beatiful Bodies Frankly HD Modları Immersıve Armors Immersıve Weapons KS Hairdos Rustic Clothing Bellyaches Animal and Creature Pack SSE Enhanced Bloods Textures SE v3.8 Enhanced Light And FX Realistic Water Two Vivid Weathers - Definitive Edition |
The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1497. sayfa)

-
-
tamamdır haber edersiniz :)
-
1) Başka herhangi bir oyunda vs. böyle bir durum başına geldi mi?
2) Görüntü bozulduğunda print screen yapıp painte yapıştır ordaki görüntü de kırmızı mı bak
3) Renkler gittiğinde alt tab falan yap windowsta görüntü normal mi bak
4) Kasayı tvye falan bağla orda da görüntü bozuk mu bak
5) Grafik ayarlarını falan default yapıp hiç elleşmeden oyna bir fark yaşanıyor mu bak
6) 2 saat oynayış sonrası görüntü bozuldu demişsin, o anda spesifik bir şey yaptın mı oyunda? Mesela shout atınca veya belli bir skill kullanınca mı böyle kaldı ekran acaba?
7) Oyun içinde t'ye basıp zamanı ileri sar bir değişiklik oluyor mu bak
8) 2 saat oynadıktan sonra görüntü gittiğinde oyuna çık gir yapınca veya farklı bir kayıt noktasını yükleyince yapınca görüntü düzelmiş oluyor mu?
9) Ekran kartı driveri güncel mi kontrol et
10) Onboard ekran kartı varsa onunla oyna oyunu görüntü bozuluyor mu bak(Onboarddayken oyun kasabilir maksat görüntü yine kırmızı oluyor mu bunu anlamak)
11) Klasik Türk mantığı temiz bir format at
Belki alakası olmayan seçenekler olabilir aklıma geleni yazdım denemekten bri zarar gelmez
-
Hocam
Başka oyunda başıma gelmedi
Sadece oyun içinde bu sorun var menüde masaüstünde sorun yok.
Tvyw bağladım aynı sorun tv ekranında da oluyor
İlk ejderhayı öldürdükten sonra kaleye geldim orada oldu
Zamanı ileri sardım aynı sorun devam ediyor
Ekran kartını güncelledim şimdi.
Oyunda yanlış bşy mi yaptım acaba diyorum ama yok öyle bir şeyde hatırlamıyorum. Kral ile muhabbet halindeyken oldu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazmamış mıyım çoktandır foruma bakmıyordum. Reinstall demeniz veya sildiyseniz nexusdan indirdiğiniz dosyayı onu tekrar indirip kurmanız yeterli.
-
Hocam çok ciddi zahmet edip yazmışsınız, hepsine tek tek bakacağım. Benim 12 gb rtx 3060 bazıları için yeterli olmayabilir.(şuan i7 10700(k olmayan)+ 64 gb ram + 12 gb 3060 kullanıyorum)
Rpg oyuncularının farkı burada işte. Community'ler hep kaliteli oluyor.
Çok teşekür ederim.
-
Skyui
Ussep
Cathedral Weather
Enb Helper SE (enb kullanacaksanız kurun yoksa esgeçin bunu)
Smim
Noble 2k Full
Amidian Book of Silence
Rustic Clothing
Superior Lore Friendly Hair
Cathedral HMB 2
Realistic Water Two
Üstüne bi rudy enb cathedral weather yapıştırın sisteminiz iyiyse gayet yeterli olur bunlar size. Fazla abartmaya gerek yok. Jaredin önerdiklerinin çoğu olmazsa olmaz denebilecek modlar değil ki benim önerdiklerim içinde de 3 5 tanesi olmazsa olmazdır gerisi zevktir. Misal noble, bijin gibi modlar tamamen zevk meselesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 10 Aralık 2021; 2:33:12 > -
Not ettim, eksik olmayın çok teşekkürler.
-
Rica ederim
Benim 1650s bile enbli 100 modlu oynatıyorsa sizinki tokatlar geçer :))
Adolün dediklerinden rudy enbli cathedral weathers vividden daha iyi ama sistemi yorabilir
Ben de daha önce hiç kurmadım bugün deneyeceğim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başta sistem iyiyse kur yazmıştım sonra arkadaşın sistemi görünce önerdim :) Senin için 45 üstü (45-60 arası) alırsın diye tahmin ediyorum dışarlarda. Rudy çok fps yerse viscerale bak o da bayağı güzeldir. Hiç fps yemeyen iienb var. Vivid içinse o kadar iyi değil be Cathedralciyim genelde ben ama bu seferlik değişiklik yapacam. NAT güncellenmiş onu deneyecem.
Sil baştan modluyorum Net Script Framework ve bağlantılı modlar gümlediği için oyuna giremiyordum :)
-
Vividde aynı vanilla gibi solgun hocam
Ben böyle natural canlı renklere sahip hava modu ve enb bakıyorum
Rudy enbye baktım 300 küsur MB olan paketi indirdim fomod lu birşeydi nasıl kurulacağını cozemedim
Direkt klasoremi kopyalaniyor yoksa mod organizer ile mi kuruluyor bilemedim
Kurulum talimatlarindanda pek birşey anlamadım
-
Teşekkür ederim main dedikleriniz ana klasöre mi kopyalanacak yoksa mod organizer 2 ile mi kurulacak
Ana klasöre atacağın bi enb bi de şu part 2 yazan gerisi normal mod. Diğer modları nasıl kuruyosan bu ikisi hariç geri kalanları da aynı şekil kuracan.
-
Tamamdır hocam çok saolun
The Wheeal of Time dizisini izlerken farkettimde, Skyrim evrenindeki ögeler The Wheel of Time romanından mı alınmış? Aşırı benzer ögeler var.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=vmqqr1EeVQY&feature=youtu.be
Merhaba,skyrimde otomatik save yapmasını istemiyorum. Bunun var mı bir yolu modlu modsuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skyrim konusunda fikir verebilecek var mı ?
Orijinal skyrim standart var zamanında (steam dolarla satış yaptığı zamanlar) düz versiyon almıştım büyük hata yaparak standart sürümü yıllar önce bitirdim dlc lerini almak istesem 72TL tutuyor special edition 80TL (burada büyük vefasızlık var skyrim canın sağolsın) hangisini alayım karar veremedim ortalama bir pc sahibiyim 2 sürümüde alan varsa yardımcı olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X