Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1452. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sağa sola çocuk ekleyen bir mod var mı? Mesela şehir dışında haydutların arasında takılan veletler..?
  • merhaba arkadaşlar special edition steam versıyounda Türkçe modu varmış bu mod sorunsuz şekilde çalışıyormu acaba ona göre oyunu alacağım? dlc lerde Türkçe mi ve yüklemesi vs sorunsuzmu acaba?

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İnternetten şunları buldum, bastırıp evin duvarlarına asmayı düşünüyorum. Sizinle de paylaşayım dedim.
    (Sırasıyla Azura, Barenziah, Meridia, Nocturnal, Sheogorath, Vaermina)

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Resimleri yapan:https://korkuguvin.deviantart.com/

• Dunmer vs Altmer ?

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

• Beyler Special Edition'a girip mods bölümüne giriyorum, bethesda.net'deki mail adresimi istiyor ama @ işaretini yapamıyorum, üyeliğime giriş yapmam gerek türkçe yamayı kurmak için, nerde hata yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Beyler Special Edition'a girip mods bölümüne giriyorum, bethesda.net'deki mail adresimi istiyor ama @ işaretini yapamıyorum, üyeliğime giriş yapmam gerek türkçe yamayı kurmak için, nerde hata yapıyorum?

Not defterine @ yazıp kopyala

Giriş yaparken yapıştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

quote:

Beyler Special Edition'a girip mods bölümüne giriyorum, bethesda.net'deki mail adresimi istiyor ama @ işaretini yapamıyorum, üyeliğime giriş yapmam gerek türkçe yamayı kurmak için, nerde hata yapıyorum?

Giriş yaparken yapıştir.

Yok hocam onu da denemiştim ama, yapıştırırken v olarak yapıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

quote:

Giriş yaparken yapıştir.

Hocam şimdi de oyuna hiç girmiyor, giriyormuş gibi siyah ekran çıkıp atıyor masaüstüne hata vermeden, anlamadım ki steam'den dosyaları da doğrulattım.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Denetim masasından 2. klavye olarak ingilizce klavye ayarla ve oyundan önce ingilizce klavyeye geç. İlgili yere geldiğinde shift + 2 ye basarak @ işaretini yapabilirsin.
  • [FREE] Skyrim Special Edition's Survival Mode (Sınırlı bir süreliğine)
    https://www.steamgifts.com/discussion/zylXi/free-skyrim-special-editions-survival-mode
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Denetim masasından 2. klavye olarak ingilizce klavye ayarla ve oyundan önce ingilizce klavyeye geç. İlgili yere geldiğinde shift + 2 ye basarak @ işaretini yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim hocam. Cok makbule gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 6 Ekim 2017; 12:43:3 >
  • Oyunu 1080p Ultra +30 fps için ekran kartı önerebilecek var mı? Şuan hd7850 ile high ayarlarda 25-30 arası alıyorum.

• SSE için olan save dosyasını normal Skyrim için çalıştırmanın bir yolu var mı?

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bu mod tam olarak neye yarıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl oldu 2017 yeni oyunu gelse iyi olur artık
  • Bu yil sonuna kadar coop modu gelecek senelerdir bekledigim mod az kaldi

• Efsaneyi yarım bırakmıştım, yeniden oynamaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgot -- 12 Ekim 2017; 10:45:53 >
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Hocam eski seriyi mi oynuyorsun yoksa SE mı? Bulabilirsen eski seriyi yükle grafik olarak bir farkı yok hatta bence daha iyi eskisi
  • 
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.