Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14491450145114521453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyük bi' sorunum var. Ulan tam her şeyi düzelttim dedim SE'de, bir hana gireyim dedim. Tüm çatal bıçak nesne havada uçuşuyor. Sesleri de geliyor, sinir bozuyor. Bunu nasıl düzeltirim? Unofficial Patch yüklü.
  • arkadaşlar bir save'im var türkçe yama yüklemek istiyorum save ' e bir şey olmaz dimi o save den devam edebilirim ?
  • Papa Midnite kullanıcısına yanıt
    Vsync kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

arkadaşlar bir save'im var türkçe yama yüklemek istiyorum save ' e bir şey olmaz dimi o save den devam edebilirim ?

Bir şey olmaz. Ama yedeğini al istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 3 Ağustos 2017; 22:28:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary Editionu tekrar kurdum üzerine modlar ekledim gayet iyi oldu. Special'e hiç gerek yok bence. Grafiklerde gayet iyi.
  • Hocam hangi modları kurdunuz acaba ? High Texture modu zaten yok mu legendary'nin içinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Hocam hangi modları kurdunuz acaba ? High Texture modu zaten yok mu legendary'nin içinde?

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Var HD Texture modu hocam oyunun kendi eklentisi. Modlar da üsttekiler. Daha ekleyeceğimde düzgün grafik modu bulamadım tatmin edici. Bu modlar sorunsuz şuan ayrıca.

• Sağol hocam , indireyim birkaç tanesini. Yeni bilgisayar aldım en çok oynamak istediğim oyun Skyrim
  • quote:

Sağol hocam , indireyim birkaç tanesini. Yeni bilgisayar aldım en çok oynamak istediğim oyun Skyrim

Hayırlısı olsun hocam iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında pek bilgim yok da special edition yenilenmiş grafikleri de içriyor mu? Birde 1050ti ile nasıl bir performans alırım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Oyun hakkında pek bilgim yok da special edition yenilenmiş grafikleri de içriyor mu? Birde 1050ti ile nasıl bir performans alırım sizce?

Dell 7567 aldıysan sende güzel performan alıyorsun. Ama fanlar ses çıkarıyor baya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Oyun hakkında pek bilgim yok da special edition yenilenmiş grafikleri de içriyor mu? Birde 1050ti ile nasıl bir performans alırım sizce?

Dell 7567 aldıysan sende güzel performan alıyorsun. Ama fanlar ses çıkarıyor baya.

Yok hocam lenovo legion y520 aldım ben benzer cihazlar. Onda iyiyse bunda da iyidir o zaman.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam. Bence gayet güzel performans alırsın 1050ti iyi kart gerçekten.
  • Oyunun başında wood elf seçtim, at arabasından inerken elinde liste olan kişinin sağındaki adam bana '' senin gibiler buralara yalnız gelmezler'' dedi.

Benim gibi elflere nereden katılabilirim.
  • Fotoğraf çekerken Steamda HUD göstergelerini gizleyen mod var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnmr

Fotoğraf çekerken Steamda HUD göstergelerini gizleyen mod var mı?

Immersive Hud işinize yarayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

quote:

Orijinalden alıntı: mtnmr

Fotoğraf çekerken Steamda HUD göstergelerini gizleyen mod var mı?

Immersive Hud işinize yarayabilir

Teşekkürler hocam.
  • Arkadaşlar bu skyrim special edition için vsync kapatma olayını bir türlü yapamadım 60'a takılı kalıyor hep.

Skyrim.ini'de ivsyncpre.. gibi bir parametreyi 1'den 0'a alınca bir türlü olmuyor 144fps olayı. Bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejihov

Aynen, diyorlar ki "Ne güzel de sattık dandik oyunumuzu, modlar var düzeltirsiniz siz."

Dandik oyun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: aslan_emir26

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

oyunun en başında ilk ejder görevinde ejder ölürken son nefesinde "noo dovahkiin" dedi ve öldü.
    daha önceki oyunlarımda bunu duymamıştım, normalde bunu yapıyor mu başınıza geldi mi?

hocam o ilk öldürdüğümüz ejderha ejderdoğan olduğumuuzu bilmiyor du öldürdüğümüzde farketti ve şaşırdı o yüzden dedi onu

daha önceki karakterlerimde bunu farketmemiştim de duyunca garibime gitti
    bir de üzüntülü söyledi sen bizdensin niye bana kıydın der gibi :)

Uzuntulu soylemesinin sebebi, ejderhalar oldurulunce tekrar diriltilebiliyor normalde, ama Dovahkiin tarafindan oldurulduklerinde Dovahkiin onlarin ruhlarini emdigi icin sonsuza kadar olu kaliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 14491450145114521453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.