Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Level senin skillerin level atladikca gelisiyor yani mage isen fazla bir kaybin olmaz cunku iftrit cagirirken gelisirsin ama warrior isen one hand filan gelismez o zaman level daha gec gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0LKIEN kullanıcısına yanıt
    Bence dlcsiz oynanmamali bu oyun ben duz aldim pisman oldum.Legendary indirime girerse alacagim ilk oyun olacak.

• SKYUI için SKSE gerekiyormuş ya ben indirdim skse zaten otomatik olarak steam'e kuruldu.Oyuna skse tıkladığımda pat diye oyuna diriyor,modların yüklenmesinde sıkıntı olmuyor mu ?Birde bununla girince sıkıntı olmaz dimi steam açısından ?
  • Modlarin yuklendigini ogrenmek icin normal olarak steam simgesinden ac dataya gel aktif modlar tik isaretiyle isaretledir sonra kapat digerine gir o modlar aktiftir.Ayrica skse guvenlidir, steami tamamen kapatin sonra skse ge girmeye calisin sizden steami acmanizi isteyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Level senin skillerin level atladikca gelisiyor yani mage isen fazla bir kaybin olmaz cunku iftrit cagirirken gelisirsin ama warrior isen one hand filan gelismez o zaman level daha gec gelir.

demek istediğim işte yıkım 70 oldu diye ekrana yazı geliyor lvl atladığımdada menüyü aç diyordu sanırım.
    demek istediğim ben ifrit çıkarsam mageyim bu arada ldyia ile beraber kesseler yaratıkları bende kasılmış oluyormuyum yani ?

yoksa illa benim mi öldürmem lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Modlarin yuklendigini ogrenmek icin normal olarak steam simgesinden ac dataya gel aktif modlar tik isaretiyle isaretledir sonra kapat digerine gir o modlar aktiftir.Ayrica skse guvenlidir, steami tamamen kapatin sonra skse ge girmeye calisin sizden steami acmanizi isteyecek.

içim rahatladı teşekkürler
  • Arkadaşlar "dynavision" modunu denemek istiyorum da bu modu oyunda nasıl aktif ediyoruz acaba?
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    Hocam skyui kurulu olması lazım bildiğim kadarıyla. Mod config menüsünden ayarlanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

Hocam skyui kurulu olması lazım bildiğim kadarıyla. Mod config menüsünden ayarlanıyordu.

Hocam skyui yüklüyken dynavision'u yükledim. Mod config'de mod gözükmedi, oyunda da değişiklik olmadı. Bi denemek isterdim açıkçası, perf.ı nasıl etkiliyor.
  • arkadaşlar bende yeni sayılırım oyunda.level 24 civarı.

biraz sonra bahsedeceğim sorunu önceki sayfaların birinde denk gelmiştim.

o kişi bir görev yaptıktan sonra başıma geldi diyor ama ben ne zaman geldi tam bilmiyorum.

karakterimin etrafında sürekli bir duman dönüp duruyor.çizgi filmlerde olurya orman küçük perileri etrafına uçuşur sürekli.
    sinsilik modunda çoğu zaman görüş alanımı engelliyor.
    hele ok atacakken offfff.

ilk başlarda ışık modları ile ilgilimi diye düşündüm.tam emin değilim ama sanırım onunla alakalı değil.

acaba bu duman beni gizliyor mu yani bi fonksiyonumu var dedim.onuda sanmıyorum.

bi türlü kurtulamadım.

AYRICA

2.sorum.

bazende buzdan ok gibi hızlı gelen saldırılarda bu buz kütlesi zırhta asılı kalıyor.

bende mecburen load yapıp anca kurtuluyorum.

Bu iki durumda bug ise nasıl kurtulabilirim.yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: white_slayer

arkadaşlar bende yeni sayılırım oyunda.level 24 civarı.

o kişi bir görev yaptıktan sonra başıma geldi diyor ama ben ne zaman geldi tam bilmiyorum.

karakterimin etrafında sürekli bir duman dönüp duruyor.çizgi filmlerde olurya orman küçük perileri etrafına uçuşur sürekli.

ilk başlarda ışık modları ile ilgilimi diye düşündüm.tam emin değilim ama sanırım onunla alakalı değil.

acaba bu duman beni gizliyor mu yani bi fonksiyonumu var dedim.onuda sanmıyorum.

bi türlü kurtulamadım.

AYRICA

2.sorum.

bazende buzdan ok gibi hızlı gelen saldırılarda bu buz kütlesi zırhta asılı kalıyor.

Zırhtan kellidir, Ebony Armor vardı öyle, çömeldikçe hem saklanmanızı kolaylaştırıyor hem de çevrenizdeki düşmanlara zehir hasarı veriyor, o yüzden dumanlar çıkıyordu, ondandır.

2. sorunuz ile ilgili olarak, madem ki load deyince gidiyor o problem, o halde siz başka bir şehire hızlı ışınlandığınızda ya da bir mağaraya girdiğinizde de gidecektir. Dursun, sorun yok, ben kafamda okla birkaç saat oynamış adamım.

• Herkese selam,
    Arkadaşlar oyuna yeni başladım, 3-5 saat oldu elimde bir sürü kolye ve yüzük var onları nereye satacağım bulamadım ?
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Direk Riverwood'a git orada Trader var ona sat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERELICT_34

Direk Riverwood'a git orada Trader var ona sat.

Eyvallah hocam
  • ya arkadslar bu kara tuzu nerde bulabliriz bilen varmı ? bu hırsız loncasında bülbül armor aldım baya sekil ve gusel bsey de glistircem kara tuz istiyor onada hicbiyerde rastlamadım bilen varsa yardımcı olursanz sevinirim...

2. sorumda olcak bu yankesicilik ozelligini nasıl hızlı glistiririm bn oldum 30 lvl birsuru ozellgim 60 ları 80 leri gordu hala bu ozellik 15, birini soymaya calıstımmı hemn enseliolar bni:D:D
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Level atlaman icin yeteneklerini kullanacaksin yani birini kesince exp gelmiyor olmasi lazim ifrit cikarirsan cagirma levelin artar sonucta ana level artmis olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

bi türlü kurtulamadım.

AYRICA

2.sorum.

Zırhtan kellidir, Ebony Armor vardı öyle, çömeldikçe hem saklanmanızı kolaylaştırıyor hem de çevrenizdeki düşmanlara zehir hasarı veriyor, o yüzden dumanlar çıkıyordu, ondandır.

2. sorunuz ile ilgili olarak, madem ki load deyince gidiyor o problem, o halde siz başka bir şehire hızlı ışınlandığınızda ya da bir mağaraya girdiğinizde de gidecektir. Dursun, sorun yok, ben kafamda okla birkaç saat oynamış adamım.

ebony armor a baktım netten.kullandığım zırh ile alakası yok.

kullandığım zırhları zaman zaman değiştirmeme rağmen durum aynı olduğu için yukarıda zırhtan değil bence

demiştim.

2. sorumda ki buz olayına gelince gerçekten sinir bozucu.siz cevap yazınca aklıma geldi.aynı durum yine önceki sayfalarda

dile getirilmişt.o kişi nasıl halletti tam bilgim yok.

durum böyle olunca farklı çözümler için size başvurdum.lütfen yardımmmm.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yetenek öğrenimini daha hızlı arttıran bir mod yo mu arkadaşlar , smithing kasacam da hançer yap yap nereye kadar

Hocam flora overhaul'da 3 farklı mevsimi ve heavy snow pines'i nasıl yükledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yetenek öğrenimini daha hızlı arttıran bir mod yo mu arkadaşlar , smithing kasacam da hançer yap yap nereye kadar

yeteneklerin daha hızlı artsın istiyorsan yar taşını ile devam et ben öyle oynuyorum.

omer kardeş sana bir sorum olacak.

şimdi biz ldyia kestikleri bana yarıyormu ?

mesela ateş ifriti ile ldyia var yanımda genelde onların kestikleri benim lvl atlamama yardımcı oluyormu yoksa benim kendimmi kesmem lazım yaratıkları ?

Hayır yardımcı olmaz kendin kesmen lazım,skill altında küçük bir bar var sen o skille ilgili item kullandıkça(one handed kasyıorsan mesela kılıç gibi) o bar yavaş yavaş dolar oda lvl atlamanı sağlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

bi türlü kurtulamadım.

AYRICA

2.sorum.

ebony armor a baktım netten.kullandığım zırh ile alakası yok.

kullandığım zırhları zaman zaman değiştirmeme rağmen durum aynı olduğu için yukarıda zırhtan değil bence

demiştim.

2. sorumda ki buz olayına gelince gerçekten sinir bozucu.siz cevap yazınca aklıma geldi.aynı durum yine önceki sayfalarda

dile getirilmişt.o kişi nasıl halletti tam bilgim yok.

durum böyle olunca farklı çözümler için size başvurdum.lütfen yardımmmm.

-O çıkan ne olduğunu tam olarak anlamam için ss alman lazım ama bana zehirlenmişsin gibi geldi(kesin çözüm istiyosan ss yolla)
    -http://www.youtube.com/watch?v=lnocbDMFNqU

• 
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.