Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Bi görevde seninkinin vücud zırhından buldum ama diğer parçalarını bulamadım, sen nereden buldun hocam?
    Ayrıca çok iyi yakalamışsın hocam

şehir şehir dolaşıp demircilerden aldım sona ayakkabı kalmıştı onuda bi mağarada buldum, çok sevinmiştim bulunca

Zorluk derecesine göre mi değişiyor bilmiyorum ama, zırhların armor puanları değişiyor hep

Hem zorluk derecesine göre hemde skillere göre değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

www.nexusmods.com/skyrim/mods/4862

Bu mod süper favori menüsü için ama bizde Türkçe olduğu için kategorilere ayrılmıyor bunun çözümü ve ya alternatifleri var mı

valla açıkcası ben hiç sevemedim bu skuı mı ne modunu.

Yok bu skyui değil zaten bende onu kullanmıyorum geç açılıyor.stock olana alıştım. Ama favori menüsü cidden sıkıntı. :(

skyui modu için skse modunu indirdin mi? indirmediysen bu yüzden yavaş açılıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

quote:

quote:

www.nexusmods.com/skyrim/mods/4862

Bu mod süper favori menüsü için ama bizde Türkçe olduğu için kategorilere ayrılmıyor bunun çözümü ve ya alternatifleri var mı

valla açıkcası ben hiç sevemedim bu skuı mı ne modunu.

Yok bu skyui değil zaten bende onu kullanmıyorum geç açılıyor.stock olana alıştım. Ama favori menüsü cidden sıkıntı. :(

skyui modu için skse modunu indirdin mi? indirmediysen bu yüzden yavaş açılıyordur

O 2.yi bilmiyordum.yarın ona da bakayım.oda ekstrası herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey merak ediyorum.şimdi at ile bir yere gidiyordum. Baktım mağara keşfedilmemiş,tam mağaraya girerken ejderha uçmaya başladı tepemde.ben hiç tınlamadım mağara girdim işini hallettim çıktım ama çıktığımda ortalıkta ne ejderha ne karanlık kardeşlikten kazandığım atım vardı :D oyun arka planda devam ediyor mu ya. Şimdi stock at satın aldım onla idare ediyorum ama hemenölüyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdamı sorun var konudamı anlamadım.millet yazıyor konuya ama en son Sp4rtacus yazmış.
  • yetenek öğrenimini daha hızlı arttıran bir mod yo mu arkadaşlar , smithing kasacam da hançer yap yap nereye kadar
  • quote:

Bir şey merak ediyorum.şimdi at ile bir yere gidiyordum. Baktım mağara keşfedilmemiş,tam mağaraya girerken ejderha uçmaya başladı tepemde.ben hiç tınlamadım mağara girdim işini hallettim çıktım ama çıktığımda ortalıkta ne ejderha ne karanlık kardeşlikten kazandığım atım vardı :D oyun arka planda devam ediyor mu ya. Şimdi stock at satın aldım onla idare ediyorum ama hemenölüyor :(

Tabiki devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yetenek öğrenimini daha hızlı arttıran bir mod yo mu arkadaşlar , smithing kasacam da hançer yap yap nereye kadar

Hilesiz en iyi yol o eğer oda hızlı gelmediyse sen hile arıyosun demektir ;

advancepcskill [skill ismi] [lvl] console commandı kullanabilirsin ben kullanmadım,işe yarıyordur büyük bir ihtimal yaramazsa yaz bana geri.
  • [simage][/simage]
    quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Beyler şu aralar armor modlarına taktım var mı güzellikte kapışacak olan

Ben

Edit: Bakıyorumda herkezde bi mod sevdası,, beyler bence oyunu bitirin sonra mod işine bakın hem daha fazla eğlenirsiniz hemde boş yere kafanızı ağrıtmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 17 Ocak 2014; 0:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

yetenek öğrenimini daha hızlı arttıran bir mod yo mu arkadaşlar , smithing kasacam da hançer yap yap nereye kadar

advancepcskill [skill ismi] [lvl] console commandı kullanabilirsin ben kullanmadım,işe yarıyordur büyük bir ihtimal yaramazsa yaz bana geri.

yok ya hile istemiyorum , sadece demircilik biraz daha hızlı gelişse daha iyi olurdu, hançer olayı çok sıkıcı oluyor

• quote:

forumdamı sorun var konudamı anlamadım.millet yazıyor konuya ama en son Sp4rtacus yazmış.

forumda sorun var ne yazik ki kendi mesajımı daha yeni gördüm kaç defa konuya girmeme rağmen
  • quote:

quote:

quote:

yok ya hile istemiyorum , sadece demircilik biraz daha hızlı gelişse daha iyi olurdu, hançer olayı çok sıkıcı oluyor

Hilesiz en hızlı yol o dagger yapmak,daha iyi malzemeler yaparsan daha hızlı artar.mesela dragon,ebony daggerları yapabilirsin fakat malzemesini bulmak daha zordur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hilesiz en hızlı yol o dagger yapmak,daha iyi malzemeler yaparsan daha hızlı artar.mesela dragon,ebony daggerları yapabilirsin fakat malzemesini bulmak daha zordur.

dagger'ın malzemesi ne hocam bende üretmek istiyorum. wood elf'im ama daha hızlı level atlamak istiyorum

• O kalça ne bea kafam kadar

Adam haklı ben bile 80 saat falan oynadıktan sonra ilk modumu yükledim
  • modifci kullanıcısına yanıt
    90-60-90 işte bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 17 Ocak 2014; 0:28:48 >
  • Ne 90 ı yav Bu bildiğin kim kardashian olmuş
  • tmm gerek kalmadı buldum
  • modifci kullanıcısına yanıt
    yok bro o kadar değil,bağzı zırhlar öyle gösteriyor veya benim gözüm alıştı
  • quote:

yeteneklerin daha hızlı artsın istiyorsan yar taşını ile devam et ben öyle oynuyorum.

omer kardeş sana bir sorum olacak.

şimdi biz ldyia kestikleri bana yarıyormu ?

mesela ateş ifriti ile ldyia var yanımda genelde onların kestikleri benim lvl atlamama yardımcı oluyormu yoksa benim kendimmi kesmem lazım yaratıkları ?
  • Beyler skyrim dlcsiz legendary modsuz sararmı direk 5 gb oyun ? yoksa dlcsiz oynanmazmı ilk kez oynuyucagım.
  • 
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.