Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70001105&p=12#86590954

Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar

Favori menüsünü nasıl daha iyi kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 16 Ocak 2014; 18:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetkaptan

Arkadaşlar oyuna yeni başladım Türkçe olarak oynuyorum Altın cevheri, Bakır cevheri nerelerde bulunur ocaklarını bulamıyorum bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

Öncelikle bununla ilgili süper bir mod var madeni taşların rengini daha parlak gösteriyor çok yardımcı oluyor onu indir.modun adını bilmiyorum dhde ki mod konularında bulursun ben de orada buldum.
    Madenleri nasıl bulurum diyorsan artık o da keşif yapa yapa :) ve ya skyrim madenleri mi çeşitli sitelerden öğrenebilirsin harita üzerinde yerlerini

• hayırdır bugün konu çok durgun gibi ?
    görevler azaldı iyice 200 kadar görev yaptım belki daha fazla.
    yeni keşfetim köylerden felan görev bakıyorumda fazla veren çıkmıyor.
    şöyle bol bol görev alabileceğim yerler varmı ?
  • 100 olan çift el becerisini efsanevi yaptım 15 oldu . Kötü oldu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

100 olan çift el becerisini efsanevi yaptım 15 oldu . Kötü oldu bu.

Evet ne işe yarıyor ben de anlamadım.en fazla başka karaktere çeviririz herhalde

• Arkadaşlar nida görevim var ve Z ye bas diyor. Buraya kadar tamam Z ye basıyorum günde sadece 1 kez kullanabilirsin diyor ne yapmam gerekli yardımcı olacak varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Bi görevde seninkinin vücud zırhından buldum ama diğer parçalarını bulamadım, sen nereden buldun hocam?
    Ayrıca çok iyi yakalamışsın hocam

şehir şehir dolaşıp demircilerden aldım sona ayakkabı kalmıştı onuda bi mağarada buldum, çok sevinmiştim bulunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: boreas75

Arkadaşlar nida görevim var ve Z ye bas diyor. Buraya kadar tamam Z ye basıyorum günde sadece 1 kez kullanabilirsin diyor ne yapmam gerekli yardımcı olacak varmı

Beyler bilen varsa bi yazabilirmi oyun içinde 1 saattir boş boş dolaşıyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar nida görevim var ve Z ye bas diyor. Buraya kadar tamam Z ye basıyorum günde sadece 1 kez kullanabilirsin diyor ne yapmam gerekli yardımcı olacak varmı

nidalar menüsünü aç ordan koşma mı ne var onu seçeceksin
  • quote:

quote:

T harfine bas istediğin kadar saati ileriye al

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hayırdır bugün konu çok durgun gibi ?
    görevler azaldı iyice 200 kadar görev yaptım belki daha fazla.
    yeni keşfetim köylerden felan görev bakıyorumda fazla veren çıkmıyor.
    şöyle bol bol görev alabileceğim yerler varmı ?

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Quests
  • quote:

quote:

quote:

nidalar menüsünü aç ordan koşma mı ne var onu seçeceksin

Teşekkürler dostum sayende yaptım

• www.nexusmods.com/skyrim/mods/4862

Bu mod süper favori menüsü için ama bizde Türkçe olduğu için kategorilere ayrılmıyor bunun çözümü ve ya alternatifleri var mı

• bir şeye takılırsan veya bir sorun yaşarsan omer4294 arkadaşa alıntı yap ne olursa olsun sorununu halleder.
    bende ona soruyorum bir sorun olduğunda
    bende yeni başladım sayılır oynadıkça alışıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

www.nexusmods.com/skyrim/mods/4862

Bu mod süper favori menüsü için ama bizde Türkçe olduğu için kategorilere ayrılmıyor bunun çözümü ve ya alternatifleri var mı

valla açıkcası ben hiç sevemedim bu skuı mı ne modunu.
  • quote:

quote:

Yok bu skyui değil zaten bende onu kullanmıyorum geç açılıyor.stock olana alıştım. Ama favori menüsü cidden sıkıntı. :(

• quote:

quote:

quote:

Yok bu skyui değil zaten bende onu kullanmıyorum geç açılıyor.stock olana alıştım. Ama favori menüsü cidden sıkıntı. :(

skyuı daha kullanışlı ve basit bu mod skyuı çıkmadan popülerdi :D :D tr yama için bir çözüm var mı bilmiyorum bakarım :)

Edit:Yok zaten büyük ihtimalde olmaz,çünkü her moda tr destek sunamazlar kimse uğraşmaz bunun için+bu işe ömür yetmez hangibirine yetişeceksin hergün 100lerce mod çıkıyor :D
    skyuı yı kullanın bence.bide skyuı çok iyi bir mod ilk başta acayip geliyordur ama sonradan alışınca bu daha iyimiş diyorsun banada öyle olmuştu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 16 Ocak 2014; 21:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Bi görevde seninkinin vücud zırhından buldum ama diğer parçalarını bulamadım, sen nereden buldun hocam?
    Ayrıca çok iyi yakalamışsın hocam

şehir şehir dolaşıp demircilerden aldım sona ayakkabı kalmıştı onuda bi mağarada buldum, çok sevinmiştim bulunca

Zorluk derecesine göre mi değişiyor bilmiyorum ama, zırhların armor puanları değişiyor hep

• Hocam flora overhaul'da 3 farklı mevsimi ve heavy snow pines'i nasıl yükledin?
  • quote:

quote:

quote:

valla favori bölümüne ben büyülerimi felan ekledim dahada girmiyorum favori bölümüne işim olmuyor orda kısaca

• 
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.