Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.372
Cevap
129
Favori
1.640.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11481149115011511152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kı sunuda solim bu modlarıda bana sayfa 373 te ki yazıda ömer4294 nicki arkdas saolsun o onerdi bna onun sayesinde bnde ogrenms oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

arkadaşlar

kaliteli ok satın alabileceğim ve ya yapabileceğim yer falan yok mu ? bıktım demir çelik ok kullanmaktan.
    Büyün meslekleri tek bir evde yapabileceğimiz herhangi bir ev yokmu satın alarak ?Ayrı ayrı dolaşmak sıkıntı oluyor

Demirciliği yükselticeksin başka çare yok, 30 da elf acılıyo, 50 de gelişmiş zırh 70 de abanoz. 30 yapıp elf demirciliği talentine ver. Yayını craftla, daha sonra onu hemen bile superior yap yani. Ok larda bu şekilde craftlanabiliyor

Oyunda ok yapma yeri yok ki mod var mı

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/12246/?
    Bu var ama,buna rağmen pahalıya gelir ok yapmak söyliym.Özellikle deadric .Eşyaları araması özellikle de daedra kalbi epey zor.Bileğimin hakkıyla bulabildiğim 6-7 tane filan dı herhalde,belki daha az.Son bir gece vakti lanet olsun diyip konsol dan aldım okları.Dengeyi az da olsa sağlayabilmek için 60k altını sağa sola dağıttım.

Okları dükkanlardan satın alın baya şehir var hepsinin demircisine gidip alın yani, konsola ne gerek var çeşit çeşit arrow en azı 30-40 falan zaten. Ayrıca okcu öldürünce 15-20 arası ok dropluyor :/

• Oyun içerisinde bug harici sorun edilen her şey oyunla ilgili bir sorun olduğundan değil, oyunculardan. Yok eşya yokmuş, yok tek atmış falan hikâye, mantığı anlamadan pata küte oynamaktan kaynaklanıyor. Çözmek, anlamak yerine sormak da oyunu anlamayı geciktiriyor, engelliyor.

Hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz bilmiyorum. En zorun bir altında, Master'da başladım, Master'da bitiriyorum. Bazı Dragon Priest maskeleri için bir alt zorluğa aldığım oldu oyunu ama o da level çok düşükse, item'ı erken elde etmek için.

600 tane lockpick, 450 tane glass arrow, 350 tane ebony arrow, 200 tane daedric arrow, 500-500 tane elven arrow sahibi Wood Elf kullanıcısı Nicholai Whiterun'dan bildirdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar

kaliteli ok satın alabileceğim ve ya yapabileceğim yer falan yok mu ? bıktım demir çelik ok kullanmaktan.
    Büyün meslekleri tek bir evde yapabileceğimiz herhangi bir ev yokmu satın alarak ?Ayrı ayrı dolaşmak sıkıntı oluyor

Demirciliği yükselticeksin başka çare yok, 30 da elf acılıyo, 50 de gelişmiş zırh 70 de abanoz. 30 yapıp elf demirciliği talentine ver. Yayını craftla, daha sonra onu hemen bile superior yap yani. Ok larda bu şekilde craftlanabiliyor

Bu var ama,buna rağmen pahalıya gelir ok yapmak söyliym.Özellikle deadric .Eşyaları araması özellikle de daedra kalbi epey zor.Bileğimin hakkıyla bulabildiğim 6-7 tane filan dı herhalde,belki daha az.Son bir gece vakti lanet olsun diyip konsol dan aldım okları.Dengeyi az da olsa sağlayabilmek için 60k altını sağa sola dağıttım.

Okları dükkanlardan satın alın baya şehir var hepsinin demircisine gidip alın yani, konsola ne gerek var çeşit çeşit arrow en azı 30-40 falan zaten. Ayrıca okcu öldürünce 15-20 arası ok dropluyor :/

Benim konsol ile aldığım deadric arrow.Onu da daha herhangi bir npc den düştüğünü ya da satıldığını görmedim.

Nereden topludanız abi o kadar arrow'u ?Ben anca craftlıyorum.Ben de şu an master seviye de oynuyorum ama biraz fazla güçlendim galiba.Gizli modda takılırken Dragon priest ve Dragonlar hariç neredeyse herkese tek atıyorum.Tabi sinsilik modundayken.**** 1h 2 tane kılıç ile kapışıyorum.Beyaz ya da kırmızı olandan gelince pot basmam gerekiyor.Bazen de şansa tek atıyorlar.

Sayfaya resim atacağınız zaman s-image olarak atın beyler rica ediyorum.Boka dönüyor sayfa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 15 Ocak 2014; 15:35:44 >

• Daedric arrow'ların hepsini buldum. Çok zor bulunuyor ama 20'li 30'lu bulmak mümkün. Ben katakulli işlerine girmiyorum, hile olmayan ama bana biraz easy mode gibi gelen yaptığım tek şey banish özelliğini dagger'lara çakıp çakıp pahalıya satmak. En dandik soul gem ile 3400-3600 altınlık dagger yapabiliyorsunuz. Bu ok konusundaki katakulli de sürekli ok atan tipler oluyor, onlara hırsızlık yaparak Daedric arrow'u veriyorsunuz, atıp atıp duruyor, siz de topluyorsunuz.
  • Azura's Star adlı görevi yapanlar bakabilir mi?
    Sizce Azura's Star soul gem mi almalıyım yoksa Black Star mı ? Aralarındaki farklar nedir?
  • BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt
    black star al onunla black soulları da toplayabiliyorsun. yani insan ruhlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

hem insan hem de yaratık toplayabiliriz değil mi bazı yerlerde sadece insan diyor da o yüzden sordum.
  • Ya bu oyunda zengin tüccar yok mu? İki item satıyorum parası bitiyor benimde elimde kalıyor itemler.bunu aşmak için ne yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oyun günü paraları yenileniyor zaten o sürede eşyaları sandıkta tutarsınız ertesi gün satarsınız
    valla hepsi oluyor diye biliyorum dikkat etmedim ama değilse bile insandan grand soul gem toplaman daha kolay bi mamutu öldürmektense bi banditi öldürürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 15 Ocak 2014; 17:25:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar

Benim konsol ile aldığım deadric arrow.Onu da daha herhangi bir npc den düştüğünü ya da satıldığını görmedim.

Nereden topludanız abi o kadar arrow'u ?Ben anca craftlıyorum.Ben de şu an master seviye de oynuyorum ama biraz fazla güçlendim galiba.Gizli modda takılırken Dragon priest ve Dragonlar hariç neredeyse herkese tek atıyorum.Tabi sinsilik modundayken.**** 1h 2 tane kılıç ile kapışıyorum.Beyaz ya da kırmızı olandan gelince pot basmam gerekiyor.Bazen de şansa tek atıyorlar.

Sayfaya resim atacağınız zaman s-image olarak atın beyler rica ediyorum.Boka dönüyor sayfa.

Arrow ile ilgili sıkıntı çekiyorsan şunları tavisye ederim,
    -eğer çok yüksek dmg veren arrow istemiyorsan o kolay hemen hemen her savaştığım kişiden düşüyor bu arrowlar
    -eğer dmg değeri yüksek istiyorsan deadric Dwarven Centurion ebony arrow düşüyor her kestiğinde hiç şaşmaz bazen deadricte düşüyor ama %100 ebony düşer.fazlada dmg değer farkı yok zaten deadric 24 ebony 20
    -bir başka yol sorarsan oda dragonbone arrow yapabilirsin (craft) 25 dmg var ben öyle yapıyorum şuan bnde 1000 den fazla bu arrow var sıkıntı yok.
    craft için;
    x1dragonbone(ejderhalarda düşüyor tabikide biliyosundur.)
    x1firewood(buda odun bunuda her kasaba yada şehirde bulabiliyosun bir tane balta bulmanl azım istediğin kadar yaparsın sonrahttp://elderscrolls.wikia.com/wiki/Wood_Chopping_Block bu linkten yerleri yazıyor ''location'')

Her oyun günü değil, her 3 oyun günü yenilenir.
  • quote:

Ya bu oyunda zengin tüccar yok mu? İki item satıyorum parası bitiyor benimde elimde kalıyor itemler.bunu aşmak için ne yapabiliriz

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Merchants_(Skyrim)

bak burda oyundaki bütünsatıçıların yerlerini,ne satıklarını,ne kadar para taşıdıklarını hepsini yazıyor bunlara satabilirsin istiğin şeyleri zaten baya bir npc var hepsine satacak kadar itemin yoktur varsa bile 48 saat(2gün) sonra restock oluyor para ve itemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 15 Ocak 2014; 17:34:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Ya bu oyunda zengin tüccar yok mu? İki item satıyorum parası bitiyor benimde elimde kalıyor itemler.bunu aşmak için ne yapabiliriz

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Merchants_(Skyrim)

bak burda oyundaki bütünsatıçıların yerlerini,ne satıklarını,ne kadar para taşıdıklarını hepsini yazıyor bunlara satabilirsin istiğin şeyleri zaten baya bir npc var hepsine satacak kadar itemin yoktur varsa bile 48 saat(2gün) sonra restock oluyor para ve itemler

Çok yardımcı oluyorsun sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de öyle yapıyorum genelde ama işte adamın canı fantezi çekiyor bazen .Daedric diye gece gece canım çekti.Zaten bir de oyun aşırı kolay gelmeye başladı.Bir mağaraya girsem ölüsü 3000-8000 septimlik eşya veriyor bir de işin içine benim cepçilik yeteneğim işin içine girdiğin de para baya bir birikiyor işte.
    Çağrı yeteneklerini en hızlı nasıl geliştirebilirim?İnternetten baktım da adamlar buglardan faydalanıyor.Ben öyle hızlı olmasını istemiyorum.Ama öte yandan da hiç dolmuyor.Anca para verip eğitim al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 15 Ocak 2014; 17:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

hem insan hem de yaratık toplayabiliriz değil mi bazı yerlerde sadece insan diyor da o yüzden sordum.

Black Star yalnızca insan ruhu. Önceden Azura's Star aslında insan dışında tüm canlıların ruhunu alması gerekirken insanların ruhunu da alıyordu, patch'ler ile onu düzelttiler diye hatırlıyorum. Hatam olabilir, bende çok Grand Soul Gem ve Black Soul Gem olduğundan dikkat edemedim tam.

Eğer iki item satınca satıcının parası bitiyorsa size tavsiye, alışverişinizi yaptınız satıcının parası bitti. Save alın. Sonra satıcıyı öldürün, öldükten sonra bir kere cesede, ölmüyorsa eğilince bir kere vücuduna atak yapın. Sonra load'layın. İtem satmak istediğinizde hem item'lar yenilenmiş olacak hem de parası yeniden tanımlanmış olacak.

Satıcılardaki para azsa Thieves Guild görevlerini yapıp Whiterun'daki satıcıya gidin, yine yanlış hatırlamıyorsam 4 bin miydi 14 bin miydi neydi, parası var.

Speech ile her item'ı her satıcıya satma ve 500-1000 altın yatırım yapma olanağı var ama o perk'ler verilmez, israf.

Ekleme: Whiterun değil de, Rivenwood olabilir. Yanlış bilgi vermeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Ocak 2014; 17:58:21 >

• quote:

Ben de öyle yapıyorum genelde ama işte adamın canı fantezi çekiyor bazen .Daedric diye gece gece canım çekti.Zaten bir de oyun aşırı kolay gelmeye başladı.Bir mağaraya girsem ölüsü 3000-8000 septimlik eşya veriyor bir de işin içine benim cepçilik yeteneğim işin içine girdiğin de para baya bir birikiyor işte.
    Çağrı yeteneklerini en hızlı nasıl geliştirebilirim?İnternetten baktım da adamlar buglardan faydalanıyor.Ben öyle hızlı olmasını istemiyorum.Ama öte yandan da hiç dolmuyor.Anca para verip eğitim al.

Conjuration en hızlı ve en zahmetsiz yükseltilen skill'lerden. Ölüye diriye soul trap büyüsü atın. Soul trap büyüsünü ölüye attığınızda da sayılıyor. Tahminen 10 dakika uğraşırsanız 100 yaparsınız. Magicka yetmiyorsa 1 saat bekleyin, zaten oyunda zaman sınırı olan görev az (Az dedim ama, ihtimal olsun diye, ben şu an hiç hatırlamıyorum), zamanın etkilediği görev de az (Birkaç tanesi aklıma geldi, zamanın etkilemesinden kastım öldürmemiz gereken hedef A şehrindeyken zaman çok geçerse B şehrine gidebiliyor), sorun olmaz. Çoğunluğun aksine ben Restoration büyülerini çabuk atlatamıyorum, elâlem gereksiz level almasın diye potion kullanırken ben Restoration kullana kullana 40 küsür yapabildim.

• quote:

Ben de öyle yapıyorum genelde ama işte adamın canı fantezi çekiyor bazen .Daedric diye gece gece canım çekti.Zaten bir de oyun aşırı kolay gelmeye başladı.Bir mağaraya girsem ölüsü 3000-8000 septimlik eşya veriyor bir de işin içine benim cepçilik yeteneğim işin içine girdiğin de para baya bir birikiyor işte.

Çağrı yeteneği ne oluyor ? :D skillden bahsediyorsun sanırım ya para ile yapıcaksın dediğin gibi yada stone kullanıcaksın.ne kasıyorsan ona göre üçünden birini seçip oyunda sırf ona göre item,yetenk filan kullanıcaksın en hızlı öyle gelişir.
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Standing_Stones

-zorluk için mod önerebilirsim;frostfall,skyre(oyunuzorlaştırmaktan çok denge için),dragon combat, bunlr birkaçı eğer gerçekten zorda oynamak istiyorum diyorsan sana bir sürü mod yazabilirim ayrıntısıyla.....şimdilik kısa tuttum :)

EDİT:çağrı=Conjuration skyrim sözlüğünden şimdi baktım dediğim gibi stonedan sorcerer olanı seçiceksin büyü skill geişimini hızlı artıran yani yüzde 20diydi yanlış değilsem sonra
    @Nicholai Hel yazmış benimde anlatıcaklarımdan bir farkı yok zaten onları uygulayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 15 Ocak 2014; 18:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Conjuration en hızlı ve en zahmetsiz yükseltilen skill'lerden. Ölüye diriye soul trap büyüsü atın. Soul trap büyüsünü ölüye attığınızda da sayılıyor. Tahminen 10 dakika uğraşırsanız 100 yaparsınız. Magicka yetmiyorsa 1 saat bekleyin, zaten oyunda zaman sınırı olan görev az (Az dedim ama, ihtimal olsun diye, ben şu an hiç hatırlamıyorum), zamanın etkilediği görev de az (Birkaç tanesi aklıma geldi, zamanın etkilemesinden kastım öldürmemiz gereken hedef A şehrindeyken zaman çok geçerse B şehrine gidebiliyor), sorun olmaz. Çoğunluğun aksine ben Restoration büyülerini çabuk atlatamıyorum, elâlem gereksiz level almasın diye potion kullanırken ben Restoration kullana kullana 40 küsür yapabildim.

Restoration büyüsü için requim var bir ele requim diğer ele heal alıyorsun.Atladığı kadar işte.Yolda boş boş giderken haydut,ayı vs gelene kadar öyle takılıyorum.Ama harbiden geç atlıyor lvli.Lvl 58 ama rest 48.Tavsiye için de teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 11481149115011511152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.