Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar görev iptal etme var mı kod ile? Hırsızlık loncası nda adı b ile başlayan elemanı bulamıyorum görevi veremediğim için olmuyor.tekrar yapmak istiyorum o görevi. Tabi varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son 2012 yaz ayında oynamıştım şimdi tekrar modlarla birlikte hazır olmasını beklemekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar görev iptal etme var mı kod ile? Hırsızlık loncası nda adı b ile başlayan elemanı bulamıyorum görevi veremediğim için olmuyor.tekrar yapmak istiyorum o görevi. Tabi varsa

Bildiğim kadarıyla yok ama görevi tamamlamak istiyorsan console commande ile halledebiliriz görevin ismini yaz bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Ben de öyle yapıyorum genelde ama işte adamın canı fantezi çekiyor bazen .Daedric diye gece gece canım çekti.Zaten bir de oyun aşırı kolay gelmeye başladı.Bir mağaraya girsem ölüsü 3000-8000 septimlik eşya veriyor bir de işin içine benim cepçilik yeteneğim işin içine girdiğin de para baya bir birikiyor işte.
    Çağrı yeteneklerini en hızlı nasıl geliştirebilirim?İnternetten baktım da adamlar buglardan faydalanıyor.Ben öyle hızlı olmasını istemiyorum.Ama öte yandan da hiç dolmuyor.Anca para verip eğitim al.

Çağrı yeteneği ne oluyor ? :D skillden bahsediyorsun sanırım ya para ile yapıcaksın dediğin gibi yada stone kullanıcaksın.ne kasıyorsan ona göre üçünden birini seçip oyunda sırf ona göre item,yetenk filan kullanıcaksın en hızlı öyle gelişir.
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Standing_Stones

-zorluk için mod önerebilirsim;frostfall,skyre(oyunuzorlaştırmaktan çok denge için),dragon combat, bunlr birkaçı eğer gerçekten zorda oynamak istiyorum diyorsan sana bir sürü mod yazabilirim ayrıntısıyla.....şimdilik kısa tuttum :)

EDİT:çağrı=Conjuration skyrim sözlüğünden şimdi baktım dediğim gibi stonedan sorcerer olanı seçiceksin büyü skill geişimini hızlı artıran yani yüzde 20diydi yanlış değilsem sonra
    @Nicholai Hel yazmış benimde anlatıcaklarımdan bir farkı yok zaten onları uygulayabilirsin.

Skyre yi yüklesem bile bana yeter aslında.Ama TR yamayı bozabilir diye kurmuyorum.Hele o perk sistemi ve dövüş yapay zeka yenilemesi çok güzel.Oyunu zorlaştırıcam diye çok mod yükleyip oyunu bozmak istemiyorum.Oyun bozulunca 1-2 saatim gidiyor.Diğer yazdığını modlara da bakıyorum şimdi.

• quote:

quote:

quote:

Ben de öyle yapıyorum genelde ama işte adamın canı fantezi çekiyor bazen .Daedric diye gece gece canım çekti.Zaten bir de oyun aşırı kolay gelmeye başladı.Bir mağaraya girsem ölüsü 3000-8000 septimlik eşya veriyor bir de işin içine benim cepçilik yeteneğim işin içine girdiğin de para baya bir birikiyor işte.
    Çağrı yeteneklerini en hızlı nasıl geliştirebilirim?İnternetten baktım da adamlar buglardan faydalanıyor.Ben öyle hızlı olmasını istemiyorum.Ama öte yandan da hiç dolmuyor.Anca para verip eğitim al.

Çağrı yeteneği ne oluyor ? :D skillden bahsediyorsun sanırım ya para ile yapıcaksın dediğin gibi yada stone kullanıcaksın.ne kasıyorsan ona göre üçünden birini seçip oyunda sırf ona göre item,yetenk filan kullanıcaksın en hızlı öyle gelişir.

-zorluk için mod önerebilirsim;frostfall,skyre(oyunuzorlaştırmaktan çok denge için),dragon combat, bunlr birkaçı eğer gerçekten zorda oynamak istiyorum diyorsan sana bir sürü mod yazabilirim ayrıntısıyla.....şimdilik kısa tuttum :)

EDİT:çağrı=Conjuration skyrim sözlüğünden şimdi baktım dediğim gibi stonedan sorcerer olanı seçiceksin büyü skill geişimini hızlı artıran yani yüzde 20diydi yanlış değilsem sonra
    @Nicholai Hel yazmış benimde anlatıcaklarımdan bir farkı yok zaten onları uygulayabilirsin.

Skyre yi yüklesem bile bana yeter aslında.Ama TR yamayı bozabilir diye kurmuyorum.Hele o perk sistemi ve dövüş yapay zeka yenilemesi çok güzel.Oyunu zorlaştırıcam diye çok mod yükleyip oyunu bozmak istemiyorum.Oyun bozulunca 1-2 saatim gidiyor.Diğer yazdığını modlara da bakıyorum şimdi.

tr yama kullanıyorsan kullanmaman daha iyi sorun çıkabilir genelde oyunu zor yapan modlar tr yama ile çakışma ihtimali daha yüksek %100 bişey söyliyemem ama sorun çıkartabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tr yama kullanıyorsan kullanmaman daha iyi sorun çıkabilir genelde oyunu zor yapan modlar tr yama ile çakışma ihtimali daha yüksek %100 bişey söyliyemem ama sorun çıkartabilir.

Türkçe yamayı Türkçe karakterler görünmicek şekilde bozuyormuş.Şimdi baktım.Denemeyin diyorlar.

• quote:

quote:

Arkadaşlar görev iptal etme var mı kod ile? Hırsızlık loncası nda adı b ile başlayan elemanı bulamıyorum görevi veremediğim için olmuyor.tekrar yapmak istiyorum o görevi. Tabi varsa

Bildiğim kadarıyla yok ama görevi tamamlamak istiyorsan console commande ile halledebiliriz görevin ismini yaz bulurum.

Dostum sen bana yöntemi söyler misin ben eve gidince halledeyim.görevin adı Türkçe olduğu için sıkıntı olmaz değil mi? Yoksa görevin ingilizce adını mı kullanacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Arkadaşlar mumlardaki ve elimdeki ateşlerle ilgili sıkıntım var!!!!
    Mumlarda ateş gözükmüyor ve elimdeki ateş gözükmüyor. Oyunda görsel olarak çok can sıkıcı hal almaya başladı, kasabaların belli kısımları çok karanlık kalıyor yardım edin!!
    @Evohan : Hocam senin başına geldi mi? Çözümünü bulamadım bi türlü, ateş modlarını ve ışık modlarını kaldırmama rağmen durum aynı resimdeki gibi
    @omer4294 : Hocam tüm ışık ve ateş modlarını silmeme rağmen hala durum bu şekilde. Oyunu silmeden düzelmemişti daha öncekinde.

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN!!!!

• Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu silip tekrar kursana.save lerin gitmiyor zaten.
    mod lardan kaynaklanıyor sanırım.
  • Arkadaşlar kalkana verdiğim perk ile slowmation özelliği kazandım ancak bunu düşmanlarda denediğim zaman takılı kalıyor. Oyun normal hızına geçene kadar beklemek zorunda kalıyorum..

var mıdır bunun çözümü aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum sen bana yöntemi söyler misin ben eve gidince halledeyim.görevin adı Türkçe olduğu için sıkıntı olmaz değil mi? Yoksa görevin ingilizce adını mı kullanacağız?

command olarak ;SetStage <quest id> <stage value> bunu

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Quests = quest ve ID leride burdan bulucaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hocam oyunu silip tekrar kursana.save lerin gitmiyor zaten.
    mod lardan kaynaklanıyor sanırım.

Daha önce Realvision'da da olmuştu bu, oyunu silip kurmaktan sıkıldım iyice. Oyunda mumların yanmaması birçok yerin karanlıkta kalması demek oluyor. TEkrar kuracağım sanırım
  • Arkadaşlar kalkana verdiğim perk ile slowmation özelliği kazandım ancak bunu düşmanlarda denediğim zaman takılı kalıyor. Oyun normal hızına geçene kadar beklemek zorunda kalıyorum..

hocam hiç sorun olmasın diyorsan.
    illahi olur da en az sorunsuz olarka ben dlc lerin tıkını kaldırıyorum sadece hd texureler ve ultra grafik ayarlarını kullanıyorum.
    sorun olmuyor.
  • quote:

illahi olur da en az sorunsuz olarka ben dlc lerin tıkını kaldırıyorum sadece hd texureler ve ultra grafik ayarlarını kullanıyorum.
    sorun olmuyor.

Modlar çakışsa neyse diyecem, oyuna giremem o zaman da, belli olur yani sorunun ne olduğu, modları silip tekrar kurduğumda bile değişmiyor ki, oyunda bi dosya silik olsa oyuna giremem yine. Skyrim aldık daha tadına varamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fear6na

Arkadaşlar kalkana verdiğim perk ile slowmation özelliği kazandım ancak bunu düşmanlarda denediğim zaman takılı kalıyor. Oyun normal hızına geçene kadar beklemek zorunda kalıyorum..

netten araştırdım biraz oyunu kayıt et sonra son kaydı bir daha yükle oyun bugda kalmış olabilir.
  • quote:

quote:

sorun olmuyor.

Modlar çakışsa neyse diyecem, oyuna giremem o zaman da, belli olur yani sorunun ne olduğu, modları silip tekrar kurduğumda bile değişmiyor ki, oyunda bi dosya silik olsa oyuna giremem yine. Skyrim aldık daha tadına varamadık

kullandığın modları yaz.(espler yeterli olur ss ye gerek yok.)

• quote:

quote:

quote:

sorun olmuyor.

Hocam oyunu yeniden silip kurdum, temel modları kurup bakacağım, yine aynısını yaparsa esp'leri yazarım

mesela bende dlc leri yükleyince fps kamera 10 saniyede bir tps moduna geçiyor.
    sonra bazı yerler ing oluyor hocam.çakışsada oyun oynanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sorun olmuyor.

Hocam oyunu yeniden silip kurdum, temel modları kurup bakacağım, yine aynısını yaparsa esp'leri yazarım

En temizi fakat senin poblemin aynı türden moddan 2 tane yüklemenden kaynaklanıyor olabilir ona dikkat et.

• 
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.