Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu Stakado Cinemascope ENB'Yi nasıl kurdun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Hocam bu Stakado Cinemascope ENB'Yi nasıl kurdun acaba?

diğerlerinden bir farkı yok "CinemaScope ENB 2_1 fixed" bunu indir , orada seçenek klasörlerinden birini seç , oyun ana klasörüne at dosyaları , 3 dosyada data klasörüne gidecek ... ayrıca opition klasöründen istediğin tarz ayarlara göre dosya değişimi yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Hocam bu Stakado Cinemascope ENB'Yi nasıl kurdun acaba?

diğerlerinden bir farkı yok "CinemaScope ENB 2_1 fixed" bunu indir , orada seçenek klasörlerinden birini seç , oyun ana klasörüne at dosyaları , 3 dosyada data klasörüne gidecek ... ayrıca opition klasöründen istediğin tarz ayarlara göre dosya değişimi yapabilirsin

Çok teşekkürler hocam şimdi deniyorum.
  • hocam Falskaar yaması ile 25 saatlik bir oynanışı varmış sanırım.
    oyunu bitirince bunuda oynarım artık :)
  • Real olanı kurdum ama oyundayken cinematic şekilde oluyor, bunu normale nasıl çeviriyoruz hocam?
  • quote:

Real olanı kurdum ama oyundayken cinematic şekilde oluyor, bunu normale nasıl çeviriyoruz hocam?

options da no letterbox yazar ordaki dosyayı at diğeri ile değişsin
  • quote:

quote:

Real olanı kurdum ama oyundayken cinematic şekilde oluyor, bunu normale nasıl çeviriyoruz hocam?

Süpersin hocam. Modları yükleyip ss paylaşacağım
  • quote:

quote:

quote:

Süpersin hocam. Modları yükleyip ss paylaşacağım

bir şey değil , biride bana yetenekleri daha hızlı geliştiren bir mod söylesin yahu

• Az önce Yamyaları katlettim.Markarth esnafından adam bile vardı.Baktım katur kutur yiyorlar insan parçalarını.Çektim Daedric Katana'mı doğradım hepsini.
    Aranızda var mı la yamyam .
    Bu arada oyunu 3-4 kere daha önce de oynamıştım ama böyle bir görev olduğunu ilk defa öğrendim.Türkçe yama iyi ki çıkmış yaa .
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım.İmparatorluk ırkı ile başladım oyuna.En iyi kombinasyon nasıl olur sizce ? Bir elde kılıç bir elde büyü mü yoksa kılıç kalkan mı ya da 2 eldede büyümü ? Nasıl bir kombinasyon tavsiye edersiniz ? Birde bu kılıç , ok , büyüler arasında hızlı geçişi nasıl yapıyoruz acaba onu çözemedim.Bunun pratik bir yolu olmalı.Sürekli tab a basıp değiştirmek çok zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hocam Falskaar yaması ile 25 saatlik bir oynanışı varmış sanırım.

Ben onu bir oynıyım dedim acayip çok bug vardı,obugları gördükten sonr avazgeçtim oynamadım.Belki düzeltmişlerdir şimdi bende deniyebilirim gene :)
  • @Sp4rtacus

uzun mesafe için haritada gördüğün görev yerine set mark yerleştir bir tane pusulada onun rengi farklı oluyor oradan bakarak ilerleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hocam Falskaar yaması ile 25 saatlik bir oynanışı varmış sanırım.

Ben onu bir oynıyım dedim acayip çok bug vardı,obugları gördükten sonr avazgeçtim oynamadım.Belki düzeltmişlerdir şimdi bende deniyebilirim gene :)

aynen ama ben oyun bitmeden kesinlikle denemem şuan gayet iyi bozmıyayım oyunun havasını hevsimde kırılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar oyuna yeni başladım.İmparatorluk ırkı ile başladım oyuna.En iyi kombinasyon nasıl olur sizce ? Bir elde kılıç bir elde büyü mü yoksa kılıç kalkan mı ya da 2 eldede büyümü ? Nasıl bir kombinasyon tavsiye edersiniz ? Birde bu kılıç , ok , büyüler arasında hızlı geçişi nasıl yapıyoruz acaba onu çözemedim.Bunun pratik bir yolu olmalı.Sürekli tab a basıp değiştirmek çok zor oluyor.

ben iki el büyü ile oynuyorum gayet zevkli oluyor.
    gamepad ile oynuyorsan hızlı geçişler için mod var onu kurdum şuan ilk başladığımdan kat ve kat daha zevkli oldu oyun.
    ırkları tam olarak bilmiyorum iki el büyü açtık bakalım yıkım a veriyorum genelde

yanında biri olursa iki el büyü iyi oluyor ama tek başına olunca zorlanıyorum çok.

• yeni karakter açtım mage oynuyorum ama gerçekten çok zormuş mage olmak. zorda oynardım her zaman bunda normalde bile ölüp duruyorum. oyun en kolay thief karakter ile oynanıyor yay ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 14 Ocak 2014; 22:29:55 >
  • bu arada aklıma geldi gece şöyle bir olayla karşılaştım.bir görevde işte git bilmem ne kalesini temizle diyor tamam güzel gititm kaleye temizledim herkesi.ama görev tamam felan demedi sonra anladımki işaretleyici yok göstermiyor haritada oyunu aç kapa aç kapa en sonunda işaret ortaya çıktı sonra temziledim bu defa görev tamamlandı dedi.
    yani anlıcan bi bakıyorsun görev üstüne gelince haritada göster çıkıyo bir bakmışsın haritada göster yazısı soluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

yeni karakter açtım mage oynuyorum ama gerçekten çok zormuş mage olmak. zorda oynardım her zaman bunda normalde bile ölüp duruyorum. oyun en kolay thief karakter ile oynanıyor yay ile.

aynen katılıyorum.yada biz beceremiyor oynamayı.eğer yanımda ldyia olmasa halim duman yeminle
  • quote:

@Sp4rtacus

uzun mesafe için haritada gördüğün görev yerine set mark yerleştir bir tane pusulada onun rengi farklı oluyor oradan bakarak ilerleyebilirsin

Çözdüm hocam yinede çok sağol, çözümü bulduğum için sorumu silmiştim
  • Arkadaşlar şöyle bi sorunum var

Mumlarda ve elimdeki ateşler gözükmüyor, ateş modları da yüklü deil halbuki. Çözümü nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp4rtacus -- 14 Ocak 2014; 23:10:32 >
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Mage oynayacaksan necromancer yapacaksin rahat edeceksin , assasinden ve okculardan daha kolay bir sinif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.