Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.643.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emmre129

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

quote:

Arkadaş hala şu darkbrotherhood denen adamlardan not gelmedi ne yapabilirim bu notun gelmesi için geldide ben mi hatırlamıyorum acaba nasıl başlayacağım bu göreve? veya hangi guilde katılmamı önerirsiniz tek el+yenileme gidiyorum

gorev falan yap hep notu bekleme.

Arkadaş zaten hep görev yapıyorum ne not getiren nede beni kaçıran var delireceğim artık

Büyük şehirlerden birine git orda vakit geçir,uyumayı dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

yav arkadaş hergün 4 5 saat oynarım diyordum ama 10 saatten aşağı oynamadan çıkmıyoruz.
    düzen felan kalmadı yeminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: goksel_ozt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

arkadaslar tum sehirlerde araniyorum nerede ise
    tum muhafizlar beni gordumu durdurup hapse atmak istiyor ben kaciyorum mecburen.

gorevlerde tercihen vs vs sunlarida oldurebilirsin diyor evlere girip olduruyorum muhafizlar pesime dusuyor sonra ne yapmam lazim aranmayi dusurmem icin

görünmemen lazım darkbrotherhood'un kötü yanıda bu

Darkbrotherhood candır.

önceden katılmıştım, günahsız nordları öldürmüştüm şimdi yok edicem dark brotherhoodu

ahan bunla kesicem hepsini

Hangi enb modunu kullanıyorsun hocam?

enb yok Immersive Saturation Boost , XCE - Xenius Character Enchanted, pure waters

bu ikisi kurdunmu 0 performans kaybıyla çok iyi bir görüntü elde edebilirisin

• Grafikleri düşürüp, kasmayı azaltan modun linkini verebilirmisiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tum muhafizlar beni gordumu durdurup hapse atmak istiyor ben kaciyorum mecburen.

gorevlerde tercihen vs vs sunlarida oldurebilirsin diyor evlere girip olduruyorum muhafizlar pesime dusuyor sonra ne yapmam lazim aranmayi dusurmem icin

Darkbrotherhood candır.

önceden katılmıştım, günahsız nordları öldürmüştüm şimdi yok edicem dark brotherhoodu

enb yok Immersive Saturation Boost , XCE - Xenius Character Enchanted, pure waters

1. ile 3.ü ne işe yarıyor hocam anlatırsan yükleyeceğim

• Vallaha bu oyunun buglarından bıktım şimdide esbern ile konuş görevindeyim adamı buldum konuştuğum zaman adamdan ses çıkmıyor sadece altyazı var neyse adamla konuştum kapı var bir tane oynayanlar bilir açması için ikna ettim kilit sesleri geliyor e tuşuna basıyorum kapı açılmıyor kaldım ortada nasıl açılacak bu kapı? kilit açma sesleri geliyor sonra tık yok e tuşuna bassamda açılmıyor adam hemen içeri gel ve olanları anlat diyor bana ama kapı açılmıyor
  • Unoffical skyrim yamasını kullanan varmı ?
  • quote:

Vallaha bu oyunun buglarından bıktım şimdide esbern ile konuş görevindeyim adamı buldum konuştuğum zaman adamdan ses çıkmıyor sadece altyazı var neyse adamla konuştum kapı var bir tane oynayanlar bilir açması için ikna ettim kilit sesleri geliyor e tuşuna basıyorum kapı açılmıyor kaldım ortada nasıl açılacak bu kapı? kilit açma sesleri geliyor sonra tık yok e tuşuna bassamda açılmıyor adam hemen içeri gel ve olanları anlat diyor bana ama kapı açılmıyor

esbern bug...

fix yapman lazım internette araştır

• quote:

Unoffical skyrim yamasını kullanan varmı ?

Kullanıyordum.Orjinal aldım oyunu ve tr yamasını kurdum.Ama bu unofficial skyrim yamasını kurduğumda tr yama bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

Vallaha bu oyunun buglarından bıktım şimdide esbern ile konuş görevindeyim adamı buldum konuştuğum zaman adamdan ses çıkmıyor sadece altyazı var neyse adamla konuştum kapı var bir tane oynayanlar bilir açması için ikna ettim kilit sesleri geliyor e tuşuna basıyorum kapı açılmıyor kaldım ortada nasıl açılacak bu kapı? kilit açma sesleri geliyor sonra tık yok e tuşuna bassamda açılmıyor adam hemen içeri gel ve olanları anlat diyor bana ama kapı açılmıyor

esbern bug...

Kapıyı açmayı başardım ama şimdide ona eşlik etmemi istedi görev adam ortadan kayboldu nasıl eşlik edeceğim bu adama? Delphine gittim onu buldum dedim beni azarladı nasıl tek bırakırsın onu vs vs git getir dedide adam kapıdan çıktı o andan itibaren kayıp nasıl geçeceğim bu görevi savede almadım off off baştan mı başlayacağım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Darkbrotherhood candır.

1. ile 3.ü ne işe yarıyor hocam anlatırsan yükleyeceğim

birincisi renkleri çok iyi ayarlıyo eskisi gibi soluk değil artık oyun her gören senin gibi enb soruyo bana . üçüncüsüde suları çok gerçekçi yapıyo onuda ek olarak ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

Unoffical skyrim yamasını kullanan varmı ?

Kullanıyordum.Orjinal aldım oyunu ve tr yamasını kurdum.Ama bu unofficial skyrim yamasını kurduğumda tr yama bozuldu.

Oyundaki bugları düzeltiyordu o yama.
  • Dostum ama enb gibi duruyor kabul et
    10un üzerinde eski modları aktif ettim oyuna girerken atıyor Hangisiyle çakışıyor ya
  • quote:

Dostum ama enb gibi duruyor kabul et
    10un üzerinde eski modları aktif ettim oyuna girerken atıyor Hangisiyle çakışıyor ya

TR yama kullanıyormusunuz ?
  • 24 mod ile bu seviyeye geldi dahada kasmıyacağım.Grafikler yüzünden görev yapmayı bırakıp dağ bayır ss almak için geziniyorum.Bu yüzden mod yüklemeden önce bir daha düşünün bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

24 mod ile bu seviyeye geldi dahada kasmıyacağım.Grafikler yüzünden görev yapmayı bırakıp dağ bayır ss almak için geziniyorum.Bu yüzden mod yüklemeden önce bir daha düşünün bence

Süper

görev niye yapmıyorsun kasar diye mi ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

24 mod ile bu seviyeye geldi dahada kasmıyacağım.Grafikler yüzünden görev yapmayı bırakıp dağ bayır ss almak için geziniyorum.Bu yüzden mod yüklemeden önce bir daha düşünün bence

Sistemini yazarmısın ?

• quote:

quote:

Dostum ama enb gibi duruyor kabul et

TR yama kullanıyormusunuz ?

TR yama kullanıyorum, en son iptal ettiğim 3-4 moddan biriyle çakışıyor ama onu bulucam artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

esbern bug...

Kapıyı açmayı başardım ama şimdide ona eşlik etmemi istedi görev adam ortadan kayboldu nasıl eşlik edeceğim bu adama? Delphine gittim onu buldum dedim beni azarladı nasıl tek bırakırsın onu vs vs git getir dedide adam kapıdan çıktı o andan itibaren kayıp nasıl geçeceğim bu görevi savede almadım off off baştan mı başlayacağım

Arkadaşlar bana bir yardım etseniz ne yapacağım adama eşlik etmem isteniyor ama bir türlü bulamadım şimdi eski saveyi yükleyip herşeye baştan başlayacağım bu esbern denen adamın konuşması için ne yapmam gerekiyor tek sorun bu sanırım sesi çıkmadığı için bugda kalıyor görev oyunumda orjinal anlamadım niye böyle oldu

• 30fps bu grafiklerde ve oynanabilir seviyede. Oyun içinde shift + f12 yapınca enb kapanıyor 50-60fps oluyor.Görev yapmamamın nedeni grafiklere takılıp kalmam.
  • 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.