Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11191120112111221123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar evlilik hakkında bir sürü yazı okudum ama olmuyor.o kolye yı taktım bütün kadınlarla konuşuyorum ama evlilik ile ilgili bir seçenek gelmiyor.nerede hata yapıyorum. Ama görev de hiç ilerlemedim akçay a geldikten sonra onunla alakası var mı

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Marriage

şu linkten bak,önüne gelen her karakter ile evlenemezsin bazıları ile evlenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksel_ozt

Arkadaşlar Merhaba

1-SkyUI modu kuruluyken oyunu açtığımda "SkyUI Error Code 1" hatası veriyor.
    2-İnventory'ı açarken çok ağır açıyor, beklemek zorunda kalıyorum.
    3-Oyun bazen tamamen kitleniyor hiçbişey yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum.
    Oyunum orjinal, bunlara bi yardımcı olun lütfen

http://skse.silverlock.org/

skse yi kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Oyunu daha önce de defalarca oynadığım için isimlere,soylara pek takılmadım.Geçmişe gidiyorsun derken?Türkçe'sinde de İngilizce'sinde de kafayı iyice bulup cadı'ya evlenme teklif ediyorsun,Markarth'da ki tapınağı az talan ediyorsun filan,ben öyle biliyorum.
    Ben de onları daedra sanıyordum.Daedric artifacts olduğunu ben de biliyorum.Ayrıca ne bu şiddet bu celal?
    Ayrıca update yapmayın derken onların demek istediği şu;şimdi TR yama kurulduğu zaman oyunun data dosyalarına filan iyice işliyor.Wrye bash dan baktığın zaman update.esm kırmızı görünüyor.Benim gibi çok bilmişler de steam üzerinden dosyaları doğrulamasını(update diye de bilinir) yapıp bu TR yamayı bozuyor.Halbuki istediği kadar kırmızı yansın herhangi bir sorun olmadı.Muhtemelen bundan bahsediyorlardır.

Son olarak oyunda bulduğum kitaplara da arada baksam iyi olacak.Hangisi demora,hangisi daedra halâ bilmiyorum.Anladığım kadarı ile şeytan gibi görünenler Demora.

WYRE BASH KIRMIZI OLMASININ SEBEBİ PROGRAMIN ONU YABANCI BİR DOSYA OLARAK GÖRMESİ,YANİ TR YAMA DOSYALARINI NE OLDUĞUNU TANIMLAYAMAMASI ONUN İÇİN KIRMIZI GÖSTERMESİNİ KİMSE ALDIRMASIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Arkadaşlar Merhaba

3-Oyun bazen tamamen kitleniyor hiçbişey yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum.

skse yi kur.

SKSE kurulu, her zaman ondan girerim oyuna, ama SkyUI bu hatayı veriyor ne yapacağımı şaşırdım

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

skse yi kur.

SKSE kurulu, her zaman ondan girerim oyuna, ama SkyUI bu hatayı veriyor ne yapacağımı şaşırdım

skse_loader.exe yönetici olarak çalıştırmayı dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

skse yi kur.

skse_loader.exe yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Akşam bi de öyle denerim ama bu sebepten olsaydı diğer modlarda da sıkıntı çıkarmaz mıydı?

• quote:

Arkadaşlar evlilik hakkında bir sürü yazı okudum ama olmuyor.o kolye yı taktım bütün kadınlarla konuşuyorum ama evlilik ile ilgili bir seçenek gelmiyor.nerede hata yapıyorum. Ama görev de hiç ilerlemedim akçay a geldikten sonra onunla alakası var mı

bnde dha denemdimde okudugum yazıların birinde once gidip rahiple konusmak gerekiomus ewlenmek istiorm faln diomssn gliba kolye alma konusmasının haricinde ondan snra cıkıoms ewlnme yazısı oda belirli kadınlarla zaten her kadınla olmuo(oluoda hileyle oluyor tabi)
  • Tr yama gerçekten güzel olmuş.
  • Bu smithing için iksileri nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Siz bi Conjure Dremora Lord büyüsüne sahip olun, çıkarın bakalım Conjure Dremora Lord'u..
    O zaman ne Lydia ne de başka bir yoldaş tanırsınız..
    Dremora Lordlar I smell weakness! diyip aklını alıyor herkesin, hadi bunu geçtim.. Üzerlerinde Deadra Zırhı ve Deadra Inferno (Hasarı yanında bir süre düşmanı pişirmeye de yarar) kılıçları var

hocam tr olarak ne diye geçiyor ? çok farklı şeyler çıkıyor ortaya geçen nida sesi diye görev vardı tr olarak ama ing si alakası yok tr ile

bak şimdi beni heyecanlandırdın iyimi ne zaman sahip olabiliyoruz o büyüye ?

Şimdi Türkçesi ''Abo kaçın Demora geliyo'' da olabilir ''Demora Prensi Çağır'' da olabilir
    Büyüye istediğin an sahip olabilirsin satıcılardan. 2 bin altın civarı bir şeydi (Fena büyü yiyor ama yediğine değer)
    Yanlış hatırlamıyorsam DLC ile gelen bir büyüydü bu. Ve yanlış hatırlamıyorsam Dawnguard ile gelen bir büyüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: xloader

boy derken boyu farklı ırkların fps ekranında aynı yerden yükseklikte olmasını kastediyosun heralde? buna dair bi mod gördüğümü hatırlıyorum ama isminin ne olduğunu inan hatırlamıyorum. eğer benim söylediğim/söylemeye çalıştığım şeyi söylüyosan var ama araştırman lazım.

@Fuusrodah: normal karakter ekranının dışında showracemenu'den yararlanırsan skill ve statlarının mundar olması gibi bi tehlikesi de var tabii :D

O kadar teknik demiyorum bildiğin boy işte FPS değil ama TPS ekranında fark ediyor Dark elf ve High elf arasında belirgin boy farkı var mesela Moda gerek yok bir arkadaş yukarıda bilgi vermişti denedim ben oluyor. Konsola player.setscale (0 ve 99999 arası bir değer ver. Standart değer 1) yazınca boyu uzuyor. Elinle ejder yakalayacak büyüklüğe ulaşıyorsun o derece

Karakter ırkı değiştirince evet oyundan atma ya da bazı kayıplar söz konusu oluyordu ama en son güncelleme ile o sorun kalktı diye biliyorum (Emin değilim)

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar bir sorum olacak.Engelleme ağacında bir yetenek açtım.Özelliği ise;Rakip en güçlü saldırısını yaptığında ben o ara savunma yapıyorsam zaman yavaşlıyor.

Benim anlamadığım olay ise bunun bana faydası ne? Zaman yavaşladığında bana vuramasın diye ejder gücümü kullanayım diyorum ama olmuyor.

Gelen saldırıdan kolayca sıyrılırsın o özellikle. Ben hiç güç kullanmadım yavaşlatma olduğunda. Kenara çekilip silahla işini bitirirdim.
    Faydas;ı Max Payne 1-2-3 oynadıysan o mantıkta. Etraf 10 hızından 5 e düşüyor ama sen hala 10 hızında hareket edebiliyorsun.
  • Su oyunu o kadar cok oynamak istiyorumki AMA laptop 3gb ram ve 5450 ekran karti kaldirmaz dediler hic bulasmadim simdi bide turkce Yama cikdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar bir sorum olacak.Engelleme ağacında bir yetenek açtım.Özelliği ise;Rakip en güçlü saldırısını yaptığında ben o ara savunma yapıyorsam zaman yavaşlıyor.

Benim anlamadığım olay ise bunun bana faydası ne? Zaman yavaşladığında bana vuramasın diye ejder gücümü kullanayım diyorum ama olmuyor.

Gelen saldırıdan kolayca sıyrılırsın o özellikle. Ben hiç güç kullanmadım yavaşlatma olduğunda. Kenara çekilip silahla işini bitirirdim.
    Faydas;ı Max Payne 1-2-3 oynadıysan o mantıkta. Etraf 10 hızından 5 e düşüyor ama sen hala 10 hızında hareket edebiliyorsun.

Bana benim karakterin hızı da 5'e düşüyormuş gibi geliyordu ondan dolayı sormuştum. Anladım hocam teşekkür ederim.

• quote:

Herkesle evlenemiyorsun. Sana en basit olanını anlatayım.
    Ysolda ile evlenmek için;

İlk olarak Akçay daki Ysolda adındaki kadına yardım etmen gerekiyor. Mamut dişi isteyecek. Devlerin olduğu yerde Mamut vardır git öldür al dişini ver hatuna.
    Sonra amulet of mara takılı halde tekrar Ysolda ile konuş. Benimle ilgileniyor musun vs diye bir seçenek çıkacak. Seç ve onayını al.
    Sonra Riften (Unuttum TR deki adını. Haritadaki en sağ en alttaki şehir) e git. Oradaki tapınakta bir süre sonra düğünün olacak.

Maaaaaalesef evlenmede BUG olabiliyor (Mesela bende olmuştu Xbox'ta oynarken) Bug şöyle; Sen evleneceksin diye halkta geliyor tapınağa. Hepsi aynı anda kapıdan geçtiği için üst üste binme oluyor ve herhangi biri ölebiliyor ve bu yüzden düğün iptal oluyor...... Umarım başına gelmez

• ya bu riften de yani vadikentte louis letrush diye bi adam var nerde görse saldırıyor üstüme manyak gibi. sinir oldum bu bi bug mı yoksa görev yapınca filan düzeliyormu bi bilen varsa yardım etsin lütfen aziz dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ya bu riften de yani vadikentte louis letrush diye bi adam var nerde görse saldırıyor üstüme manyak gibi. sinir oldum bu bi bug mı yoksa görev yapınca filan düzeliyormu bi bilen varsa yardım etsin lütfen aziz dostlar

Öldür Ölmüyorsa da
    http://www.youtube.com/watch?v=LcFiTUTgfFo
    O bir Bug aslında. Durduk yere saldırması. Benimde başıma gelmişti. Çözümü hilesiz olarak (yanlış hatırlamıyorsam) o adamın yanında T ye bas ve 24 saat bekle. Kendiliğinden düzeliyordu ve sana saldırmayı bırakıyordu.
    Olmadı videodaki komudu gir tamamdır

• Bu arsa alıp ev yapmak için Hearthfire dlcsine sahip olmak mı gerekiyor? O dlc olmadan yapamıyor muyuz? Bileydim alırdım o dlcyide kötü oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Bu arsa alıp ev yapmak için Hearthfire dlcsine sahip olmak mı gerekiyor? O dlc olmadan yapamıyor muyuz? Bileydim alırdım o dlcyide kötü oldu şimdi.

Evet. Maalesef Hearthfire DLC si gerekiyor kendi evini inşa etmen için. Ama inan pek bir şey kaybetmiyorsun. Aman aman bir özellik değil.
    Benim bir kızım bir oğlum birde Ysolda'm var da ne oldu? Çocuklar paso bana ne aldın, ne getirdin, ben şunu alacam para ver, bak yolda tikli buldum evde kalsın mı diyip duruyor

Hearthfire DLC'sine para vermek yerine almadıysan Dawnguard ve Dragonborn DLC'lerini almanı öneririm. Onlar Hearthfire'dan kat kat daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Su oyunu o kadar cok oynamak istiyorumki AMA laptop 3gb ram ve 5450 ekran karti kaldirmaz dediler hic bulasmadim simdi bide turkce Yama cikdi

Daha kötü sistemle bile oynarsın bence.
  • 
Sayfa: önceki 11191120112111221123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.