Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11171118111911201121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Breath Of fire kullanıcısına yanıt
    yeni versiyon indirdiğin için sendeki mevcut çeviri belki versiyon olarak uyumlu olmayabilir, indirdiğin çevirinin yeni versiyon gibi bişeyi varsa onunla dene istersen

@Breath Of fire: yanında sadece 1 takipçi gezdirebilirsin. Hile ile arttırma imkanı varmıdır bilmiyorum ama skyrim nexus sitesinde daha fazla follower modu mevcuttu. Bunun dışında, oyunda yardım ettiğin bazı kişiler sana kendini takipçi olarak takdim edebiliyor. en basit örnekle oyunun başında riverwood'a uğradıysan sven ve faendal isimli iki elemanın kız davası var. isminden hatırlayamadım ama dark elf olan adama yardım edersen follower olarak kullanabiliyosun o adamı. aynı zamanda archery öğretmeni ve çok iyi olmasada ideal bi okçudur. Bunun yanında oyunda loncalara katılıp loncanın lideri durumuna gelirsen o loncanın çoğu üyesi seninle savaşmayı kabul eder.

diğer soruna gelince yukarda yazdım. ama yukarıya eklemediğim bir istisna vardı sanırım. bir daedric görevinde peşine barbas isimli bir köpek takılıyor, yanlış hatırlamıyosam insan takipçinin yanında artı olarak gezdirebiliyodun. işin güzel yanı ise köpek ölümsüz, eğer okçu karakterin varsa köpek ölmediği için dikkati üstünde tutar, sende işini halledebilirsin.

item- sandık olayına gelince yukardaki bir arkadaş cevaplamış aslında. kendi evin ve dışardaki birkaç belli başlı noktalar dışında diğer depolama yerlerine güvenme. birkaç oyun günü geçtikten sonra bu depolama yerleri sıfırlanır. Lonca lideri olduğu zaman kendine ait odadaki sandığı kullanabilirsin, riverwood yakınlarında anise's shack var, oranın gizli bodrum katındaki sandık yok ama her türlü varil çekmece, çanta gibi şeylere güvenle saklayabilirsin. tabii elbette birde evin var. evindeki tüm depolama birimlerini kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xloader -- 8 Ocak 2014; 19:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Siz bi Conjure Dremora Lord büyüsüne sahip olun, çıkarın bakalım Conjure Dremora Lord'u..
    O zaman ne Lydia ne de başka bir yoldaş tanırsınız..
    Dremora Lordlar I smell weakness! diyip aklını alıyor herkesin, hadi bunu geçtim.. Üzerlerinde Deadra Zırhı ve Deadra Inferno (Hasarı yanında bir süre düşmanı pişirmeye de yarar) kılıçları var

hocam tr olarak ne diye geçiyor ? çok farklı şeyler çıkıyor ortaya geçen nida sesi diye görev vardı tr olarak ama ing si alakası yok tr ile

bak şimdi beni heyecanlandırdın iyimi ne zaman sahip olabiliyoruz o büyüye ?

• xloader kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?Biraz daha açıklayıcı anlatırmısınız?Yeni update mi çıktı oyuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 8 Ocak 2014; 19:14:19 >
  • Ewt saolsun diger arkdsn anltmyla hallttm snada tkrar tsskurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

Ewt saolsun diger arkdsn anltmyla hallttm snada tkrar tsskurler

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Siz bi Conjure Dremora Lord büyüsüne sahip olun, çıkarın bakalım Conjure Dremora Lord'u..
    O zaman ne Lydia ne de başka bir yoldaş tanırsınız..
    Dremora Lordlar I smell weakness! diyip aklını alıyor herkesin, hadi bunu geçtim.. Üzerlerinde Deadra Zırhı ve Deadra Inferno (Hasarı yanında bir süre düşmanı pişirmeye de yarar) kılıçları var

hocam tr olarak ne diye geçiyor ? çok farklı şeyler çıkıyor ortaya geçen nida sesi diye görev vardı tr olarak ama ing si alakası yok tr ile

bak şimdi beni heyecanlandırdın iyimi ne zaman sahip olabiliyoruz o büyüye ?

Akçay'da bir görev var.Bir adamla içki yarışına giriyorsun.Epy de eğlenceli bir görev,eğer görevi tamamlarsan kanlı gül diye bir asa veriyor.Onunla da bir tane daedra çağırabilirsin.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hajı cavcav sen bilin bu işleri, Mage de sadece enchanting ve dest yanınada biber olarak resto gidiyorum. Diğer şeyleri hiç iplemiyorum pure mage oynamak istiyorum doğru yoldamıyım efenim Araştırıyom da cok saçma saçma şeyler cıkıyor karşıma, pure mage guilde yazıyom 2011 de ki guide çıkıyor. Yada adamın teki soruyor pure mage oynıcam ne yapmalıyım. Cevaplar değişik değişk, play archer. Dont play mage. Zevk aldıgın karakteri oyna vs vs. Ulan ne alaka
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    yok güncelleme çıkmadı :) tahminim sen oyunu aldığından beri güncelleme yapmamışsın (1.7 gb güncelleme yaptı dediğine dayanıyorum tabii.)
    Oyunu yılbaşında indirmeye başladım hocam o günde güncelleme yaptı aynı boyutta keşke yedeklemez olaydım şu oyunu
    Hocam çözdüm uyum programını yönetici olarak çalıştırmayı unutmuşum birde arkadaşlar frost troll'ü öldürmek için ne yapabilirim.

Hafif zırh,tek el kılıç ve yenileme kullanıyorum fakat 3 tane gelince kaçıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Hocam çözdüm uyum programını yönetici olarak çalıştırmayı unutmuşum birde arkadaşlar frost troll'ü öldürmek için ne yapabilirim.

Hafif zırh,tek el kılıç ve yenileme kullanıyorum fakat 3 tane gelince kaçıyorum .

trollere karşı ateş kullan.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    frost troll? high hrothgar'a mı tırmanıyosun? :D:D

ateş bazlı büyülere karşı trollerin eksi resistans'ı var. bunu kullanabilirsin. eğer büyücü değilsen büyücülerden ateş büyü scrolleri satın alabilrsin. bu da yoksa 3-5 tane paralyse poison al, silahına sür, troll ayağa kalkana kadar sağlam hasar verirsin en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xloader

frost troll? high hrothgar'a mı tırmanıyosun? :D:D

ateş bazlı büyülere karşı trollerin eksi resistans'ı var. bunu kullanabilirsin. eğer büyücü değilsen büyücülerden ateş büyü scrolleri satın alabilrsin. bu da yoksa 3-5 tane paralyse poison al, silahına sür, troll ayağa kalkana kadar sağlam hasar verirsin en azından.

Teşekkürler arkadaşlar bende kılıçla dalıyordum 3 tane troll 1 ejderha geldi valla canını zor kurtardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hikaye görevlerini bitirdikten sonra oyunu ara sıra özlem gidermek dışında bir daha oynamayacak tek kişi ben miyim? Tamam oyunun dünyası falan zevkli ama single player bir oyuna gereğinden fazla vakit harcamayı pek mantıklı bulmadım ben. Zaten günde 1-2 saat anca pc başına geçebiliyorum ona da değsin isterim Ama ilk kez bu tarz RPG oynadım. Skyrim'e benzer oyun tavsiye edebilecek var mı? Witcher 2 falan nasıl?

Bu arada sırf bu oyun yüzünden Game of Thrones izlemeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanTR-

Ana hikaye görevlerini bitirdikten sonra oyunu ara sıra özlem gidermek dışında bir daha oynamayacak tek kişi ben miyim? Tamam oyunun dünyası falan zevkli ama single player bir oyuna gereğinden fazla vakit harcamayı pek mantıklı bulmadım ben. Zaten günde 1-2 saat anca pc başına geçebiliyorum ona da değsin isterim Ama ilk kez bu tarz RPG oynadım. Skyrim'e benzer oyun tavsiye edebilecek var mı? Witcher 2 falan nasıl?

witcher 2 tam hikaye olarak sizi daha çok tatmin eder fakat geçtiği dünya skyrim kadar devasa değil, oynanış olarak ise skyrim kadar çok skill ağacı yok fakat hikaye olarak skyrimden daha başarılı buldum ben, fakat oynamadan önce witcher 1 in hikayesine bir bakın, oyuna başlarsanız pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hajı cavcav sen bilin bu işleri, Mage de sadece enchanting ve dest yanınada biber olarak resto gidiyorum. Diğer şeyleri hiç iplemiyorum pure mage oynamak istiyorum doğru yoldamıyım efenim Araştırıyom da cok saçma saçma şeyler cıkıyor karşıma, pure mage guilde yazıyom 2011 de ki guide çıkıyor. Yada adamın teki soruyor pure mage oynıcam ne yapmalıyım. Cevaplar değişik değişk, play archer. Dont play mage. Zevk aldıgın karakteri oyna vs vs. Ulan ne alaka

Illusion şart. Destruction bile tek başına yetmeyebiliyor (master'dan aşağı zorluk seviyesinde oynamadım). Bendeki mage destruction, illusion, enchanting, conjuration (2 dead thrall) ve 70-80 seviyesinde Alteration biliyor. Breton olsam süper olurdu, büyüye karşı enchanting ile son seviyeye kadar dayanıklılık sağlanabilir rahatlıkla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

quote:

Ana hikaye görevlerini bitirdikten sonra oyunu ara sıra özlem gidermek dışında bir daha oynamayacak tek kişi ben miyim? Tamam oyunun dünyası falan zevkli ama single player bir oyuna gereğinden fazla vakit harcamayı pek mantıklı bulmadım ben. Zaten günde 1-2 saat anca pc başına geçebiliyorum ona da değsin isterim Ama ilk kez bu tarz RPG oynadım. Skyrim'e benzer oyun tavsiye edebilecek var mı? Witcher 2 falan nasıl?

witcher 2 tam hikaye olarak sizi daha çok tatmin eder fakat geçtiği dünya skyrim kadar devasa değil, oynanış olarak ise skyrim kadar çok skill ağacı yok fakat hikaye olarak skyrimden daha başarılı buldum ben, fakat oynamadan önce witcher 1 in hikayesine bir bakın, oyuna başlarsanız pişman olmazsınız.

Dediğiniz gibiyse hemen alayım hocam. Hem Türkçe yaması da var sanırım. Yanlız ilk oyunu oynamama veya hikayesini bilmeme gerek var mı? Bi de ucuza nereden bulabilirim? Winter Sale'de 6-7 dolardı ama almadım keşke alsaymışım, şimdi 20 dolar olmuş Steam'de.

• quote:

quote:

quote:

Dediğiniz gibiyse hemen alayım hocam. Hem Türkçe yaması da var sanırım. Yanlız ilk oyunu oynamama veya hikayesini bilmeme gerek var mı? Bi de ucuza nereden bulabilirim? Winter Sale'de 6-7 dolardı ama almadım keşke alsaymışım, şimdi 20 dolar olmuş Steam'de.

witcher 1 i oynamanıza gerek yok fakat şu videoyu izleseniz iyi olur:
    http://www.youtube.com/watch?v=-eiHUY1CreQ
    bu videoyu izleseniz yeterli :)

witcher 2 tamimiyle orjinalinde türkçe alt yazı ile geliyor.Fiyat olarak bilmiyorum en ucuz nereden bulabilirsiniz fakat mutlaka oynanması gereken bir oyun, ben elder scroll serilerini de witcher serilerini de bekleyip iki serininde bütün oyunlarını bitirmiş biri olarak gerçekten witcherin hikayesini elder serilerine göre 1 adım önde bulurum her zaman.Ama dediğim gibi skyim kadar devasa bir dünya olmasa bile bayağı büyük bir dünya sizi bekliyor. Oyunda güzel olan başka bir ayrıntı ise kendi oyun senaryonu oyun içindeki kararlarınıza göre siz belirliyorsunuz.Örnek verecek olursam sokakta bir kadını taciz ediyorlar adamları haklaya da bilirsiniz, olayları görmemez den de gelebilirsiniz ve bu iki seçim sizin oyun sonuna direk olarak etki etmese bile dolaylı yoldan etki ediyor.Daha öncede dediğim gibi oynarsanız gerçekten pişman olmazsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

witcher 1 i oynamanıza gerek yok fakat şu videoyu izleseniz iyi olur:
    http://www.youtube.com/watch?v=-eiHUY1CreQ
    bu videoyu izleseniz yeterli :)

witcher 2 tamimiyle orjinalinde türkçe alt yazı ile geliyor.Fiyat olarak bilmiyorum en ucuz nereden bulabilirsiniz fakat mutlaka oynanması gereken bir oyun, ben elder scroll serilerini de witcher serilerini de bekleyip iki serininde bütün oyunlarını bitirmiş biri olarak gerçekten witcherin hikayesini elder serilerine göre 1 adım önde bulurum her zaman.Ama dediğim gibi skyim kadar devasa bir dünya olmasa bile bayağı büyük bir dünya sizi bekliyor. Oyunda güzel olan başka bir ayrıntı ise kendi oyun senaryonu oyun içindeki kararlarınıza göre siz belirliyorsunuz.Örnek verecek olursam sokakta bir kadını taciz ediyorlar adamları haklaya da bilirsiniz, olayları görmemez den de gelebilirsiniz ve bu iki seçim sizin oyun sonuna direk olarak etki etmese bile dolaylı yoldan etki ediyor.Daha öncede dediğim gibi oynarsanız gerçekten pişman olmazsınız.

2 hafta önce 10 liraydı geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Illusion şart. Destruction bile tek başına yetmeyebiliyor (master'dan aşağı zorluk seviyesinde oynamadım). Bendeki mage destruction, illusion, enchanting, conjuration (2 dead thrall) ve 70-80 seviyesinde Alteration biliyor. Breton olsam süper olurdu, büyüye karşı enchanting ile son seviyeye kadar dayanıklılık sağlanabilir rahatlıkla.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 11171118111911201121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.