Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gökberk

Imperial city Market Districtdeki Mystic Emporium adlı dükkana bak.Orası çok Grand Soul gem satıyor.Fakat taşları alırken dolu olmamalarına dikkat et çünkü cadı senden boş taş istiyor.

ben o dükkana baktım ama adam bana küfretmekten benimle ilgilenmiyor ki,sürekli get back diyor.nasıl konuşabilirim ki ben satıcıyla?
  • Bir mağaraya git, ya da bi şekilde bir kamp ya da benzer bir suçlu bul ya da farketmez, uyuyan birini bul, kanını em. 2-3 gün idare eder seni. Daha az itici olursun insanlr konuşur senle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 7 Temmuz 2007; 23:54:59 >
  • Vampirism 100 olmuş senin.Yani dönüşümü tam olarak tamamlamışsın.O yüzden insanlar senden korkmaya ve nefret etmeye başlamış.Uyuyan birisini bularak onun kanını emmelisin.Kan emerek vampirlik hastalığını geriletebilirsin.Active Effects sayfasından Vampirismi kontrol et sürekli 25i geçmesin.Sen kan emice Vampirism 100den 25e düşer dükkan sahibide seninle konuşmaya başlar.
  • lanet ettim bu vampirliğe insan içine gün yüzüne çıkamaz oldum,surat pörsüdü,girdiğim yerlerden kovuluyorum,kısacası derbeder oldum,hemen şu vampirlikten kurtulsam da normal görevime devam etsem ya

-bu arada yardımlarınız için teşekkürler giskar ve gökberk
  • Benide bıktırmıştı vampirlik ama güzel anı oluyo sonradan

Çok iyi yapılmış ama vampirlik oyunda.Gündüz daha parlak görmeye başlıyorsun falan onu çok iyi geçirmişler oyuna.Özelliklerinde baya bir artıyor ama güneşten zarar görmek çok büyük dezavantaj tabi.Yani cefasınıda sefasınıda çok iyi aktarmış Bethesda oyuna.Neyse geçmiş olsun
  • arkadaşlar özellikle bu mağaralarda çıkan hayalet kadını alt etmenin yolu nedir?saygılar...
  • gökberk ben Mystic Emporium a gittim ama adamda bir tane grand soul gem vardı,none yazıyor içeriğine baktığımda.taş boş demek mi bu?bir de geriye 4 tane daha grand solu gem kaldı,onları nasıl bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

gökberk ben Mystic Emporium a gittim ama adamda bir tane grand soul gem vardı,none yazıyor içeriğine baktığımda.taş boş demek mi bu?bir de geriye 4 tane daha grand solu gem kaldı,onları nasıl bulabilirim?

Chorrol Mages Guild'de, The Arcane University'de, o cadının evinin bodrum katında bulabilirsin ;)
    DigiTaL_FuN/ Hayaletleri öldürmek için silahının büyülü ya da Silver/Daedric olması gerek. Onun dışında Hand to Hand skill'in 50'nin üstündeyse yumruklarınla da saldırabilirsin. Büyü kullanmak da bir seçenek ;)

mages guild de 2dolu bir boş grand soul gem buldum,arcane univ de bulamadım :(.dolu olan gemleri boşaltmanın yolu yok mu?
  • Aradan 1-2 gün geçince yine Mystic Emporiuma git.Yeni taşlar geliyor.
  • arkadaslar ben oyuna yeni basladim ps3te oynuyorum. warior olarak basladim lvl5 oldum ama 6 olamiyorum nasil lvl atlaniyo onu bilmiyorum biraz garip geldi oyun lvl 5 bile nasil oldum bilmiyorum gece uyurken lvl atlamistim bir iki defa yani garip derken bu tarz oyunlarda exp alirsin yaratiklari oldururken ve lvl atlarsin, arti olarak haritada gitmem gereken yerler kirmizi okla pusulada mapte gozukmuyo nereye gidicegimi anlayamiyorum, oyunu buyuk hevesle aldim ta honkogdan geldi ebaydan aldim ama o hevesim biraz kirildi gibi neyse bu konuyla ilgili yardim alacagim link veya bilgisi olan varmi arkadaslar?
  • Arkadaşlar bu soul trap'la soul gem'leri nasıl dolduracağız ben goblinleri öldürdükten sonra üzerine gidip basıyorum soul trap'a ama hiç bişey olmuyor mapacık
  • Teşekkürler baba şim denicem
  • Aynen dediğini yaptım Soul Trap büyüsü ile gittim bir hayaletin üstüne uyguladım bir kaçkez yaptım ve menüyü açtım Grand Soul Gem var bende boş none yazıyor onun üzerine basıyorum şu yazı çıkıyor olmuyor yani This Soul Gem is empty. You can only equip a Soul Gem that has a soul in it. diyor ne yapacağım bitürlü çözemedim
  • forumda oyunun tam çözümü konulmuş ama açtığımda sayfa görüntülenemiyor diyor.Eğer yeni bir link varsa verirseniz sevinirim.teşekkürler
  • tamam
    oyunda kırmızı armorlar giyen bir grup var adı dawn lı bişey .onun liderini bulmak için 4 kitap bulmam gerekiyordu.Onları bulduktan sonra profösör kıza götürdüm.Ama ondan sonra ne yapacağımı bulamadım.Yardımcı olurmusunuz.Umarım anlatabilmişimdir.
  • o görevdeyim ben de..
    bu arada ingilizceniz varsa bu link çok işinize yarar:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests
    bütün questler var. ama bence sadece çok çok sıkışırsanız bakın. ben daha 1 kere baktım bi questte takılmıştım. onun dışında bakmadım. çünkü questleri kendim çözdükçe zevk alıyorum ki zaten haritada gidilicek yeri göstermesi çok kolaylaştırıyo. bi de ingilizce varsa zaten herşeyi anladığımız için..
    gerçi ben daha başlayalı 1 hafta anca oldu :D
  • Bir eşyaya büyü yapıyoruz ya birden fazla büyüyü nasıl yapabiliriz bir eşyaya ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

o görevdeyim ben de..
    bu arada ingilizceniz varsa bu link çok işinize yarar:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests
    bütün questler var. ama bence sadece çok çok sıkışırsanız bakın. ben daha 1 kere baktım bi questte takılmıştım. onun dışında bakmadım. çünkü questleri kendim çözdükçe zevk alıyorum ki zaten haritada gidilicek yeri göstermesi çok kolaylaştırıyo. bi de ingilizce varsa zaten herşeyi anladığımız için..
    gerçi ben daha başlayalı 1 hafta anca oldu :D

link için teşekkürler ama o görevi yaptıysan banada ne yapmam gerektiğini söylermisin.Hangi görev olduğunu tam olarak bilmediğimden nereye bakacağımı bilemedim.
  • Öğlen saat 12de Imperial City Palace Districtdeki büyük mezarın üzerinde kırmızı bir harita göreceksiniz.Mythic Dawnın saklandığı yerin haritası.Görev böyle devam ediyor.
  • arkadaşlar size bir sorum olacak.oblivionda para kazanma yollarını anlatırmısınız.bide iksir yapmayı detaylıca anlatırsanız sevinirim.ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.